✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET in Robomarkets beleggen. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Robomarkets zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiterobomarkets.es | robomarkets.it (Italië), robomarkets.com/de/ (Duitsland), robomarkets.com/se/ (Zweden) en robomarkets.pt (Portugal)
🏠 vennootschapRobo Markten Ltd
verordeningCySEC
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMT4-MT5
📌 Adres169-171 Arch Makarios III Ave., verdieping 8, 3027, Limassol, Cyprus.

⚠️ Robomarkets is eigendom van RoboMarkets LTD, het bedrijf bevindt zich op Cyprus, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die Robomarkets aanbiedt, in dit geval zien we dat het 5 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Prime€ 100
ECN€ 100
R handelaar€ 100
procent€ 100
Pro-standaard€ 100

Informatie op internet

Robo Markets-website

Robomarkets geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, activacalculator, persoonlijke ervaringen, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • + 80055445529
 • +357 25 123275

???? Eindevaluatie van Robomarkten ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Robomarkets.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

video-recensie door RoboMarkets

updates

Nieuws over Robomarkten:

Datum Update nieuws
-Robomarkets wordt geassocieerd met RoboForex (Spaanse versie) Bovendien zullen ze, afhankelijk van de locatie van de klant, met het ene of het andere bedrijf werken.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”910′”]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Robomarkets

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Robomarkten te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Robomarkets rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Robomarkets oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Robomarkets oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Robomarkets betrouwbaar?

Nee. Robomarkets is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Robomarkets?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Robomarkets?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Robomarkets oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Olga antwoord

  Hallo makelaars die mij werden aanbevolen, belden mij en ik ben op zoek naar informatie over deze robomarkets-makelaar, ik waardeer informatie en ervaringen over hen

  groet

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Olga, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met RoboMarkets.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *