✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf SMART HUB is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over SMART HUB zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitemijnsmarthub.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformOnbekende
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 13 juni 2018

vennootschap: SMART HUB vermeldt niet van welk bedrijf het is.

Plaats: SMART HUB vermeldt niet waar het zich bevindt. Het is erg gevaarlijk om een ​​bedrijf te vertrouwen dat niet vermeldt waar het zich bevindt, wees voorzichtig. Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is SMART HUB?

 Smart Hub vermeldt niet de naam van het bedrijf dat het exploiteert en we hebben er ook geen informatie over gevonden. Hij heeft ook te maken gekregen met beschuldigingen van het exploiteren van een piramidespel. Klanten zijn onbeschermd. Ook via Smart Plus deskundige handelaren belegt u in verschillende financiële producten. Ze verkopen een lidmaatschap waarbij je zogenaamd ongeveer 2% per maand verdient.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Smart Hub-website

Hier laten we u een screenshot zien van de SMART HUB-website, namelijk mysmarthub.com. De opname is gemaakt in NOVEMBER 2022.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

* SMART HUB-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? SMART HUB-eindbeoordeling ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Smart Hub en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

Het viel ons op dat het bedrijf blijkbaar gelinkt is aan oplichtingsbedrijven of bedrijven met een zeer slechte reputatie.

Ze noemen rendementen zo goed dat we denken dat ze vals zijn.

De aanwezigheid van piramidale kenmerken in de bedrijfsstructuur is alarmerend en zou reden tot voorzichtigheid moeten zijn. Dit soort kenmerken kan wijzen op een systeem dat prioriteit geeft aan het werven van nieuwe leden boven het aanbieden van echte producten of diensten. Daarnaast hebben we duidelijke banden opgemerkt met bedrijven die in verband zijn gebracht met oplichting of die een zeer negatieve reputatie hebben, waardoor ernstige zorgen rijzen over de integriteit van Smart Hub.

Een ander zorgwekkend aspect is het gebrek aan contactgegevens. Hoe kunt u in geval van nood contact opnemen met het bedrijf als zij geen duidelijke contactmogelijkheden bieden? Dit gebrek aan communicatiekanalen duidt op een gebrek aan toewijding aan klantenondersteuning en moet worden beschouwd als een waarschuwingssignaal voor potentiële gebruikers.

Smart Hub, een bedrijf dat geen details heeft over zijn locatie en regelgeving, roept serieuze vragen op over de legitimiteit ervan. Het weglaten van deze essentiële gegevens, in combinatie met het gebrek aan transparantie over hun zakelijke relaties, benadrukt een gebrek aan ernst en transparantie. Deze aspecten, samen met de vermeende banden met bedrijven met een slechte reputatie, doen twijfels rijzen over de geloofwaardigheid en veiligheid van dit bedrijf.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

Smart Hub-video

updates

SMART HUB-nieuws:

Datum Update nieuws
november 2022We hebben berichten ontvangen van klanten die verzekeren dat Smart Hub samenwerkt met Smart Business Corp

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met SMART HUB.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door SMART HUB

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u SMART HUB rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor SMART HUB?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik SMART HUB melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is SMART HUB betrouwbaar?

Nee. SMART HUB is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: ze vermelden de locatie niet en ontberen duidelijk regelgeving. Daarnaast heeft het vermeende bedrijf piramidale kenmerken en is het gerelateerd aan andere oplichtingsbedrijven. WEES ERG VOORZICHTIG.

Hoe geld terugkrijgen van SMART HUB?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

14 reacties op «Smart Hub: mening en commentaar – Is het oplichting?»

 1. Joan-1 antwoord

  Ik wil u bedanken voor de analyse waardoor ik mijn investering heb kunnen terugverdienen. Bedankt!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juana, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog eentje die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 2. redder antwoord

  Een interne medewerker van smart hub vertelde me dat ze kantoren aan het ontmantelen zijn en dat ze met al het geld gaan vertrekken, als ze hun geld niet voor eind juli opnemen krijgen ze niets, ze zijn alles kwijt, trek nu op!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Salvadora, bedankt voor het schrijven over Smart Hub (het zijn dezelfde oplichters van Smart Busines Corp). Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • JAZZ antwoord

   Gegroet, hoe betrouwbaar is de informatie die ze je gaven? Want ik zag net dat ze juist een actie plaatsen die op 31 juli afloopt.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo, ze proberen zeker het meeste geld te krijgen voordat het bedrijf failliet gaat, het is een gebruikelijke tactiek om het maximale niveau aan middelen te krijgen voordat ze vertrekken met het geld van alle investeerders.

 3. LUISITO VARGAS antwoord

  HET ZIJN DEZELFDE DIEVEN VAN SMART BUSINESS CORP DIE HUN NAAM HEBBEN GEWIJZIGD, WEES HEEL VOORZICHTIG MET HEN, HET ZIJN OPLICHTERS. ZE CREËREN EEN BEDRIJF, SCAMEN IEDEREEN OP, VERVOLGENS VERANDEREN ZE DE NAAM VAN HET BEDRIJF EN GAAN DOOR MET OPLICHTEN. ZE BLIJVEN ZO DOOR TE STELEN EN TE STELEN VAN IEDEREEN OM HUN OMGEVING.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo LUISITO, bedankt voor het schrijven over Smart Hub. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. Gustaaf Gomez Delgado antwoord

  Waarom veranderde smart business corp de naam in smart hub?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Gustavo, om door te gaan met oplichting met de nieuwe naam zonder dat klanten alle informatie op sociale netwerken en internet zien.

   Groeten.

 5. Sofis antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ze hebben mijn man opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Sofis, bedankt voor het schrijven over Smart Hub. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *