✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of Zonic-FX Trades een bedrijf is dat we kunnen vertrouwen of dat het onbetrouwbaar is. Lees onze gedetailleerde analyse voor meer informatie!

Bij het analyseren van de website concentreren we ons op elk detail en onderzoeken we zorgvuldig de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving en de reputatie ervan.

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over Zonic-FX Trades en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitezonicfxtrades.com
🏠 vennootschap*Vermeldt deel uit te maken van zonic-fx trades LTD
verordening Er wordt niet vermeld dat het gereguleerd is
???? E-mailHij vermeldt zijn e-mailadres niet
📈 platformeigen platform
📌 AdresVermeldt dat het zich bevindt op 6595 Boles Road Johns Creek, GA 3009, Verenigde Staten
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2023-11-15
BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar

Bedrijf: ⚠️ De verklaring dat Zonic-FX Trades deel uitmaakt van zonic-fx trades LTD is twijfelachtig en kan duiden op een gebrek aan duidelijkheid en vertrouwen in zijn activiteiten.

Locatie: ⚠️ De Verenigde Staten specificeren hun locatie niet, wat zeer zorgwekkend is. Het vertrouwen van een bedrijf dat zijn locatie niet bekendmaakt, is zeer riskant. Wees alstublieft voorzichtig.

Na een gedetailleerde analyse zijn we tot de conclusie gekomen dat er verschillende kenmerken van dit bedrijf zijn die ons zorgen baren.

Wat is Zonic-FX-transacties?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Zonic-FX Trades is een: cryptocurrency-makelaar .

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

website

Hier laten we u een screenshot zien van de Zonic-FX Trades-website, namelijk zonicfxtrades.com. De opname vond plaats in juni 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf heeft geen contactgegevens; Noch e-mail, noch telefoon zijn beschikbaar. Wat kunnen we hieruit afleiden? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is zeer verdacht. Als u problemen ondervindt, kunt u geen contact met hen opnemen. Het is behoorlijk verontrustend, nietwaar?

Regulering van Zonic-FX-transacties

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Het ontbreken van informatie over regelgeving door de makelaar vormt een zeer zorgwekkende situatie. Wat zegt dit ons? We hebben te maken met een ongereguleerde makelaar. Wat houdt dit gebrek aan regelgeving in? Het betekent dat de klanten van de makelaar en hun fondsen volledig onbeschermd zijn. Als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u uw geld waarschijnlijk niet terugkrijgen. Wees voorzichtig bij uw interactie met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt, u vertrouwt een bedrijf zonder enige regelgeving of bescherming!

???? Zonic-FX Trades definitieve waardering ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Zonic-FX Trades en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze beweren gevestigd te zijn in de Verenigde Staten, een locatie die bekend staat om zijn veiligheid, maar uit ons onderzoek blijkt dat deze bewering mogelijk niet waar is en bedoeld is om klanten te misleiden.

verordening: Door geen details over de regelgeving te verstrekken, lijkt dit bedrijf niet gereguleerd te zijn, wat duidt op een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en professionaliteit.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de FCA, de Britse toezichthouder). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Zonic-FX Trades presenteert zichzelf als een cryptocurrency-makelaar die beweert gevestigd te zijn in de Verenigde Staten, een land dat bekend staat om zijn veiligheid. Uit ons onderzoek blijkt echter dat deze bewering onjuist kan zijn en bedoeld is om klanten te misleiden over de werkelijke locatie van het bedrijf. Het gebrek aan transparantie over de daadwerkelijke locatie is reden tot bezorgdheid.

Bovendien geeft Zonic-FX Trades geen details over de regelgeving, wat aangeeft dat het zonder toezicht van de toezichthouders opereert. Dit gebrek aan duidelijkheid en professionaliteit met betrekking tot regelgeving is alarmerend, vooral gezien het feit dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders, waaronder de Britse FCA. Uiterste voorzichtigheid is geboden bij het overwegen van enige vorm van transactie of investering met deze entiteit. Bovendien werpt het feit dat het bedrijf geen enkel contactmiddel vermeldt, alarmsignalen op over de ernst en transparantie van de activiteiten.

🚨🚨 Samenvattend: Om de genoemde redenen zijn wij van mening dat dit bedrijf ernst en veiligheid mist. Het is essentieel om zeer voorzichtig te zijn in het licht van de vele zorgwekkende tekenen die dit met zich meebrengt. 🚨🚨

updates

Nieuws over Zonic-FX-transacties:

Datum Update nieuws
Juni 2024Klacht tegen Zonic-FX Trades financiële toezichthouder FCA

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Zonic-FX Trades.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u de teruggave kunt aanvragen van opgelicht geld Zonic-FX-transacties

Als u het slachtoffer bent geworden van fraude en wilt weten hoe u uw geld kunt claimen, kunt u ons advies vinden in de sectie met veelgestelde vragen hieronder.

Stappen om autoriteiten op de hoogte te stellen Zonic-FX-transacties

Als u niet tevreden bent met de service die het bedrijf biedt en een klacht wilt indienen, vindt u in de sectie Veelgestelde vragen hieronder de beste manier om dit te doen.

Veelgestelde vragen

Zijn er aanbevolen alternatieven voor Zonic-FX Trades?

Wij raden makelaars aan die veiliger en betrouwbaarder zijn en beter aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Kijk eens bij onze rangschikking van de beste makelaars voor meer informatie.

Hoe kan ik Zonic-FX-transacties melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Zonic-FX Trades betrouwbaar?

Nee. Zonic-FX Trades is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: het beweert gevestigd te zijn in de Verenigde Staten, een land dat bekend staat om zijn veiligheid. Uit ons onderzoek blijkt echter dat deze verklaring misleidend en niet geheel accuraat kan zijn. Het gebrek aan details over de regelgeving weerspiegelt een gebrek aan transparantie en professionaliteit van de kant van het bedrijf, wat aangeeft dat het mogelijk opereert zonder gereguleerd te zijn. Het is belangrijk op te merken dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders, waaronder de Britse FCA. Gezien dit gebrek aan duidelijkheid en de potentiële risico's die daarmee gepaard gaan, is uiterste voorzichtigheid geboden bij het overwegen van enige interactie met Zonic-FX Trades.

Hoe claim ik een terugbetaling bij Zonic-FX Trades?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Zonic-FX Trades: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Handboek antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Manuel, bedankt voor het schrijven over Zonic-FX Trades. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *