✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in financiële wijsheid. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Vervolgens laten we u essentiële informatie over financiële wijsheid zien en vertellen we u waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitefinanciële-wijsheid.com
🏠 vennootschap*Luis Manuel en Jasson Vargas Ramirez (zittend)
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailheeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresMexico (Adres: Avenida Insurgentes Sur #730 kantoor 114 Col. del Valle, Benito Juárez City Hall CDMX. Locatie op Google Maps

⚠️ Financial Wisdom is eigendom van Luis Manuel en Jasson Vargas Ramirez (eigenaar), het bedrijf bevindt zich in Mexico, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten rekeningen analyseren die Financial Wisdom aanbiedt, in dit geval zien we dat het geen soorten rekeningen aanbiedt.

Informatie op internet

Website Financiële Wijsheid

Financial Wisdom geeft uitleg over de diensten die het aanbiedt, FAQ-sectie, niet veel anders.

Lijst met telefoonnummers

55 22 71 43 29

???? Eindoordeel Financiële Wijsheid ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Financiële Wijsheid.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over financiële wijsheid:

Datum Update nieuws
Maart 2022Het bedrijf is gekoppeld aan Lagunas Private Fund SAPI de CV, NETZWERKK en FEM-WORK, blijkbaar Mexicaanse bedrijven.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”2267″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Financial Wisdom.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Geld claimen dat is opgelicht door financiële wijsheid

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe financiële wijsheid te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik rapporteren aan Financial Wisdom?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Financial Wisdom een ​​scam - is het een scam?

Wij zijn van mening dat het een zeer onveilig bedrijf is en niet aan te raden.

Is Financiële Wijsheid betrouwbaar?

Nee. Financial Wisdom is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Financiële Wijsheid?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Financial Wisdom?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Uitsluiting van garanties en aansprakelijkheid

De beheerders van Brokersrecomendados.com bieden geen enkele garantie met betrekking tot de wettigheid, betrouwbaarheid, nauwkeurigheid, volledigheid, tijdigheid en bruikbaarheid van de inhoud die op de site wordt gepubliceerd.

Het plaatsen van hyperlinks, links of uitwisselingen impliceert op geen enkele manier het bestaan ​​van relaties tussen de beheerders van Brokersrecomendados.com en de eigenaars van de websites waarmee deze links tot stand zijn gebracht, noch de aanvaarding en goedkeuring van hun inhoud of diensten.

De beheerders van Brokersrecomendados.com aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor de websites waarnaar op deze site wordt verwezen en hebben niet de capaciteit om te controleren of er internetsites tussen verschijnen waarvan de inhoud illegaal, onwettig, in strijd met de goede zeden of goede gewoonten of ongepast is. . Daarom moet de gebruiker uiterst voorzichtig zijn bij het evalueren en gebruiken van de informatie, inhoud en diensten die beschikbaar zijn op de gelinkte sites.

De beheerders van Brokersrecomendados.com sluiten alle verantwoordelijkheid uit voor de berichten, evaluaties, nieuws en informatie die door gebruikers en derden worden gepubliceerd, waarbij alleen gebruikers of derden verantwoordelijk zijn voor de genoemde inhoud.

Het bedrijf behoudt zich het recht voor om de wijzigingen aan te brengen die het nodig acht in de Algemene Gebruiksvoorwaarden, evenals in de eventuele bijzondere voorwaarden (indien van toepassing) indien dit noodzakelijk wordt geacht.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

55 reacties op «Is financiële wijsheid een oplichterij? 2023 beoordelingen»

 1. Leonor Garcia antwoord

  Ze investeren niet, ze stelen, ze vertellen je dat ze het geld niet kunnen krijgen omdat ze het risico lopen alles te verliezen. Dit is het adres waar het is. . Wees voorzichtig . Financiële wijsheid, Av. Paseo de la Reforma 250-Piso 8, Juárez, Cuauhtémoc, CDMX, Av. Paseo de la Reforma 250-Piso 8, Juárez, Cuauhtémoc, CDMX, Mexico City, Ciudad de México 06600, México, +52 55 4901 5996

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Leonor, BEDANKT VOOR HET OPGEVEN VAN UW ADRES, nu weten we waar we heen kunnen om het geld op te eisen dat deze dieven van ons hebben opgelicht, ze bevinden zich op Avenue Paseo de la Reforma 250 - verdieping 8, Juárez, Cuauhtémoc, CDMX, Mexico City, Ciudad uit Mexico 06600, Mexico, met telefoonnummer +52 55 4901 5996. Geloof niets wat ze je vertellen, ze zijn onbeleefd, leugenaars en manipulatoren en werken met als enig doel van je te stelen. Bedankt voor uw reactie op Financiële wijsheid. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 2. DONOVAN GONZALEZ S. antwoord

  Hallo, zoals ik in uw recensie lees, bent u gekoppeld aan LAGUNAS PRIVATE FUND SAPI DE CV, weet u iets over dit bedrijf?
  Dank u.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo DONOVAN, we onderzoeken het, als we nieuws hebben, zullen we het publiceren, alle hulp van onze gebruikers is welkom.

   Groeten.

   • FC

    Het is fraude, sinds 2023 hebben ze mijn geld niet meer teruggegeven en Luis Vargas en Cintia Coss reageren niet op mijn berichten. Ze hebben mij maar voor twee kwartalen rendement gegeven en willen mijn kapitaal niet teruggeven. Investeer en rapporteer niet

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo FC, geloof niets van wat ze je vertellen, ze zijn onbeleefd, leugenaars en manipulatoren en werken met als enige doel om van je te stelen. Bedankt voor uw reactie op Financiële wijsheid. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

    Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

    Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

    Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

    Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

    Groeten.

 3. April Olivares antwoord

  Bij fraude!! Investeer niet, zij houden uw geld. U ontvangt gedurende 3 maanden winst (wat nog niet eens een kwart van uw investering is) en dan vertellen ze u dat ze, vanwege de strategie en het niet in gevaar brengen van de aandelenmarkt, zullen stoppen met het storten van winst. Bovendien, zodra het contract is gesloten, kunt u uw geld niet meer opnemen, het is totale oplichterij!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo April, geloof niets van wat ze je vertellen, ze zijn onbeleefd, leugenaars en manipulatoren en ze werken met als enige doel om van je te stelen. Bedankt voor uw reactie op Financiële wijsheid. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 4. April Olivares antwoord

  Het is fraude!! Investeer uw geld niet, ze geven u drie maanden lang winst en dan vertellen ze u dat er geen liquiditeit is en dat u “om niet ieders aandelenmarkt in gevaar te brengen” uw geld niet kunt opnemen, zelfs als volgens het contract de vastgestelde de tijd is al verstreken. Het is 3 maanden geleden sinds de afgesproken datum van mijn contract eindigde en ik kan mijn geld niet terugkrijgen. Ze zijn onbetrouwbaar, ze bedriegen, ze bedriegen en ze zijn niet gereguleerd.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo April, geloof niets van wat ze je vertellen, ze zijn onbeleefd, leugenaars en manipulatoren en ze werken met als enige doel om van je te stelen. Bedankt voor uw reactie op Financiële wijsheid. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 5. Je weet wel antwoord

  Financial Wisdom is een nulbetrouwbaar bedrijf, ze zijn niet duidelijk over hun contracten of zakelijke voorwaarden. Ze proberen je te hersenspoelen met theoretische informatie over zelfverbetering en persoonlijke ontwikkeling, hoewel ze ook financiële educatie delen. Het heeft niet veel nut, want wat ze wel zullen doen is je geld behouden.

  Luis Vargas is een leugenaar, onbeleefd en een dief!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Yasknows, geloof niets van wat ze je vertellen, ze zijn onbeleefd, leugenaars en manipulatoren en ze werken met als enig doel om van je te stelen. Bedankt voor uw reactie op Financiële wijsheid. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 6. Daniel Brown antwoord

  Ze zijn enkele maanden geleden gestopt met betalen... je moet heel voorzichtig zijn, want ze geven al nieuwe sociale redenen op om door te gaan met oplichting. Eén daarvan is SAVI Financial, beheerd door Claudia Santibañez, voormalig partner van de directeur van Sabiduría Financiera.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Daniel, bedankt voor deze belangrijke informatie, we zullen zo snel mogelijk een beoordeling uitvoeren.

   Groeten.

  • René López antwoord

   Vóór ‘Financial Wisdom’ waren ze Netzwerkk, een bedrijf dat zich toelegde op het verkrijgen van federale steun. Velen verloren geld omdat ze moesten betalen om een ​​project bij de overheid te krijgen, maar sommigen zeggen dat ze het geld hebben behouden. Met wat ze hadden gestolen en misschien wat federale steun die ze wisten te verkrijgen (witwassen van geld) vormden ze Financial Wisdom, een Ponzi-plan.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *