✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

NordFX-feedback

NordFX-analyse

➡️ In deze sectie zullen we analyseren NordFX (ook wel genoemd met de naam: nordfx.com), A Forex-, cryptovaluta- en CFD-makelaar. Is NordFX echt aan te raden voor een investering? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over NordFX ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is NordFX een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

 • NordFX vermeldt deel uit te maken van NFX Capital Cy Ltd. en NFX Capital VU Inc.
 • Met betrekking tot uw locatie, het bedrijf is gevestigd in Cyprus en Vanuatu.
 • Als we uw beveiliging analyseren, merken we op dat NordFX wordt gereguleerd door VFSC en CySEC.

LET OP: NordFX heeft een regulering van: LAGE KWALITEIT.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes aangeboden door NordFX, in dit geval merken we op dat het 3 verschillende accounttypes biedt:

 • Repareer account: minimale eerste storting van $10, spreiding van 2 pips, hefboomwerking tot 1: 1000, precisie van aanhalingstekens 4 cijfers.
 • Pro-account: minimale eerste storting van $250, spreiding van 0.9 pips, hefboomwerking tot 1: 1000, precisie van aanhalingstekens 5 cijfers.
 • Nul account: minimale eerste storting van $500, spreiding van 0.0 pips, hefboomwerking tot 1: 1000, precisie van aanhalingstekens 5 cijfers.

La platform om te werken dat NordFX biedt is: MetaTrader4.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die NordFX op zijn website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

NordFx-website
NordFX-website

NordFX biedt de volgende hulp of bronnen aan handelaren of geïnteresseerde partijen: een korte uitleg over de diensten die het aanbiedt, live grafieken, economische kalender, marktnieuws en analyse, FAQ-sectie, niet veel anders.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

NordFX Nieuws

In de video zie je nieuws van een televisiezender in Peru die makelaars noemt die een groot aantal Peruaanse burgers hebben opgelicht, waaronder de makelaars: Apolotrade, FXColegio, InvestMarkets, Nordfx Orotrader, TradeGF, Tradeprincipal, Tradeview. WEES ZEER VOORZICHTIG MET DIT SOORT FRAUDULE BEDRIJVEN.

Ander informatie op NordFX

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

 • 🌏 Website: nordfx.com
 • 📞 Telefoonnummer: LATAM: + 593-9-80-909032 | Europa: + 357-25030262
 • 📧 E-mail: [e-mail beveiligd]

Je vraagt ​​je misschien af waarom we NordFX beoordelen. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan NordFX

Eindigend met deze sectie, naar onze mening: Geloven we dat het bedrijf NordFX betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? ⭐ Analyse van 2022 ⭐

Nadat je het hebt onderzocht, raden we aan: wees oplettend, aangezien het een duidelijk gevestigd bedrijf is om geld van mensen aannemen door middel van bedrog en bedrog. Het is heel beetje transparant, het hoofdkantoor is gevestigd in erkende belastingparadijzen, daarom is de regelgeving praktisch nul en is het risico om geld te verliezen veel groter. ❌


In het kort: Het lijkt geen goed idee, we raden aan om voorzichtig te zijn.


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”4198″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «NordFX: beoordeling en opmerkingen»

 1. Juan Diego antwoord

  Hallo, deze dieven zijn al op het nieuws verschenen in mijn land (Peru) https://www.youtube.com/watch?v=J8Bx7wWbd9I

  In totaal zijn de bedrijven die ze als oplichting noemen: Apolotrade, FXColegio, InvestMarkets, Nordfx, Orotrader, TradeGF, Tradeglobal, Tradeprincipal, Tradeview

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juandiego, bedankt voor je reactie over NordFX. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en dat ze het houden.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Noelia antwoord

  nordfx heeft me opgelicht, nu ben ik op zoek naar een manier om het geld terug te krijgen

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Noelia, bedankt voor het delen van je ervaring met NordFX. Deze makelaar is een echte SCAM, veel klanten hebben opgemerkt dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Probeer onze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *