✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf SMART+ is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over SMART+ zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 WebsiteSmartplus.inc
🏠 vennootschap*SBC SMARTFUND LIMITED
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresGovant-gebouw, 1e verdieping, Kumul Highway, Port Vila, Vanuatu.
🕑 Website leeftijdOnbekende
BedrijfstypeFinanciële Academie.

vennootschap: ⚠️ SMART+ is eigendom van SBC SMARTFUND LIMITED,

Plaats: SMART+ vermeld dat je gevestigd bent in Vanuatu, een locatie die absoluut NIET AANBEVOLEN wordt. Als u besluit een hier gevestigd bedrijf te vertrouwen, moet u weten dat uw geld geen enkele vorm van bescherming geniet. Het is zeer riskant. Denk alstublieft twee keer na voordat u dit bedrijf vertrouwt. ||| Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is SMART+?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen SMART+ is een financiële academie.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Smart+ website

Hier laten we u een screenshot zien van de SMART+ website, namelijk smartplus.inc. De opname is gemaakt in MEI 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

* SMART+ regelgeving

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Omdat het een entiteit is met academische doeleinden en geen makelaar, is er geen regulering nodig.

???? Finale SMART+ beoordeling ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Smart+ en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze vermelden dat ze zich op een ZEER ONVEILIGE locatie bevinden

verordening: Ze hebben geen regelgeving nodig voor hun academische doeleinden.

Het bedrijf heeft piramidekarakteristieken, wees voorzichtig.

Het viel ons op dat het bedrijf blijkbaar gelinkt is aan oplichtingsbedrijven of bedrijven met een zeer slechte reputatie.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de CNMV). WEES UITERST VOORZICHTIG.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Slim+ onderscheidt zich als een academische instelling op financieel gebied, gevestigd in Vanuatu, een locatie die bepaalde zorgen kan oproepen met betrekking tot financiële zekerheid en bescherming. Hoewel zij niet als financiële tussenpersoon optreedt, is het essentieel om te bedenken dat het ontbreken van regelgeving twijfels kan doen rijzen over de transparantie en waarborgen die zij biedt aan degenen die van haar diensten gebruik maken.

Daarom is het van het grootste belang om grondig en uitgebreid onderzoek uit te voeren naar verschillende aspecten: de specifieke locatie in Vanuatu, het regelgevingskader waaraan deze financiële academie onderworpen is, en om de meningen en ervaringen van eerdere gebruikers in detail te beoordelen. Deze acties worden essentieel voordat u besluit om Smart+ te vertrouwen voor financiële diensten.

De ligging van Vanuatu doet weliswaar vragen rijzen vanwege veiligheidsfactoren, maar doet niet noodzakelijkerwijs afbreuk aan de geloofwaardigheid van deze financiële academie. Het is echter absoluut noodzakelijk om ons te verdiepen in regelgevingsaspecten en gebruikersadviezen om een ​​duidelijker en completer perspectief te krijgen op de werking ervan en het niveau van klantenbescherming.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

SMART+ nieuws:

Datum Update nieuws
kan 2023
We ontvangen een groot aantal berichten van Smart+-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
Juni 2023
Klacht tegen Smart+ van financiële toezichthouder CNMV
Augustus 2023
Smart+ is daar nauw mee verbonden Smart Business Corp y Xifra Groep, bedrijven beschuldigd van oplichting van hun klanten en met verschillende klachten.

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met SMART+.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door SMART+

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u SMART+ rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor SMART+?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik SMART+ rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is SMART+ betrouwbaar?

Nee. SMART+ is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de ligging in Vanuatu zorgt voor veel wantrouwen en onzekerheid. Wij kunnen de authenticiteit van de website en de leeftijd ervan niet verifiëren. Geeft dit u vertrouwen? Het bedrijf heeft ook piramidale kenmerken, is gelinkt aan oplichtingsbedrijven en heeft waarschuwingen van financiële toezichthouders. WEES ERG VOORZICHTIG

Hoe geld terugkrijgen uit SMART+?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

13 reacties op «Smart+: mening en commentaar – Is het oplichting?»

 1. Marcos Lorente antwoord

  Ze belden me om te investeren en ze beloofden me dat ik veel winst zou maken. Vrienden, ik lieg niet tegen jullie, ik probeerde ze te storten, maar om de een of andere reden kon ik het niet doen. Ik probeerde een storting van 25.000 te doen, zoals ik al zei, vanwege een probleem op het internet of iets waardoor ik de storting niet kon doen. Ik wilde ondertussen contact opnemen met de makelaar en zocht op de website van de makelaar en kwam deze opmerkingen tegen. Ik zie dat ik veel geluk heb gehad. Dus bedankt allemaal, want jullie hebben mij ervan weerhouden een grote hoeveelheid geld naar deze oplichters te sturen. Ontzettend bedankt. Raden jullie aan om aangifte te doen bij de politie of wat zou het beste zijn? Laten we ze niet ongestraft oplichten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Marcos, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 2. Ivan Barrea antwoord

  Hartelijk bedankt! Dankzij deze informatie heb ik teruggevonden wat ik verloren had

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ivan, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog eentje die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 3. Maria Diaz antwoord

  Ze maken deel uit van Smart Hub en andere bekende oplichting op meerdere niveaus. Ze worden gepromoot door dezelfde dieven. wees voorzichtig.

  Ze betalen een paar maanden en verdwijnen dan met al het geld. En kort daarna openen ze een nieuw bedrijf. Ze doen dit al jaren en zo verdienen ze hun geld.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maria, bedankt voor het schrijven over Smart+ (het zijn dezelfde oplichters van Smart Hub). Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. DAVID antwoord

  Ze laten je niet terugtrekken, het zijn professionele dieven, wees voorzichtig met ze!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo DAVID, bedankt voor het schrijven over Smart+. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luca, bedankt voor je reactie op Smart+. Momenteel wordt het beschouwd als SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteiten uit te voeren (Zie CNMV-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Emilia antwoord

  Dit bedrijf is oplichterij. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Emiliaa, bedankt voor het schrijven over Smart+. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Marcelo antwoord

   Bedankt. Voor de suggestie. Kunt u mij informatie geven over het soort oplichting?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *