✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in OnyxTraders. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over OnyxTraders zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteonyx-traders.com
🏠 vennootschap*ONYXTRADERS INC
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresBleicherweg, 8002 Zürich, Zwitserland

⚠️ OnyxTraders is eigendom van ONYXTRADERS INC, het bedrijf is gevestigd in Zwitserland, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die OnyxTraders aanbiedt, in dit geval zien we dat het 5 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Basic€1500
Zilver€25,000
Tijdloos goud€50,000
Platinum€150,000
VIPraadplegen

Informatie op internet

OnyxTraders-website

OnyxTraders biedt een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, persoonlijke ervaringen, woordenlijsten, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

+1 450 254 1016

+44 7362 053589

+34 915 467 832

+61 2 4072 2657

+32 460 24 18 37

???? Definitieve waardering van OnyxTraders ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ OnyxTraders.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over OnyxTraders:

Datum Update nieuws
december 2022Volgens ontvangen berichten is er aan gekoppeld Intel Academie, WIJ STELLEN VOORZICHTIGHEID AAN!.
Maart 2023OnyxTraders wordt aan de kaak gesteld door de toezichthoudende instantie CNMV.
Juni 2023OnyxTraders werd opnieuw gewaarschuwd door de toezichthoudende instantie CNMV

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”6049″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met OnyxTraders.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door OnyxTraders

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe OnyxTraders te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik OnyxTraders rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is OnyxTraders oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat OnyxTraders oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is OnyxTraders betrouwbaar?

Nee. OnyxTraders is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van OnyxTraders?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor OnyxTraders?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

24 reacties op «Is OnyxTraders oplichterij? Meningen van 2023»

 1. Jose Manuel antwoord

  Goedemiddag.
  Ik ben een paar maanden geleden het slachtoffer geworden van oplichting door deze nepmakelaar.
  Ik heb een deel van het geld teruggekregen door met mijn bank te praten.
  Nu ben ik gecontacteerd door een vermeende audit dat wat het doet, de gegenereerde winst teruggeeft aan de slachtoffers van Onyx-trader.
  Ik wilde weten of er nog iemand is die in dezelfde situatie zit als ik.
  Bedankt voor je hulp.
  Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo José Manuel, het maakt zeker deel uit van dezelfde zwendel en ze zullen proberen je te vragen iets te betalen met een verzonnen concept dat echt lijkt om meer geld te krijgen en ze zullen het weer houden, geloof deze oplichters niet.

   Groeten.

 2. adriana antwoord

  Nou, ik vertrouwde en dacht ook dat ze een serieus bedrijf waren, ik zou graag willen weten of we dit legaal kunnen melden zodat ze het sluiten en stoppen met het oplichten van meer mensen. Of wat zou er gedaan kunnen worden zodat mensen niet in dat bedrijf vallen?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Adriana, bedankt voor je reactie op OnyxTraders. Momenteel wordt het beschouwd als SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteiten uit te voeren (Zie CNMV-link).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *