✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Assist financiële beoordelingen

Analyse op Assist Finance

➡️ In deze sectie zullen we analyseren Assisteren Financiën (ook wel genoemd met de naam: assist-finance.com), Het gaat over een bedrijf dat financiële diensten aanbiedt. Is Assist Finance echt een aanrader om te investeren? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over Assist Finance ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is Assist Finance een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

 • ❌ Assist Finance vermeldt de wettelijke naam van uw bedrijf niet.
 • ❌ Wat betreft de locatie, volgens de website, is het bedrijf gevestigd in Frankrijk, hoewel er geen geldige informatie is om dit te bevestigen, zijn we van mening dat het onjuist is.
 • ❌ Als we de veiligheid ervan analyseren, merken we op dat Assist Finance geen enkele regelgeving vermeldt.

LET OP: Assist Finance is een makelaar NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de soorten rekeningen aangeboden door Assist Finance, in dit geval hebben we geen informatie gevonden die het bestaan ​​ervan aangeeft.

La platform om te werken waar Assist Finance gebruik van maakt is: een eigen platform.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die Assist Finance op haar website ter beschikking stelt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

Assist Finance-website
Assist Finance-website

Assist Finance biedt de volgende hulp of middelen aan handelaren of geïnteresseerde partijen: een uitleg van de diensten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, FAQ-sectie, niet veel anders.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op Assisteren Financiën

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

Je vraagt ​​je misschien af waarom we Assist Finance hebben beoordeeld. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan Assisteren Financiën

Ter afsluiting van dit hoofdstuk zijn wij van mening: zijn wij van mening dat de firma Assist Finance betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? Analyse van 2022

❌ Na het te hebben onderzocht, we raden u aan voorzichtig te zijn, aangezien het een illegaal bedrijf is, duidelijk opgericht om geld van mensen te nemen door middel van trucs en vallen. Het is niet erg transparant, omdat het geen juridische informatie biedt, het toont geen gegevens over zijn registratie en het ontbreekt ook aan regelgeving (niet-gereguleerd bedrijf). ❌


In het kort: lijkt me geen goed idee we raden aan om voorzichtig te zijn.

AANDACHT!: in juli 2022 IWC toegevoegd aan Assist Finance op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar de ⚠️ CBI juli 2022 waarschuwing


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”5004″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Assist Finance: beoordeling en recensies»

 1. Darius Mira antwoord

  Het is een frauduleus bedrijf, het is al bekendgemaakt door CBI of Ireland

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Dario Miro, bedankt voor je reactie op Assist Finance. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *