✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

SOFX-opmerkingen

Analyse op SOFX

➡️ In deze sectie zullen we analyseren SOFX (ook wel genoemd met de naam: dus-fx.net), Het gaat over een Forex broker, financieel advies. Is SOFX echt aan te raden om een ​​investering te doen? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over SOFX ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: is SOFX een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

 • SOFX vermeldt deel uit te maken van SOFX beperkt.
 • Met betrekking tot uw locatie, het bedrijf is volgens de website in Australië gevestigd, hoewel er geen geldige informatie is om dit te bevestigen, zijn we van mening dat het valse gegevens zijn.
 • Als we uw beveiliging analyseren, merken we op dat SOFX vermeldt dat het wordt gereguleerd door FCA en CYSEC, maar deze informatie is onjuist.

LET OP: SOFX is een makelaar NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de soorten accounts aangeboden door SOFXIn dit geval merken we op dat het 5 verschillende soorten rekeningen biedt:

 • Basisaccount: minimale eerste storting $50.
 • Voorschot rekening: minimale eerste storting $500.
 • Premium account: minimale eerste storting $5.000.
 • Ultieme account: minimale eerste storting $25.000.

La platform om te werken dat SOFX gebruikt is: een eigen platform.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die SOFX op haar website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

SOFX-website
SOFX-website

SOFX biedt de volgende hulp of middelen aan handelaren of geïnteresseerde partijen: een uitleg van de diensten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, live grafieken, niet veel anders.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op SOFX

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

Je vraagt ​​je misschien af waarom we SOFX beoordelen. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan SOFX

Om deze sectie te beëindigen, naar onze mening: geloven we dat het SOFX-bedrijf betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? Analyse van 2022

❌ Na het te hebben onderzocht, we raden u aan voorzichtig te zijn, aangezien het een illegaal bedrijf is, duidelijk opgericht om geld van mensen te nemen door middel van trucs en vallen. Het is niet erg transparant, omdat het geen juridische informatie biedt, het toont geen gegevens over zijn registratie en het ontbreekt ook aan regelgeving (niet-gereguleerd bedrijf). ❌


In het kort: lijkt me geen goed idee we raden aan om voorzichtig te zijn.

AANDACHT!: in maart 2022 FCA toegevoegd aan SOFX op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar de ⚠️ FCA maart 2022 waarschuwing

AANDACHT!: in juli 2023 CNMV toegevoegd aan SOFX op je lijst frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar de ⚠️ CNMV juli 2023 waarschuwing


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”3873″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «SOFX: beoordeling en opmerkingen»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Uriel-2, bedankt voor het schrijven over SOFX. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De CNMV (Spaanse financiële toezichthouder) heeft hen een waarschuwing gegeven wegens gebrek aan regelgeving en voor het misleiden van hun klanten (Zie CNMV-link).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Samara Talaverna, bedankt voor je commentaar op SOFX. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *