✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf YOX is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over YOX ​​zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteyox.mx
🏠 vennootschap*Yox Holding SA de CV
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformYOX
📌 AdresMexico
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 9 mei 2016
BedrijfstypeSporthandel

vennootschap: ⚠️ YOX is eigendom van Yox Holding SA de CV,

Plaats: Het bedrijf vermeldt dat het in Mexico gevestigd is.

Wat is YOX?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen YOX is een sporthandelsbedrijf.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Yox-website

Hier laten we u een screenshot zien van de YOX-website, namelijk yox.mx. De opname is gemaakt in SEPTEMBER 2021.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: 800 2690 969

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

*YOX-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? YOX eindevaluatie ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Yox en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt vermeld dat het zich bevindt op een plaats die als veilig wordt beschouwd, zoals Mexico.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de CNBV). Tien UITERSTE VOORZICHTIGHEID.

Yox profileert zich als een sporthandelsbedrijf en benadrukt de ligging in Mexico, een land dat over het algemeen als veilig wordt beschouwd om op financieel gebied actief te zijn.

Het gebrek aan details over de regelgeving roept een extra zorg op: omdat het niet onder toezicht staat van de Mexicaanse financiële toezichthouder of andere erkende regelgevende instanties, wordt er bezorgdheid geuit over het ontbreken van waarborgen en controles die de bescherming van de belangen van beleggers zouden kunnen aantasten.

. Het weglaten van informatie over het regelgevingskader zou sommige handelaren terughoudend kunnen maken om in zee te gaan met een bedrijf dat zich niet houdt aan de regelgevingsnormen die in de financiële sector zijn vastgelegd. Dit gebrek aan transparantie zou ook vragen kunnen oproepen over de waarheidsgetrouwheid van haar functie, waardoor de twijfels over de eerlijkheid en geloofwaardigheid van de entiteit toenemen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over YOX:

Datum Update nieuws
Maart 2022Klacht tegen YOX van financiële toezichthouder CNBV

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met YOX.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Geld claimen dat is opgelicht door YOX

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe rapporteer je YOX

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor YOX?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik YOX rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is YOX betrouwbaar?

Nee. YOX is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de waarschijnlijke valse locatie en het gebrek aan regelgeving zorgen voor veel onzekerheid en financiële onzekerheid. Daarnaast heeft het klachten van financiële toezichthouders zoals de CNBV. WEES VOORZICHTIG!

Hoe geld terugkrijgen van YOX?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

33 reacties op «Yox: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Alex Carma antwoord

  Hallo, kunt u mij helpen YOX te melden om mijn kapitaal terug te krijgen?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alex, als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in deze link in: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Luis Carlos Borrego Aguilar antwoord

  Hallo, ik moet mijn geld terugkrijgen dat ik in yox heb geïnvesteerd

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luis Carlos, als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in deze link in: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Ivana CordobA antwoord

  Ik wil mijn dank uitspreken voor de analyse en het herstel van mijn investering

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ivana, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

  • Mario en antwoord

   Goedemiddag Iwan,
   Ik heb een vriend voor het leven die me uitnodigt om in Yox te investeren. Welke moeilijkheden of problemen had u met dit bedrijf, waardoor u besloot er niet mee verder te gaan?
   Wat was volgens jou het ergste? Je hebt je geld terug, van wat ik begrijp kan het lang duren voordat je het geld terugkrijgt?

   Ik zou graag willen dat u mij over uw ervaring vertelt

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *