✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Petron Capital is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over Petron Capital zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitepetron-capital.com
🏠 vennootschap*Petron Kapitaal
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft niet (contact via webformulier)
📈 platformMetaTrader5
📌 Adres532 SAHAA OFFICES B 41. SOUK AL BAHAR DOWNTOWN DUBAI, DUBAI, VAE
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 4 oktober 2022
BedrijfstypeBroker voor cryptocurrencies, CFD's, metalen, aandelen, indices en grondstoffen

Bedrijf: Petron Capital is eigendom van Petron Capital.

locatie: Petron Capital vermeldt dat het zich in de Verenigde Arabische Emiraten bevindt, een locatie die totaal NIET AANBEVOLEN wordt. Als u besluit een hier gevestigd bedrijf te vertrouwen, moet u weten dat uw geld geen enkele vorm van bescherming geniet. Het is zeer riskant. Denk alstublieft twee keer na voordat u dit bedrijf vertrouwt.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Petron Capital?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Petron Capital is een makelaar in cryptocurrency, CFD, metalen, aandelen, indices en grondstoffen.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Petron Capital-website

Hier laten we u een screenshot zien van de Petron Capital-website, namelijk petron-capital.com. De opname is gemaakt in November van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

Petron Capital-verordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Eindwaardering Petron Capital ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Petron Capital en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze vermelden dat ze zich op een ZEER ONVEILIGE locatie bevinden

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval CNMV, de Spaanse toezichthouder). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Waarschuwing over Petron Capital Broker:

Het is noodzakelijk om toevlucht te nemen uiterste voorzichtigheid bij het overwegen van deelname aan de makelaar Petron Kapitaal. Een van de belangrijkste zorgen die het naar voren brengt, is de locatie van het bedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten, een regio die bekend staat om zijn gebrek aan strikte financiële regelgeving, waardoor de gelden van cliënten aan aanzienlijke risico's zouden kunnen worden blootgesteld. Bovendien leidt het ontbreken van gebruiksvoorwaarden en een privacybeleid op de website tot ernstige zorgen over de transparantie en veiligheid van persoonsgegevens. Voordat u enige investering doet Petron Kapitaal, wordt aanbevolen om grondig onderzoek te doen en meer gereguleerde en transparante alternatieven te overwegen om uw financiële activa en gegevens te beschermen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

Videorecensie van Petron Capital

updates

Nieuws over Petron Capital:

Datum Update nieuws
november 2023Klacht tegen Petron Capital financiële toezichthouder CNMV

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7760″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Petron Capital.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Petron Capital

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Petron Capital te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Petron Capital?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Petron Capital rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Petron Capital betrouwbaar?

Nee. Petron Capital is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) Het is geregistreerd in een zeer gevaarlijk gebied 2) Het kent geen enkele vorm van regelgeving 3) De site is relatief nieuw, wat kan wijzen op een gebrek aan ervaring.

Hoe geld terugkrijgen van Petron Capital?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

54 reacties op «Petron Capital: meningen en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Walter antwoord

  Hallo, ik heb investeringen in Petron Capital en ze bellen me niet meer om te investeren. Ik heb ze een e-mail gestuurd en ze hebben niet op de rekening gereageerd. Ik heb ongeveer 17000 dollar in Novared Live en ik weet niet hoe ik dat moet doen mijn kapitaal terugkrijgen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Walter, bedankt voor het schrijven over Petron Capital. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Samuel antwoord

  Ik was op zoek naar aanbevelingen over Petron Capital en ik kwam hier...Ik zie geen goede reacties...dus ik kan er beter geen geld in stoppen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Samuel, nee, raak er niet bij betrokken, je verspilt je geld en je tijd.

   Groeten.

 3. Isidro antwoord

  Mijn ervaring met Petron Capital leert mij dat het hoogopgeleide oplichters zijn, er is geen enkele kans dat je je geld terugkrijgt, ongeacht het bedrag, eenmaal overgemaakt krijg je het nooit meer terug. Ik raad het niet aan, ze hebben marktsimulatorsoftware opgezet, zogenaamd alleen jij kunt je account beheren, totdat je je wilt terugtrekken, dan verlies je de controle over alles.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Isidro, bedankt voor het schrijven over Petron Capital. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo MAU, nadat je al hebt gezien wat er gebeurt, heb je jezelf gered van oplichting. Bedankt voor het schrijven over Petron Capital. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *