✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf YOMIGT is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over YOMIGT zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Website yomigt.yomigt.com, yomigt.biorega.com, yomigt.com,yomigt.com.ar
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformeigen platform
📌 Adresvermeldt het niet
🕑 Website leeftijdWebsites geregistreerd op: 2 februari 2023, 16 oktober 2018, 2 februari 2023 en 9 september 2023
BedrijfstypeGeautomatiseerde investeringen met cryptocurrencies

Bedrijf: YOMIGT vermeldt niet tot welk bedrijf het behoort. Wees heel voorzichtig, we merkten een duidelijk gebrek aan transparantie.

locatie: YOMIGT vermeldt niet waar het zich bevindt. Het is erg gevaarlijk om een ​​bedrijf te vertrouwen dat niet vermeldt waar het zich bevindt. Wees voorzichtig. Wij kunnen u alvast vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is YOMIGT?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen YOMIGT is een geautomatiseerde investeringsmaatschappij (arbitragebot) met cryptocurrencies,

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

YOMIGT-website

Hier laten we u een screenshot zien van de YOMIGT-website, namelijk yomigt.yomigt.com. De opname is gemaakt in Oktober 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

*YOMIGT-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? YOMIGT-eindbeoordeling ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van YOMIGT en we zijn tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar deze zich bevindt..

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een niet-gereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

YOMIGT Het roept veiligheids- en transparantieproblemen op door de locatie ervan niet te specificeren of details over de regelgeving ervan te tonen. Dit gebrek aan informatie kan onzekerheid bij gebruikers veroorzaken, aangezien locatie en regelgeving sleutelaspecten zijn bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van een financieel platform. Het ontbreken van regelgeving kan risico's met zich meebrengen voor gebruikers, aangezien zij niet de steun krijgen van toezichthoudende instanties. Het is essentieel om deze aspecten grondig te onderzoeken voordat u een financieel platform gebruikt om de fondsen en belangen van beleggers te beschermen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over YOMIGT:

Datum Update nieuws
oktober 2023Website voor geautomatiseerde investeringen met cryptocurrencies, ze vermelden geen belastinginformatie en vermelden ook niets over hun regelgeving. Ze verzekeren winsten en rendementen waarvan wij denken dat ze vals zijn, WIJ STELLEN VOORZICHTIGHEID AAN!.
november 2023Yomigt-klanten geven aan dat ze hun geld niet kunnen opnemen. Wij hebben een groot aantal van dit soort berichten ontvangen.
november 2023Volgens berichten van cliënten: “Lucas Echazu is verantwoordelijk in Argentinië, hij komt uit Salta”
december 2023Volgens verschillende media in Argentinië zijn verschillende mensen in het land aangeklaagd vanwege de Yomigt-zwendel.

Video over YOMIGT

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8869″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met YOMIGT.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door YOMIGT

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe YOMIGT te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor YOMIGT?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik YOMIGT melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is YOMIGT betrouwbaar?

Nee. YOMIGT is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) vermeld locatie situatie, 2) noem de regelgevingssituatie 3) vermeld de leeftijd van de website 4) o 5) o 6) o 7) optioneel, afhankelijk van of het bedrijf piramidale kenmerken heeft of rendementen vermeldt die zo hoog zijn dat we denken dat ze vals zijn of verband houden met een oplichtingsbedrijf of waarschuwingen hebben van financiële toezichthouders

Hoe geld terugkrijgen van YOMIGT?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

32 reacties op «YOMIGT: MENING EN OPMERKINGEN – IS HET EEN SCAM?»

  1. Gelukkig antwoord

    DANK GOD ECHT DANK U!! Ik probeerde ze een aanbetaling van 25.000 dollar te doen. BEDANKT DAT IK DE NAAM VAN HET BEDRIJF HEB GEZOCHT EN IK KWAM OP DEZE OPMERKINGEN VAN MENSEN DIE VERMELDEN DAT ZIJ HUN KAPITAAL NIET KUNNEN INTREKKEN.

    DANKZIJ ALLE MENSEN DIE HUN GETUIGENIS HEBBEN GEGEVEN, HEBBEN ZE ME VAN EEN ZEER GROTE HOOFDPIJN BEHOUDEN. ZE HEBBEN ME TELEFONISCH OVERTUIGD.

    DE WAARHEID IS DAT ZE ZEER LEUGENAARS ZIJN AAN DE TELEFOON, ZE BELOVEN U DUIZENDEN EN ÉÉN DINGEN DIE ALLEMAAL ONWAAR BLIJKEN TE ZIJN.

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Feliz, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog eentje die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

      Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier:
      https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

      Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

      Groeten en veel geluk.

  2. Luciano antwoord

    Ik heb ongeveer 856.6 USDT geld in Yomigt gestort tijdens een platformevenement dat bedoeld was om iemands investering te verdubbelen. En dat is waar de problemen begonnen: als iemand wil intrekken wat er is gegenereerd, crashte de app en kon ik nooit meer opnemen. En nu vraagt ​​het bedrijf dat een andere persoon ter verificatie wordt ingevoerd en dat die persoon 100 USD investeert om het account te herstellen. Eerlijk gezegd zijn ze gewoon oplichting

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Luciano, het is fraude, stort geen geld meer. Bedankt voor het schrijven over YOMIGT. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

      Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

      Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

      Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

      Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

      Groeten.

  3. Carlos antwoord

    Hallo, goedemiddag, vriend, Yomigt heeft me opgelicht met een goed bedrag, hij vraagt ​​me om meer geld te storten zodat hij het geld kan krijgen.

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Carlos, het is fraude, kom niet binnen. Bedankt voor het schrijven over YOMIGT. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

      Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

      Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

      Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

      Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

      Groeten.

  4. Patricia antwoord

    Hallo, ik heb geïnvesteerd in het Yomigt-platform. Ik betaal nooit zelf. Dreigende oplichting. Cryptocurrencies.

    • Aanbevolenbrokers.com antwoord

      Hallo Patricia, bedankt voor het schrijven over YOMIGT. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

      Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

      Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

      Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

      Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

      Groeten.

    • Xintia Fernandez antwoord

      Je had volkomen gelijk. Vandaag sloot de app uit het niets met al het geld dat iedereen had geïnvesteerd...

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *