✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in QuantumAI. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar om te beleggen. Wat we vonden waren geen goede tekenen.

Hieronder laten we u essentiële informatie over QuantumAI zien en vertellen we u waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitequantum-ai-trading.com | quantum-ai.trading | kwantum-ai.io |
thequantumai.app | the-quantum-ai.com
🏠 vennootschapOnbekende
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformQuantum AI
📌 AdresOnbekende

Wat is Quantum-AI?

Om te beginnen, QuantumAI is zelf geen makelaarHet is eerder een website die door verschillende beleggingsmaatschappijen wordt gebruikt om informatie te verkrijgen van alle mensen die zich registreren via het registratieformulier op deze website.

De gegevens worden vervolgens naar beleggingsondernemingen (meestal ZEER ONVEILIG) om zichzelf te promoten met behulp van zeer agressieve advertenties. Meestal wordt er ongevraagd en zeer agressief gebeld, waarbij mensen worden uitgenodigd geld te investeren om zogenaamd snel en zonder enig risico winst te genereren.

Er bestaan ​​tal van soortgelijke sites als deze, dus we helpen u deze te detecteren en te voorkomen dat u in oplichting terechtkomt.

surfen op het web

Quantum AI-website

Al deze sites waar we het over hebben delen een zekere gelijkenis, een kleine presentatie en een registratieformulier aan het begin van de hoofdpagina. Daar nodigen ze de gebruiker uit om zich te registreren door hen een snelle en gemakkelijke registratie, gemakkelijke verdiensten en een hoog rendement aan te bieden, waarbij ze proberen zo vriendelijk mogelijk over te komen.

Maar als u naar de gebruiksvoorwaarden van de site gaat, zult u zien dat ze absoluut niets uitleggen over hoe ze de onderhandelingen uitvoeren, welk platform zal worden gebruikt of waar we ons geld zullen storten of hoe verzekerd ze zijn. Evenmin zullen ze zeggen welk bedrijf de site beheert of waar deze is geregistreerd.

Het is dat het niet eens bedrijven zijn die zijn geregistreerd en onder toezicht staan ​​van een regelgevende instantie, dus we raden u aan goed geïnformeerd te zijn voordat u gegevens invoert op een site die vergelijkbaar is met deze.

Quantum AI-videobeoordeling

updates

Nieuws over QuantumAI:

Datum Update nieuws
oktober 2021Klacht tegen QuantumAI van FMA (Oostenrijk).
september 2023Klacht tegen QuantumAI van MFB (Frankrijk).
november 2023Klacht tegen QuantumAI van CySEC (Cyprus).
december 2023Klacht tegen QuantumAI van financiële toezichthouder CNMV

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”4784″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met QuantumAI.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.

Eindbeoordeling van QuantumAI

In een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET QuantumAI.

Het is een bedrijf dat absoluut geen belastinggegevens vermeldt, volgens berichten van klanten. Na registratie bij QuantumAI zullen ze u gaan bellen van verschillende makelaars en niet-gereguleerde beleggingsmaatschappijen om u aan te moedigen geld te investeren (WEES ZEER VOORZICHTIG MET WIE U UW GEEFT GEGEVENS).

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door QuantumAI?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe QuantumAI rapporteren?

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik QuantumAI rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is QuantumAI oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat QuantumAI oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is QuantumAI betrouwbaar?

Nee. QuantumAI is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) Het vermeldt geen belastinginformatie of waar deze is gebaseerd, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuw bedrijf zonder anciënniteit. 5) Volgens berichten van QuantumAI-klanten zullen ze u na registratie bellen van gevaarlijke makelaars (zonder regelgeving). Deze kenmerken maken het bedrijf zeer onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van QuantumAI?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor QuantumAI?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

8 reacties op «Is QuantumAI.trade oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Mariano antwoord

  Ze bellen mij al maanden op mijn mobiel en ik weet niet meer wat ik moet doen. Kun je me helpen?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mariano, blokkeer vooral al hun nummers en neem niet op, het zijn oplichters.

   Groeten.

 2. Martiniano Castrillo antwoord

  HET WORDT GEMELD DOOR DE CNMV!! WEES ZEER VOORZICHTIG, HET ZIJN OPLICHTERS!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Martiniano Castrillo, bedankt voor het schrijven over QuantumAI.trade. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De CNMV (Spaanse financiële toezichthouder) heeft hen een waarschuwing gegeven wegens gebrek aan regelgeving en het misleiden van hun klanten (Zie CNMV-link).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. ana antwoord

  Mij ​​is hetzelfde overkomen als met walter, de cnmv heeft al een waarschuwing gegeven, ik zal opletten

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ana, bedankt voor je reactie op QuantumAl.trade. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (Spaanse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en niet gereguleerd (Zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 4. Walter antwoord

  Ik heb 250 dollar ingebracht om te testen, maar omdat ik het ding niet goed zag, heb ik hen gevraagd het in te trekken, er zijn 2 weken verstreken en ik heb nog steeds niets teruggekregen

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Walter, bedankt voor je informatie over QuantumAI.trade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *