✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Pi (handelsopmerkingen) In deze sectie we zullen de makelaar analyseren Pi (Trading) (ook wel piutrading.com genoemd)Het is een makelaar die eerst traint en er vervolgens in investeert. Is PiùTrading echt aan te raden om een ​​investering te doen? Of kan je beter niet investeren bij dit bedrijf? ⛔ Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen. ✅ U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom we PiùTrading beoordelen. Het is omdat we enkele berichten hebben ontvangen van klanten die naar het bedrijf vragen, en we denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpt door belangrijke informatie over het bedrijf te verstrekken. een investeringsmaatschappij. We voeren deze review en evaluatie uit, omdat we verschillende berichten en opmerkingen krijgen die vragen naar de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. WatU bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? Laat een reactie achter als reactie op zorgen van klanten. Krijg je geld terug - wij helpen je We voeren deze review en beoordeling uit, omdat we verschillende berichten en opmerkingen krijgen over de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. ¿U bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? Laat een reactie achter als reactie op zorgen van klanten.

Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

✅De makelaar vermeldt deel uit te maken van: niet genoemd. ✅ Met betrekking tot uw ubicación, makelaar vermeldt op basis van: niet genoemd. ✅ Als we analyseren de regulering van de makelaar: ze vermelden niets over het zijn van een gereguleerde makelaar, waardoor we denken dat het een niet-gereguleerde makelaar is. 📌 onthouden: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaarsomdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar, het is zeer riskant, neem dat risico niet. 📌
Als we nu verder gaan met analyseren accounttypes aangeboden door PiùTrading, hebben we gemerkt dat de pagina geen details geeft over het hebben van verschillende soorten accounts. Las platformen om te bedienen dat PiùTrading aanbiedingen zijn: niet vermeld, is het waarschijnlijk dat ze hun eigen platform gebruiken. We zullen nu de verschillende bronnen en hulpmiddelen voor handelaren analyseren die PiùTrading op zijn website biedt. Wij zijn van mening dat de bronnen en hulp die op de website worden geboden, een goed punt kunnen zijn in het voordeel van de makelaar.
Pi (Trading website)
Pi (Trading website)
PiùTrading biedt niet echt hulp of middelen aan handelaren of geïnteresseerde partijen.

Krijg je geld terug - wij helpen je

| Overige informatie over Pi (Trading) |

We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. Website: piutrading.com Número de Telefono: heeft geen. Email: contact via de website.

>>> Beoordeling aan Pi (Trading) <<

Eindigend met deze sectie, naar onze mening Geloven wij dat het bedrijf Pi (Trading) is betrouwbaar? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Als we dit alles zien, raden we aan voorzichtig te zijn, want: het is een niet-gereguleerde makelaar waarvan we de locatie niet volledig kennen, er ontbreekt veel informatie op zijn website; Ook bij het zoeken naar beoordelingen over Pi (Trading) We hebben geen andere beoordelingen gevonden, we denken dat het een nieuwe makelaar is, zonder een trackrecord. We raden aan om voorzichtig te zijn. We raden altijd aan om alleen samen te werken met goed gereguleerde bedrijven, is het niet beter om de bescherming van een goede toezichthouder te hebben? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? U moet begrijpen dat een van de weinige maatregelen die het geld van de klant echt waarborgen, de regulering van de makelaar is, dat wil zeggen, het is waarschijnlijk het belangrijkste bij elke makelaar; DAT HET EEN GOEDE REGELGEVING HEEFT, LAAT JE NIET VOOR DE Dwaas. Goede regelgeving houdt in dat er een instantie is waar klanten bij misverstanden of problemen terecht kunnen.

aandacht : in juni 2023 heeft CNMV toegevoegd aan PiùTrading op uw lijst van frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR!

➡️ Link naar de ⚠️ CNMV juni 2023 waarschuwing

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet correct? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen, u kunt ook een reactie op onze website achterlaten met uw ervaring als u klant bent van de makelaar.
We laten een open stemming achter zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. [democratie id=”707″]
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «Pi (Trading: Beoordeling en opmerkingen)»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Pablo, bedankt voor je reactie op PiuTrading. Deze makelaar is een SCAM. De CNMV (financiële toezichthouder van Spanje) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie CNMV-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 1. Caesar antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo César, bedankt voor het schrijven over PiùTrading. Momenteel wordt deze makelaar als een SCAM beschouwd.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *