✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf SISTEMA DORADO is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over SISTEMA DORADO en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitesysteemadorado.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adresvermeldt het niet
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 25 januari 2020
BedrijfstypeEducatief platform

vennootschap: SISTEMA DORADO vermeldt niet tot welk bedrijf het behoort. Wees heel voorzichtig, we merkten een duidelijk gebrek aan transparantie.

Plaats: SISTEMA DORADO vermeldt niet waar het zich bevindt. Het is erg gevaarlijk om een ​​bedrijf te vertrouwen dat niet vermeldt waar het zich bevindt. Wees voorzichtig. Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is GOUDEN SYSTEEM?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen SISTEMA DORADO is een educatief platform voor digitale marketing.

Accounttypen

Afhankelijk van het type account varieert het type ondersteuning dat wordt ontvangen, evenals de educatieve hulpmiddelen en handelsinstrumenten die worden ontvangen.

Type accountMinimale eerste storting
Begin pakketniet genoemd
Basispakketniet genoemd
Tussenpakketniet genoemd
Geavanceerd pakketniet genoemd
Pro-bundelniet genoemd
Elite-pakketniet genoemd
Master packniet genoemd
Expert-pakketniet genoemd

Informatie op internet

Golden System-website

Hier laten we u een screenshot zien van de SISTEMA DORADO-website, namelijk Sistema Dorado.com. De opname is gemaakt in APRIL 2023

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

 • We hebben geen telefoonnummer gevonden
 • We hebben de contactpersoon gevonden op Telegram: https://t.me/+MXwohYcoojEwYTk5

* Regulering van GOUDEN SYSTEEM

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Gouden systeemOmdat het een educatief platform is, heeft het geen regulering nodig zoals een makelaar dat zou doen.

???? Eindevaluatie van SISTEMA DORADO ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Sistema Dorado en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar deze zich bevindt

verordening: zoals we hierboven vermeldden, Gouden systeem het hoeft niet te worden gereguleerd door een financiële toezichthouder.

Het bedrijf heeft piramidekarakteristieken, wees voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Sistema Dorado presenteert zichzelf als een educatief platform, hoewel het beveiligingsniveau aanzienlijk beperkt is, aangezien het geen details geeft over de geografische locatie. Het ontbreken van deze informatie kan wantrouwen oproepen of vragen oproepen over de legitimiteit en operationele transparantie ervan. Bovendien kan het ontbreken van specifieke regelgeving erop wijzen dat het niet onderworpen is aan overheidsregelgeving, vooral omdat het een bedrijf is dat niet als makelaar optreedt.

Het is belangrijk op te merken dat, hoewel Sistema Dorado niet als makelaar opereert, de structuur en kenmerken ervan bepaalde overeenkomsten met een piramidespel suggereren. Dit type opstelling kan potentiële risico's met zich meebrengen voor degenen die betrokken zijn bij uw onderwijs- of trainingsprogramma's. Daarom is het essentieel om voorzichtig te zijn en deze structuur zorgvuldig te overwegen voordat u een beslissing neemt of deelneemt aan de educatieve activiteiten ervan. Wees voorzichtig om het bedrijfsmodel en de ervaringen van andere gebruikers grondig te onderzoeken en te verifiëren om de geloofwaardigheid en authenticiteit van dit platform te evalueren. leerzaam.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over GOLDEN SYSTEM:

Datum Update nieuws
-Geen nieuws

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met SISTEMA DORADO.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door SISTEMA DORADO

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe SISTEMA DORADO te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor SISTEMA DORADO?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik SISTEMA DORADO melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is SISTEMA DORADO betrouwbaar?

Nee. SISTEMA DORADO is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: ze zeggen niets over de locatie en het is niet gereguleerd omdat het geen makelaar is. Wat uw website betreft, deze is relatief nieuw. Geeft dit vertrouwen bij u? Daarnaast heeft het piramidale kenmerken. WEES ERG VOORZICHTIG.

Hoe geld terugkrijgen van SISTEMA DORADO?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

27 reacties op «Gouden Systeem: meningen en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Daniela antwoord

  Gisteren, 14-11-2023, heb ik via Binance de betaling van 80 USDT gedaan voor de vermeende aankoop van een digitale marketingcursus met het gouden systeem. Nadat de betaling was gedaan, reageerde de persoon niet meer, zijn naam is Didier Cordova, zijn WhatsApp-nummer +57 321 5548801, zijn Instagram-gebruikersnaam is https://instagram.com/didiercordobaa?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==, het binance-ID op to de betaling uitvoeren is 757616962

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Daniela, vraag je geld terug om te verifiëren dat ze een serieus bedrijf zijn, ze zullen niets retourneren, niet meer investeren, het is oplichterij.

   groeten

 2. Malory antwoord

  Gisteren heb ik geïnvesteerd in een cursus met een waarde van COP$ 190.000 op het Sistema Dorado-platform en het meisje was vanaf het begin vriendelijk en daarna verdween ze en gaf me geen enkel antwoord.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Malory, bedankt voor het schrijven over Sistema Dorado. Deze makelaar/school is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld van je krijgen met leugens, ze sturen je uiteindelijk naar een geallieerde makelaar waar de operaties niet echt zijn, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en houden ze het.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *