✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Brokersrecomendados.com

In deze sectie laten we u weten of we denken dat Trade Pro een veilig of onbetrouwbaar bedrijf is. Mis onze volledige analyse niet om alle benodigde informatie te krijgen!

Tijdens onze websiteanalyse inspecteren we elk aspect grondig en onderzoeken we de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het selecteren van een goede makelaar, zoals de locatie, het moederbedrijf, de regelgeving en de reputatie.

Hieronder laten wij u essentiële informatie over Trade Pro zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitetrade-pro.io
🏠 vennootschap*Vermeldt onderdeel te zijn van Trade Pro UK Plc.
verordening Er wordt niet vermeld dat het gereguleerd is
???? E-mail [e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresVermeldingen zijn gevestigd op 90 Springbank Road, Londen, SE13 6SX, Verenigd Koninkrijk
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2024-02-02
BedrijfstypeOlie-, zilver-, Tesla-aandelen-, goud- en cryptocurrency-makelaar

Bedrijf: ⚠️ Trade Pro is eigendom van Trade Pro UK Plc.

Locatie: ⚠️Het bedrijf vermeldt dat het in het Verenigd Koninkrijk gevestigd is, maar wij denken dat dit valse informatie is.

Onze beoordeling heeft ertoe geleid dat we ons zorgen maken over verschillende kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Trade Pro?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Trade Pro is een: olie-, zilver-, Tesla-aandelen-, goud- en cryptocurrency-makelaar .

Accounttypen

soorten accountsMINIMALE EERSTE AANBETALING
BRONS€250
ZILVER€1000
GOUD€5000
PLATINUM€10000
DIAMANT€50000

Informatie op internet

trade pro-website

Hier laten we u een screenshot zien van de Trade Pro-website, trade-pro.io. De opname vond plaats in juni 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +441164975124

– We hebben de volgende e-mail gevonden:  [e-mail beveiligd]

Trade Pro-verordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De situatie die de makelaar ons voorlegt is alarmerend; Het maakt geen melding van de regelgeving ervan. Welke gevolgen heeft dit? We worden geconfronteerd met een makelaar zonder enige regelgeving. Welke gevolgen kan dit hebben? Het impliceert dat de klanten van de makelaar en hun fondsen volledig onbeschermd zijn. Dit betekent dat als de makelaar frauduleuze bedoelingen heeft, u uw geld waarschijnlijk niet terugkrijgt. Wees zeer voorzichtig wanneer u met dit soort bedrijven communiceert. Denk goed na voordat u geld verzendt, u vertrouwt een bedrijf zonder regelgeving of bescherming!

???? Trade Pro eindbeoordeling ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Trade Pro en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze melden dat ze zich in het Verenigd Koninkrijk bevinden, een plaats die als veilig wordt beschouwd, maar het lijkt ons dat deze informatie misleidend kan zijn en niet geheel accuraat voor klanten.

verordening: Het bedrijf verstrekt geen informatie over zijn regelgeving, wat aangeeft dat het zonder enige vorm van toezicht opereert, wat wijst op een aanzienlijk gebrek aan transparantie en betrokkenheid.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de AMF, de Franse financiële autoriteit). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Trade Pro noemt zichzelf een makelaar die handel aanbiedt in een verscheidenheid aan activa, waaronder olie, zilver, Tesla-aandelen, goud en cryptocurrencies. Hoewel ze beweren gevestigd te zijn in het Verenigd Koninkrijk, een locatie die als veilig wordt beschouwd, bestaan ​​er twijfels over de waarheidsgetrouwheid van deze informatie, wat ertoe kan leiden dat klanten de veiligheid en betrouwbaarheid van het bedrijf verkeerd begrijpen.

Met betrekking tot de regelgeving verstrekt Trade Pro geen details over enige toezichthoudende instantie die toezicht houdt op zijn activiteiten. Dit gebrek aan transparantie suggereert dat het bedrijf zou kunnen opereren zonder enig officieel toezicht, wat zorgwekkend is voor potentiële investeerders in termen van de veiligheid en beveiliging van hun fondsen. Bovendien is Trade Pro gerapporteerd door de AMF, de Franse financiële autoriteit, wat de ernstige zorgen over de handelspraktijken en de naleving van gevestigde financiële regelgeving onderstreept.

🚨🚨 Conclusies: Op basis van het bovenstaande zijn wij van mening dat dit bedrijf niet erg serieus of veilig is. Er wordt aangeraden om voorzichtig te handelen vanwege de vele zorgwekkende signalen die zijn gedetecteerd. 🚨🚨

updates

Nieuws over Trade Pro:

Datum Update nieuws
Juni 2024Klacht tegen Trade Pro financiële toezichthouder AMF, Franse financiële autoriteit

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Trade Pro.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Trade Pro

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Stappen om autoriteiten op de hoogte te stellen Handel Pro

Als u niet tevreden bent met de service die het bedrijf biedt en om welke reden dan ook een klacht wilt indienen, bieden wij u de beste manier om dit te doen in het gedeelte met veelgestelde vragen hieronder.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Trade Pro?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Waar kan ik een klacht indienen tegen Trade Pro?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Trade Pro betrouwbaar?

Nee. Trade Pro is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: het beweert gevestigd te zijn in het Verenigd Koninkrijk, een land dat algemeen erkend wordt vanwege zijn veiligheid, hoewel deze informatie voor klanten misleidend en onnauwkeurig kan zijn. Het gebrek aan details over de regelgeving geeft aan dat het bedrijf zonder toezicht opereert, wat een opmerkelijk gebrek aan transparantie en verantwoordingsplicht weerspiegelt. Het is van cruciaal belang op te merken dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders, waaronder de AMF (Financial Markets Authority) van Frankrijk. Het wordt aanbevolen om EXTREEM VOORZICHTIG te zijn wanneer u een transactie met hen overweegt.

Hoe geld terugkrijgen van Trade Pro?

Als je wilt weten hoe je je geld terugkrijgt, kun je dit raadplegen gids. We leggen stap voor stap het proces uit om geld terug te vorderen van een frauduleus bedrijf.

Over de auteur: Aanbevolenbrokers.com