✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf TRUCAPITALS is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over TRUCAPITALS zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitetrucapitals.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformtruchoofdsteden
📌 AdresTijuana voor Christus
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 18 oktober 2020
BedrijfstypeInvesteringen

vennootschap: TRUCAPITALEN Er staat niet vermeld van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merkten een duidelijk gebrek aan transparantie.

Plaats: TRUCAPITALEN Er wordt vermeld dat het zich in Mexico bevindt, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is, aangezien dit moet worden gereguleerd door de Mexicaanse regelgevende instantie. Liegen ze over hun locatie?

Wat is TRUCAPITALS?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen TRUCAPITALS is een bedrijf dat zich toelegt op investeringen.

Accounttypen

Account typeMinimale eerste storting
Esencial$500
Visionair$3000
Pro$15000

Informatie op internet

Trucapitals-website

Hier laten we u een screenshot zien van de TRUCAPITALS-website, namelijk Trucapitals.com. De opname is gemaakt in APRIL 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +52 664 2837111

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

* Regulering van TRUCAPITALS

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Eindbeoordeling van TRUCAPITALS ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Trucapitals en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt vermeld dat het zich op een plaats bevindt die als veilig wordt beschouwd, zoals Mexico, vanwege de toezichthoudende instantie, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is waarmee ze klanten proberen te misleiden.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst. Vanwege hun veronderstelde locatie zouden ze moeten worden gereguleerd door de Mexicaanse toezichthoudende instantie.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Trucapitals, met zijn veronderstelde hoofdkantoor in Tijuana, Mexico, presenteert zichzelf als een investeringsmaatschappij; Het gebrek aan gedetailleerde informatie over de regelgeving roept echter aanzienlijke vragen op over de juridische status en de consistentie van de aangegeven locatie. Het ontbreken van regelgeving onder de Mexicaanse toezichthoudende entiteit, een entiteit die de financiële activiteiten van het bedrijf zou moeten ondersteunen en reguleren, leidt tot bezorgdheid en leidt tot onzekerheid over de geldigheid van de locatie en de wettigheid ervan als financiële operator.

Voordat u zich engageert voor enige vorm van beleggen bij Trucapitals, is het absoluut noodzakelijk om grondig onderzoek te doen. Dit onderzoek moet een grondige beoordeling omvatten die het juridische bestaan ​​ervan valideert, bevestigt dat de toepasselijke financiële regelgeving wordt nageleefd, en omvat ook een grondige evaluatie van de ervaringen en meningen die worden gedeeld door andere gebruikers die interactie hebben gehad met deze investeringsmaatschappij. Deze diepgaande analyse wordt een essentiële stap om transparantie, betrouwbaarheid en veiligheid bij financiële transacties te garanderen.

Het gebrek aan duidelijkheid in de regelgeving en de locatie van Trucapitals roept belangrijke vragen op over de geschiktheid ervan als betrouwbare financiële entiteit. Transparantie en veiligheid zijn fundamentele pijlers bij investeringsbeslissingen, dus het uitvoeren van uitgebreid onderzoek naar de legitimiteit ervan, de regelgevende status en het beoordelen van eerdere ervaringen is van cruciaal belang voor potentiële investeerders.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over TRUCAPITALS:

Datum Update nieuws
april 2023We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van Trucapitals die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met TRUCAPITALS.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door TRUCAPITALS

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe TRUCAPITALS te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor TRUCAPITALS?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik TRUCAPITALS melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is TRUCAPITALS betrouwbaar?

Nee. TRUCAPITALS is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de locatie in TIjuana, een onveilige plek voor financiën, en het gebrek aan regelgeving zorgen voor veel onzekerheid en onveiligheid. Wat betreft uw website, onbetrouwbaar vanwege zijn leeftijd. Geeft dit vertrouwen bij jou? WEES ERG VOORZICHTIG

Hoe geld terugkrijgen van TRUCAPITALS?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

42 reacties op «Trucapitals: meningen en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. John antwoord

  Er is geen manier om het kapitaal terug te krijgen, het zijn oplichters, als je je geld opeist, doen ze dom!!!!! Het zijn dieven!!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan, als je ziet dat iemand zegt dat hij zijn geld terugkrijgt, is dat niet waar, het zijn opmerkingen die de makelaar schrijft om betrouwbaar over te komen, geloof het niet, ZE GEVEN NOOIT HET GELD TERUG. Bedankt voor het schrijven over Trucapitals. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Carlos Beltran antwoord

  Is er een echte rechtszaak tegen dit portaal?
  Bewijs hiervan?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Carlos, verschillende klanten hebben ons via advocaten klachten bij de politie en rechtszaken bij verschillende rechtbanken laten zien. Het lijkt erop dat er al een internationaal onderzoek loopt om de eigenaren en werknemers van het bedrijf te vinden en te arresteren.

   Groeten.

 3. jubilado antwoord

  Ze hebben me beroofd, ze willen me mijn spaargeld niet teruggeven, ik ben ouder en ze hebben me bedrogen, wat moet ik doen, het zijn slechte mensen!!!!!!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo gepensioneerde, als je ziet dat iemand zegt dat hij zijn geld terugkrijgt, is dat niet waar, het zijn opmerkingen die de makelaar schrijft om betrouwbaar over te komen, geloof het niet, ZE GEVEN NOOIT HET GELD TERUG. Bedankt voor het schrijven over Trucapitals. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. EDGAR A antwoord

  Dag iedereen . Ik beleg periodiek gedurende 1 jaar. Volgens het vertrouwen dat ik heb in een bevriende investeerder in Colombia. Helaas is het niet mogelijk gebleken om de retourzending die gepland stond voor augustus 2023 te ontvangen. Veel excuses. Ik heb mezelf er al bij neergelegd dat ik begrijp dat het oplichterij is. Ik hoop dat mensen deze klachten lezen en niet in deze valkuilen trappen. Vertrouw NIET op het verkrijgen van zeer winstgevende rendementen. We hebben het altijd geweten, maar ambitie beïnvloedt ons gezond verstand.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo EDGAR, als je ziet dat iemand zegt dat hij zijn geld terugkrijgt, is dat niet waar, het zijn opmerkingen die de makelaar schrijft om betrouwbaar over te komen, geloof het niet, ZE GEVEN NOOIT HET GELD TERUG. Bedankt voor het schrijven over Trucapitals. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Geluksvogel antwoord

  DANK GOD ECHT DANK U!! Ik probeerde ze een aanbetaling van 25.000 dollar te doen. BEDANKT DAT IK DE NAAM VAN HET BEDRIJF HEB GEZOCHT EN IK KWAM OP DEZE OPMERKINGEN VAN MENSEN DIE VERMELDEN DAT ZIJ HUN KAPITAAL NIET KUNNEN INTREKKEN.

  DANKZIJ ALLE MENSEN DIE HUN GETUIGENIS HEBBEN GEGEVEN, HEBBEN ZE ME VAN EEN ZEER GROTE HOOFDPIJN BEHOUDEN. ZE HEBBEN ME TELEFONISCH OVERTUIGD.

  DE WAARHEID IS DAT ZE ZEER LEUGENAARS ZIJN AAN DE TELEFOON, ZE BELOVEN U DUIZENDEN EN ÉÉN DINGEN DIE ALLEMAAL ONWAAR BLIJKEN TE ZIJN.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lucky, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 6. Sebastiaan Gonzalo antwoord

  Hallo allemaal, Dankzij deze analyse heb ik mijn kapitaal kunnen terugkrijgen! Zegeningen!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Sebastian, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog eentje die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 7. Kikkererwten antwoord

  Ik heb geprobeerd mijn geld terug te krijgen en ze doen gek met mijn geld. Het is echt heel frustrerend en geeft me 100% het gevoel dat het oplichterij is. Dus ik weet niet wat ik verkeerd doe of als je me kunt vertellen hoe ik me kan terugtrekken, want ik zeg je dat ik alles heb verzonden waar ze om vragen en dat als de dag aanbreekt dat ze me moeten betalen, ze altijd een nieuw excuus... Nu nemen ze niet eens de moeite om te reageren en negeren ze al mijn berichten, dus in mijn ervaring heb ik tenminste het gevoel dat het oplichterij is. Ik praat uiteraard met jou over MIJN ervaring. En tot nu toe is het een verschrikkelijke ervaring geweest.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Cece, als je ziet dat iemand zegt dat hij zijn geld terugkrijgt, is dat niet waar, het zijn opmerkingen die de makelaar schrijft om betrouwbaar over te komen, geloof het niet, ZE GEVEN NOOIT HET GELD TERUG. Bedankt voor het schrijven over Trucapitals. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Sebastiaan Ojeda antwoord

   Het zijn echte ratten, ze houden je spaargeld, ze beheren het platform en doen alsof je gewonnen hebt en uiteindelijk geven ze niets terug, ze houden al het geld...RATS!!!!

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Sebastian, als je ziet dat iemand zegt dat hij zijn geld terugkrijgt, is dat niet waar, het zijn opmerkingen die de makelaar schrijft om betrouwbaar over te komen, geloof het niet, ZE GEVEN NOOIT HET GELD TERUG. Bedankt voor het schrijven over Trucapitals. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

    Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

    Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

    Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *