✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in YuanPay Group. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar om te beleggen. Wat we vonden waren geen goede tekenen.

Hieronder zullen we u essentiële informatie over YuanPay Group laten zien en we zullen u vertellen waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteyuanpaygroup.org | yuanpaygroup.com | yuan-pay-group.net | yuan-pay-group.app | yuanpaygroup.site
🏠 vennootschapOnbekende
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformYuanPay
📌 AdresOnbekende

Qué es Yuan Pay Group?

Om te beginnen is YuanPay Group zelf geen makelaar, maar een website die door verschillende makelaars en investeringsmaatschappijen wordt gebruikt om nieuwe klanten te werven.

Klanten registreren zich via een formulier, met behulp van agressieve advertenties worden deze gegevens vervolgens naar verschillende makelaars gestuurd. Soortgelijke sites bestaan ​​in overvloed, dus zijn dit soort webpagina's veilig?

surfen op het web

YuanPay Group-website

Al deze sites waar we het over hebben delen een zekere gelijkenis, een kleine presentatie en een registratieformulier aan het begin van de hoofdpagina. Daar nodigen ze de gebruiker uit om zich te registreren en bieden ze een snelle en gemakkelijke registratie, gemakkelijke verdiensten en een hoog rendement, waarbij ze proberen zo vriendelijk en veilig mogelijk over te komen.

Maar als u naar de gebruiksvoorwaarden van de site gaat, zult u zien dat ze absoluut niets uitleggen over hoe ze de onderhandelingen uitvoeren, welk platform zal worden gebruikt of waar we ons geld zullen storten of hoe verzekerd ze zijn. Evenmin zullen ze zeggen welk bedrijf de site beheert of waar deze is geregistreerd of gevestigd.

Het is dat het niet eens bedrijven zijn die zijn geregistreerd en onder toezicht staan ​​van een regelgevende instantie. WEES ERG VOORZICHTIG.

Videoreview van Yuan Pay Group

updates

Nieuws over YuanPay Group:

Datum Update nieuws
november 2021Klacht tegen YuanPay Group of FMA (Oostenrijk).
april 2023Klacht tegen YuanPay Group of financiële toezichthouder CNMV

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”783″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met YuanPay Group.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.

YuanPay Group Eindwaardering

In een paar woorden, onze aanbeveling is: VERTROUW DE YuanPay Group NIET.

Zoals we eerder vermeldden, is het een website die niet vermeldt waar het zich bevindt of tot welk bedrijf het behoort, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als er zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Het geven van persoonsgegevens aan dit soort websites of bedrijven is zeer onveilig. Let op aan wie u uw persoonlijke contactgegevens geeft! U kunt het beste goed en zorgvuldig nadenken als u uw gegevens zoals telefoonnummer, naam of e-mailadres wilt geven.


Hoe geld claimen dat is opgelicht door YuanPay Group?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe YuanPay Group rapporteren?

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik YuanPay Group rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is YuanPay Group oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat YuanPay Group oplichterij is. Dit type website is gekoppeld aan makelaars en investeringsmaatschappijen SCAM (oplichting) en zeer onveilig.

Is YuanPay Group betrouwbaar?

Nee. YuanPay Group is geen betrouwbaar, zeer onveilig bedrijf: 1) vermeldt niet waar het is gevestigd (ze vermelden niet van welk bedrijf het is, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) is gekoppeld aan frauduleuze beleggingsondernemingen. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van YuanPay Group?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor YuanPay Group?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

12 reacties op «Is YuanPay Group oplichterij? Opinies van 2023»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Dani, het is moeilijk, aangezien het oplichters zijn en hun doel is om je hoe dan ook te overtuigen, maar je moet hun nummers blokkeren en sommige van onze gebruikers hebben ons verteld dat ze zeggen dat je geen baan hebt, dat ze je uit je huis gaan zetten en dat je veel geld aan de bank schuldig bent, zullen ze het in hun database opschrijven en je misschien niet zoveel lastig vallen.

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luca, bedankt voor je reactie op YuanPay. Momenteel wordt het beschouwd als SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteiten uit te voeren (Zie CNMV-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 1. hu antwoord

  AANGEZIEN IK CHINEES BEN, ZOEK IK GEWOON NAAR DE OFFICIËLE CHINA-PAGINA, OMDAT HET IS GEMARKEERD IN 2020 YUAN PLAY GROUP EEN SCAM, ook China gebruikt geen e_Yuan maar e-CNY

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo hu, bedankt voor de informatie en bedankt voor het bijdragen van je kennis om andere mensen te helpen, als je goed doet, geeft het leven het terug.

   Groeten.

 2. is oud antwoord

  https://yuan-paygroup.com/ is een pagina die zijn gebruikers oplicht door aan te bieden om digitale yuan te kopen en wat het doet is u doorverwijzen naar veel makelaars die u onophoudelijk bellen. We kwamen overeen om ons aan te melden voor een van hen genaamd https ://5markets.co/ eerst vertelden ze ons om 250 usd in crypto in te voeren en toen vroeg een persoon die zogenaamd alisse heette ons om een ​​programma te installeren om me te begeleiden het programma heet anydesk en het is afgelegen, ze dwingen je om een ​​overboeking van een bedrag van 5000 usd te doen om de valuta te kopen. Dan geven ze NOOIT het bedrag terug dat je hebt betaald, ze VERANDEREN JE DOOR ALTIJD MEER TE VRAGEN. In totaal hebben ze me 5000 dollar opgelicht.

  https://yuan-paygroup.com (https://yuan-paygroup.com/)
  Yuan Pay Group™ – Officiële website (bijgewerkt voor 2022)
  Yuan Pay Group faciliteert uw groei. Yuan Pay Group is op dit moment al jaren aan het testen, dus we zijn erg verheugd om aan te kondigen dat het eindelijk klaar is voor gebruik. E-Yuan groeit in een ongekend tempo in China. De klok tikt op uw kans, dus reageer snel!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo isolda, bedankt voor je reactie op YuanPay Group. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.
   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 3. Aigars Paikens antwoord

  Na heel diep graven slaagde ik erin om hun adres te vinden -

  Yuan Pay Group LTD
  Vertrouwen Bedrijfscomplex
  Majuro
  Marshall Eilanden MH 9690

  En voor hun vermeende bemiddeling -
  Voor Handel B.V
  Michelin-huis
  81 Fullham Road
  Londen SW3 6RD

  Die info kan ook niet 100% worden geverifieerd, wie weet...
  Bekijk film “The laundromat” – eye-opening!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Aigars, ze bellen meestal van ergens anders. Bedankt voor uw commentaar op het YuanPay-team. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.
   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 4. Esteban antwoord

  IK WIL MIJN GELD OPNEMEN EN MIJN VERZOEKEN WORDEN NIET BEANTWOORD, HET ZIJN OPLICHTERS, HOE KAN IK DIT DOEN OM HET TERUG TE KRIJGEN?

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Esteban, bedankt voor je reactie op YuanPay Group. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *