✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie vertellen wij u of wij OME2 als een veilig of onbetrouwbaar bedrijf beschouwen. Bekijk zeker onze volledige analyse voor een volledig begrip!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over OME2 zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteome2.vip
🏠 vennootschap* Er staat niet bij van welk bedrijf het is.
verordening Er wordt niet vermeld dat het gereguleerd is
???? E-mailHij vermeldt zijn e-mailadres niet
📈 platformeigen platform
📌 Adres Vermeldt zijn adres niet
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2024-02-15
BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar

Bedrijf: ⚠️ OME2 maakt zijn lidmaatschap van geen enkel bedrijf bekend. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met dit gebrek aan transparantie.

Locatie: ⚠️OME2 specificeert de locatie niet, wat zeer zorgwekkend is. Het vertrouwen van een bedrijf dat zijn locatie niet bekendmaakt, is zeer riskant. Wees alstublieft voorzichtig."

Na een grondige analyse hebben we een aantal kenmerken van dit bedrijf geïdentificeerd die ons zorgen baren.

Wat is OME2?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen OME2 is een: cryptocurrency-makelaar .

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

OME-website

Hier laten we u een screenshot zien van de OME2-website, namelijk ome2.vip. De opname vond plaats in juni 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

OME2-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Het gebrek aan transparantie van de makelaar met betrekking tot de regelgeving is alarmerend. Welke conclusies kunnen we trekken? We hebben te maken met een ongereguleerde makelaar. Welke risico’s brengt dit met zich mee? Het impliceert dat de klanten van de makelaar en hun fondsen zich in een kwetsbare situatie bevinden. Als de makelaar frauduleus handelt, is de kans groot dat u uw geld niet kunt terugkrijgen. Wij raden u aan zeer voorzichtig te zijn in de omgang met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt, u vertrouwt een bedrijf zonder enige regelgeving of bescherming!

???? Laatste OME2-beoordeling ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van OME2 en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Locatie: geen locatiegegevens verstrekt.

Regulering: Het weglaten van details over de regulering suggereert dat dit bedrijf zonder enig toezicht opereert, wat een aanzienlijk gebrek aan transparantie en betrokkenheid weerspiegelt.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de FSMA, de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

OME2 presenteert zichzelf als een cryptocurrency-makelaar, maar het gebrek aan informatie over de locatie duidt vanaf het begin op een gebrek aan transparantie. Dit gebrek aan gegevens over de regelgeving is ook zorgwekkend, omdat het erop wijst dat het bedrijf zonder enig toezicht zou kunnen opereren, wat de risico's voor beleggers vergroot.

Belangrijk is dat OME2 is gerapporteerd door financiële toezichthouders zoals de Belgische FSMA, wat de noodzaak onderstreept om uiterst voorzichtig te zijn bij het overwegen van een relatie met dit bedrijf. Bovendien versterken het gebrek aan contactmiddelen en het ontbreken van details over de zakelijke banden de perceptie van een gebrek aan ernst en transparantie van de kant van OME2.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Het is raadzaam om buitengewone voorzichtigheid te betrachten bij de aanwezigheid van verschillende risicosignalen. 🚨🚨

updates

OME2-nieuws:

Datum Update nieuws
Juni 2024Klacht tegen OME2 financiële toezichthouder FSMA, Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met OME2.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Stappen om geld terug te krijgen dat is opgelicht door OME2

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u OME2 rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor OME2?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik OME2 melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is OME2 betrouwbaar?

Nee. OME2 is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: het gebrek aan informatie over de locatie en regelgeving van het bedrijf suggereert dat het zonder toezicht opereert, wat duidt op een gebrek aan transparantie en betrokkenheid. Bovendien is dit gemeld door de Belgische FSMA, wat de noodzaak van voorzichtigheid bij interactie met de FSMA onderstreept. Het ontbreken van contactgegevens roept zorgen op over hoe te communiceren in geval van nood. Het gebrek aan transparantie over hun zakelijke relaties weerspiegelt een gebrek aan ernst. Voorzichtigheid is geboden bij de omgang met dit bedrijf.

Hoe geld terugkrijgen van OME2?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «OME2: mening en commentaar – Is het oplichting?»

 1. Lucas antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lucas, bedankt voor het schrijven over OME2. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *