✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf VICION GROUP is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over VICION GROUP zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitevisiongroup.net | visiongroup.com
🏠 vennootschap*Visie groep
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformVisie groep
📌 AdresUSA
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 1 mei 2022 | 1 mei 2022
BedrijfstypeBeheermaatschappij voor financiële activa

vennootschap: ⚠️ VICION GROUP is eigendom van Vicion Group,

Plaats: Het bedrijf vermeldt dat het in de Verenigde Staten gevestigd is, maar wij denken dat dit valse informatie is. Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is VICIONGROEP?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen VICIONGROEP is eena beheermaatschappij voor financiële activa.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

website van Viongroup
Hier presenteren we een screenshot van de VICION GROUP-website, namelijk Viciongroup.net. De opname is gemaakt in NOVEMBER 2023.
website van Vicion Group

Hier laten we u een screenshot zien van de VICION GROUP-website, namelijk Viciongroup.net. De opname is gemaakt in APRIL 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: 18605772051

– We hebben geen e-mail gevonden.

* Reglement van VICION GROUP

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Het bedrijf plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Eindoordeel van VICION GROUP ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Vicion Group en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt vermeld dat het zich bevindt op een plaats die als veilig wordt beschouwd, zoals de Verenigde Staten, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is waarmee ze klanten proberen te misleiden.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

Vicion Group positioneert zichzelf als een financieel managemententiteit die vermoedelijk in de Verenigde Staten is gevestigd; De onzekerheid rond de waarheidsgetrouwheid van deze informatie heeft echter geleid tot een omgeving van twijfels en vragen. Het gebrek aan specifieke details of solide bewijsmateriaal ter ondersteuning van zijn aanwezigheid in dat land heeft zorgen aangewakkerd over de authenticiteit van zijn beweringen over zijn locatie.

Het ontbreken van concrete informatie, niet alleen over de basis in de Verenigde Staten, maar ook over de regulering ervan, roept extra zorgen op. Dit gebrek aan transparantie met betrekking tot de wettelijke status suggereert de mogelijkheid dat Vicion Group opereert als een niet-gereguleerd bedrijf, wat een aanzienlijke mate van onzekerheid met zich meebrengt.

Voordat u enige vorm van betrokkenheid bij Vicion Group overweegt, wordt grondig en diepgaand onderzoek ten zeerste aanbevolen. Het is van cruciaal belang om te informeren naar hun werkelijke locatie, de authenticiteit van hun beweringen over hun verblijf in de Verenigde Staten te valideren, en zich te verdiepen in hun wettelijke status of het ontbreken daarvan. Dit uitgebreide onderzoek zal een duidelijker en completer beeld geven van de geschiktheid en betrouwbaarheid van deze entiteit voor financieel beheer, vooral op kritieke gebieden waar transparantie en regelgeving essentieel zijn om vertrouwen bij gebruikers te wekken.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over VICION GROEP:

Datum Update nieuws
Maart 2023
We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van Vicion Group die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met VICION GROUP.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door VICION GROUP

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe VICION GROUP te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor VICION GROUP?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik VICION GROUP rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is VICION GROUP betrouwbaar?

Nee. VICION GROUP is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: Ze vermelden een locatie in de Verenigde Staten, maar wij zijn van mening dat deze informatie onjuist is. Ze vermelden niets over de regulering ervan en dit getuigt van weinig transparantie en betrouwbaarheid. Wat betreft de website en de leeftijd kunnen we zien dat deze nieuw is, schept dit vertrouwen bij u? Het bedrijf heeft piramidale kenmerken en noemt rendementen zo hoog dat wij denken dat deze niet waar zijn.

Hoe geld terugkrijgen van VICION GROUP?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

35 reacties op «Vicion Group: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Jose Antonio antwoord

  Ze hebben me beroofd, bovendien is het een poncí-systeem binnen de website die ze hebben, ze hebben een nieuw systeem genaamd vicionpower.com, ik heb hulp nodig om mijn € 30 terug te krijgen die ze me hebben opgelicht

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose Antonio, bedankt voor het schrijven over Vicion Group. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Tammy Garcia antwoord

  Ik heb net in dat bedrijf geïnvesteerd en ik ben nu al bang. Ik heb niet veel geïnvesteerd, maar het is mijn geld.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Tammy, bedankt voor het schrijven over Vicion Group. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Giselle antwoord

  Met vriendelijke groet.

  Ze hebben me uitgenodigd om deel uit te maken van de nieuwe Vicion-groep die nu “Vicion Power” heet, vermoedelijk zijn ze al geregulariseerd, en ze hebben me ook uitgenodigd om deel uit te maken van een ander programma genaamd Smart plus. Wat kun je me vertellen over het feit dat ze volledig oplichting?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Giselle, normaal gesproken wordt de duivel geen engel, hij zal altijd een demon zijn, ze veranderen hun website en naam om door te gaan met oplichting en zodat alle oplichting die ze hebben uitgevoerd niet op Google te vinden is. Ze gaan je beroven en je geld houden, laat je niet overtuigen, ze zijn specialisten in het liegen en manipuleren van mensen.

   Groeten.

 4. Frans Mercedes antwoord

  Ze belden me om te investeren en ze beloofden me dat ik veel winst zou maken. Vrienden, ik lieg niet tegen jullie, ik probeerde ze te storten, maar om de een of andere reden kon ik het niet doen. Ik probeerde een storting van 25.000 te doen, zoals ik al zei, vanwege een probleem op het internet of iets waardoor ik de storting niet kon doen. Ik wilde ondertussen contact opnemen met de makelaar en zocht op de website van de makelaar en kwam deze opmerkingen tegen. Ik zie dat ik veel geluk heb gehad. Dus bedankt allemaal, want jullie hebben mij ervan weerhouden een grote hoeveelheid geld naar deze oplichters te sturen. Ontzettend bedankt. Raden jullie aan om aangifte te doen bij de politie of wat zou het beste zijn? Laten we ze niet ongestraft oplichten.

  Aanbevolen:

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fran, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 5. Mara antwoord

  Hartelijk bedankt! Dankzij deze analyse kon ik terugkrijgen wat ik verloren had

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mara, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog eentje die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 6. Pedro antwoord

  Hallo, ik raad het niet aan. Ze willen alleen je geld en zogenaamd laten ze je voor het geld werken, maar nu ik een noodgeval had en mijn kapitaal wilde opnemen, willen ze het niet aan mij geven. Het is meer dan 3 weken geleden en ze hebben mij geen oplossing gegeven met betrekking tot het opnemen van mijn geld. Help me alsjeblieft om het terug te krijgen. Ik voel me bedrogen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Pedro, bedankt voor het schrijven over Vicion Group. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *