✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in de Tesler-app. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder zullen we u essentiële informatie over de Tesler-app laten zien en u vertellen waarom we tot zo'n conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitetesler-trading.com
🏠 vennootschapOnbekende
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformEigen platform
📌 AdresOnbekende

⚠️ De Tesler-app vermeldt niet van welk bedrijf het is, dit is gevaarlijk voor klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. De locatie van het bedrijf is niet bekend. ⚠️

Accounttypen

De Tesler-app biedt gebruikers niet meerdere accounts.

Informatie op internet

Website Tesler-app

Tesler-app toont zeer weinig transparant en biedt geen hulp of informatie aan mensen als ze niet geregistreerd zijn.

???? Eindevaluatie van de Tesler-app ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET de Tesler-app.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Videobeoordeling van de Tesler-app

updates

Nieuws over de Tesler-app:

Datum Update nieuws
april 2021Klacht tegen Tesler App van CNMV: cnmv.es/Portal/ResultadoSearch.aspx?type=1&name=tesle
juli 2021Klacht tegen de Tesler-app van FCA: www.fca.org.uk/news/warnings/tesler-teslertoday-clone-fca-authorized-firm
kan 2023Klacht tegen Tesler App van BCSC

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”1374″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met de Tesler-app.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door de Tesler-app

Hoe de Tesler-app te rapporteren

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de Tesler-app rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is de Tesler-app oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij zijn van mening dat de Tesler-app oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die melden dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is de Tesler-app betrouwbaar?

Nee. Tesler App is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van de Tesler-app?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor de Tesler App?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

47 reacties op «Tesler-app: beoordeling en opmerkingen»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo José, bedankt voor je reactie op de Tesler-app. Deze makelaar is een SCAM. De BCSC (Columbia Financial Regulator) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie BSCS-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luis, het is een genoegen om u te helpen, dankzij u voor het schrijven.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *