✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET in Zigber investeren. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we je essentiële informatie over Zigber zien en vertellen we waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitezigber. com
🏠 vennootschap*Belana Groep LLC
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailheeft geen
📈 platformMT4 en Webtrader
📌 AdresSuite 305, Griffith Corporate Centre, Beachmont, Kingstown – Saint Vincent en de Grenadines

⚠️ Zigber is eigendom van Belana Group LLC, het bedrijf is gelegen in Saint Vincent en de Grenadines, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die Zigber aanbiedt, in dit geval zien we dat het 3 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Standaard$0
Premium$0
VIP$0

Informatie op internet

Zigbers website

Zigber geeft een basisuitleg over de financiële producten die hij aanbiedt, marktnieuws en analyses, live grafieken, niet echt veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Zigber's eindbeoordeling ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Zigber.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Zigber:

Datum Update nieuws
februari 2023Volgens berichten van klanten wordt Zigber gelinkt MillenniumOneEen bedrijf met een slechte reputatie. WIJ RADEN VOORZICHTIG AAN.
Juni 2023De makelaar Zigber wordt aangeklaagd door de regelgevende instantie CNMV
Juni 2023
De makelaar Zigber wordt aangeklaagd door de regelgevende instantie BAFIN

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”6416″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Zigber.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Zigber

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Zigber te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Zigber melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Zigber oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Zigber oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Zigber te vertrouwen?

Nee. Zigber is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Zigber?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Zigber?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

29 reacties op «Is Zigber oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Jose Miguel antwoord

  Zowel Zigber als Capital Invest en de volgende advocaten bedriegen complotten waarin wordt beweerd dat uw account is geblokkeerd in een blockchain, waar het een leugen is. Wees voorzichtig!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose Miguel, we zijn het met je eens en ik denk dat je veel mensen zult helpen deze fraude te voorkomen als je ons vertelt over de advocaten die je noemt. Het zijn duidelijk nepadvocaten en ze willen de zwendel uitbreiden en meer geld stelen. heb je de websites of e-mails van de advocaten? Als u ze naar ons stuurt, kunnen we er beoordelingen over maken om meer oplichting te voorkomen.

   Groeten.

 2. Dauw antwoord

  hallo
  Dit is de website van de internationale advocaten Abbey & Masaveu, zij zeggen dat ik een eenmalige betaling moet doen van € 149 voordat ik aan de slag ga voor interne kosten. Ik moet weten of iemand een verwijzing naar dit advocatenkantoor heeft.
  https://internationaal. advocaat/het-kantoor/

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rocio, het ruikt niet lekker, ik denk dat het oplichterij is, maar we zullen ons onderzoeksteam het nog steeds laten beoordelen en de waarheid ontdekken. Op dit moment adviseer ik u niet om iets te betalen.

   Groeten.

 3. Dauw antwoord

  hallo
  Als iemand enige ervaring heeft gehad met internationale advocaten genaamd Abbey & Masaveu, wil ik dat je met mij deelt of ik ze moet vertrouwen, bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rocío, als ze erop staan, wees dan niet gehaast, stuur geen geld, oplichters oefenen meestal veel druk op je uit, zodat je niet nadenkt. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Kunt u ons de website doorgeven? Bedankt.

 4. Dauw antwoord

  hallo
  Kan iemand mij vertellen of ik een aantal internationale geldinvorderingsadvocaten, genaamd Abbey&Masaveu, kan vertrouwen. Als iemand enige ervaring heeft met deze advocaten, zou ik graag willen dat zij hun ervaringen met mij delen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rocío, als ze erop staan, wees dan niet gehaast, stuur geen geld, oplichters oefenen meestal veel druk op je uit, zodat je niet nadenkt. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Kunt u ons de website doorgeven? Bedankt.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *