✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Scope Markets. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Scope Markets zien en vertellen we u waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitescopemarkets.com | scopemarkets.eu
🏠 vennootschap*Scope Markten Ltd
verordeningIFSC
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMetaTrader 4 en MetaTrader 5
📌 AdresBelize

⚠️ Scope Markets is eigendom van Scope Markets Ltd, het bedrijf bevindt zich in Belize, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. ️

Accounttypen

Scope Markets biedt geen verschillende handelsaccounts aan.

Informatie op internet

scope markten website 2

Scope Markets biedt een korte uitleg van de diensten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyses, een educatief gedeelte met e-boeken, video's, tutorials en kalenders, een sectie met veelgestelde vragen, en niet veel anders.

Lijst met telefoonnummers

 • +44 2030 516959

???? Bereik Markten Eindwaardering ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Scope Markets.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Scope Markten:

Datum Update nieuws
Augustus 2023Makelaars dow500Turbohandelfoptradedow300DowbrokerFinancieel CentrumSimple500SMINVESTScope MarktenTechInvestDowTrade y DowFx, zijn sites die behoren tot of nauw verwant zijn aan Turbo Trading B.V, een illegaal bedrijf gevestigd in Mexico-Stad, dat een groot aantal klachten tegen het bedrijf heeft wegens alle gepleegde oplichting. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”6697″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Scope Markets.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Scope Markets

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe bereikmarkten te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Scope Markets rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Scope Markets oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Scope Markets oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Scope Markets betrouwbaar?

Nee. Scope Markets is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Scope Markets?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Scope Markets?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

148 reacties op «Is Scope Markets oplichterij? Meningen»

 1. Antonius. antwoord

  Hallo, ik herinner alle betrokkenen eraan dat Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade en DowFx allemaal deel uitmaken van hetzelfde bedrijf en volgens onderzoeken vermoeden we dat ze in Ciudad de Mexico.

  Mijn idee is dat van al deze bedrijven, alle getroffenen samenkomen en samen een rechtszaak aanspannen. Ik denk dat als we samenkomen, we de autoriteiten in beweging kunnen krijgen en echt iets kunnen doen tegen deze cyberdieven. Schrijf mij hier degenen die iets willen bereiken. Hartelijk groeten.

  Antonius.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Antonio, bedankt voor het schrijven over Scope Markets. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM (Dow500, Turbo Trading, Foptrade, Dow300, DowBroker, FinanCenter, Simple500, SMINVEST, Scope Markets, TechInvest, DowTrade en DowFx maken deel uit van een criminele groep die zich toelegt op internationale oplichting).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of kijk op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Ariel antwoord

  Bedankt vrienden voor de informatie, mijn terugvordering als het betrouwbaar is en ze hebben me geholpen mijn geld terug te krijgen, het was relatief eenvoudig, ik raad het aan

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Ariel, Geweldig !!!, Heel erg bedankt voor de waarschuwing, we zijn erg blij dat je het hebt bereikt, wees nu voorzichtig als je opnieuw investeert, controleer de makelaars voordat je er een vertrouwt, hier hebben we ze bijna allemaal.

   Voor anderen die hun geld terug willen, kunnen ze proberen met onze chat te praten of op deze link te klikken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Als u onze ranglijst van de aanbevolen makelaars 2021 wilt zien, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 3. Bernard antwoord

  Ze blijven teleurstellen, wees voorzichtig, ze hebben me gisteren gemarkeerd en ze werken op dezelfde manier en ze hebben zelfs hun naam veranderd.

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Bernardo, hoe heb je je naam veranderd? Wat is je nieuwe naam? Hoe weet je dit?

  • Scope Markets-team antwoord

   Hallo isbael,
   Bedankt voor je reactie. We horen graag meer over je ervaring, zodat we je feedback kunnen gebruiken om de volgende keer een nog betere ervaring te bieden. Contact [e-mail beveiligd] met eventuele aanvullende opmerkingen of suggesties die u wilt delen. Nogmaals, bedankt dat je de tijd hebt genomen om SCOPEMARKETS te beoordelen!

 4. SEBASTIAN antwoord

  Ze hebben de naam al veranderd nu zijn ze SMINVEST.COM wees voorzichtig

   • SEBASTIAN

    Ze stuurden me een vermeende e-mail met de naam van scopemarkets en in juridische termen verschijnt scopemarkets ltd.

   • Aanbevolen Brokers

    Hartelijk dank voor deze informatie ESTEBAN.

 5. ARM antwoord

  verdomde oplichters……. ze weten niet met wie ze hebben geknoeid

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *