✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf SIMPLESTATE is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie zien over SIMPLESTATE en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitesimplestate.com.ar
🏠 vennootschap*SIMPLESTATE VERTROUWEN (30-71661771-4)
verordeningHeeft geen regelgeving nodig
???? E-mailHeeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresArgentinië
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 6 juni 2019
BedrijfstypeDirecte aankoop van onroerend goed

vennootschap: ⚠️ SIMPLESTATE is eigendom van SIMPLESTATE TRUST (30-71661771-4),

Plaats: SIMPLESTATE vermeldt dat het zich in Argentinië bevindt, een locatie die absoluut NIET AANBEVOLEN wordt. Als u besluit een hier gevestigd bedrijf te vertrouwen, moet u weten dat uw geld geen enkele vorm van bescherming geniet. Het is zeer riskant. Denk alstublieft twee keer na voordat u dit bedrijf vertrouwt.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is SIMPLESTAT?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen SIMPLESTATE is een bedrijf voor directe aankoop van onroerend goed.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

eenvoudige website

Hier laten we u een screenshot zien van de SIMPLESTATE-website, namelijk simplestate.com.ar. De opname is gemaakt in DECEMBER 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

* SIMPLESTATE-regeling

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Vanwege de kenmerken van de trust en gezien het feit dat er geen verhandelbare effecten worden aangeboden, heeft deze geen regulering nodig.

???? Eindevaluatie van SIMPLESTATE ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van SIMPLESTATE en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze vermelden dat ze zich op een ZEER ONVEILIGE locatie bevinden

verordening: Ze hebben geen regulering nodig vanwege de kenmerken van hun vertrouwen

Het achterwege laten van elk contactmiddel met het bedrijf geeft aanleiding tot bezorgdheid over de toegankelijkheid in dringende situaties of voor vragen. Dit gebrek kan wantrouwen en een gevoel van hulpeloosheid oproepen bij cliënten als zij onmiddellijke hulp nodig hebben.

SIMPLESTATE, gericht op de directe aankoop van onroerend goed, vermeldt de ligging ervan in een gebied dat als onveilig wordt beschouwd, wat twijfel kan doen rijzen over de veiligheid van de transacties en de levensvatbaarheid van zijn activiteiten.

De rechtvaardiging van SIMPLESTATE voor het niet vereisen van regulering vanwege de werking ervan via trusts en het niet aanbieden van verhandelbare effecten roept vragen op over de bescherming en veiligheid die het zijn klanten biedt, aangezien regulering niet alleen beleggers beschermt, maar ook ethische en operationele normen vastlegt.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

SIMPLESTATE-video

updates

SIMPLESTATE-nieuws:

Datum Update nieuws
--

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7796″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met SIMPLESTATE.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door SIMPLESTATE

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe SIMPLESTATE te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor SIMPLESTATE?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik SIMPLESTATE rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is SIMPLESTATE betrouwbaar?

Nee. SIMPLESTATE is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de locatie is onveilig. Uw website is nieuw, waardoor er nog weinig ervaring is en deze onbetrouwbaar is. WEES ZEER VOORZICHTIG MET DIT TYPE BEDRIJVEN.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van SIMPLESTATE?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

8 reacties op «Simplestate: MENING EN OPMERKINGEN – IS HET EEN SCAM?»

 1. IGN antwoord

  Hartelijk dank voor de analyse en voor uw hulp bij het nemen van een weloverwogen beslissing over het bedrijf. Ik vraag me nog steeds af wat ik moet doen. Maar als ik besluit, zal ik hier opnieuw reageren. Bedankt.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo IGNA, bedankt voor je reactie. Wij wensen u veel succes!

   Groeten.

 2. Marco d. antwoord

  Bedankt voor de reacties, ik denk erover na of ik met simplestate aan de slag ga, dus ik lees ze aandachtig en lees de recensie. Nogmaals heel erg bedankt.

  groeten

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Marcos, het is een genoegen om je te helpen, we zijn hier voor alles wat je nodig hebt.

   Groeten.

 3. Carlos antwoord

  Ik heb twee investeringen in simplestate, waarvan beide het contract hebben beëindigd. De eerste heeft een klein deel van de rente betaald en staat al acht maanden in de wacht om te worden verkocht. De tweede is met vervroegde opname waarvoor ik heb gekozen. Het is 2 dagen en ik kan mijn kapitaal niet terugkrijgen, noch mijn belangen klinken als oplichting of ponzi-fraude, wat denk jij?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Carlos, als ze erop staan, wees dan niet gehaast. Kunt u ons alstublieft meer informatie sturen over uw situatie? Je hebt ons erg ongerust gemaakt met je bericht.

 4. Dylan antwoord

  Tot nu toe zie ik niets mis met dit bedrijf, heeft iemand meer info? Bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Dylan, bedankt voor je reactie op Simplestate, alle informatie is zeer nuttig voor onze gebruikers.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *