✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf MOHAMMAD Y ASOCIADOS is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over MOHAMMAD Y ASOCIADOS en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitemohammadcyasociados.ar
🏠 vennootschap*Mohammed Zuid
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresArgentinië
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 8 juli 2021
BedrijfstypeOnline beleggingsacademie

vennootschap: ⚠️ MOHAMMAD Y ASOCIADOS is eigendom van Mohammad Sur met CUIT 30717170772.

Plaats: MOHAMMAD Y ASOCIADOS vermeldt dat het zich in Argentinië bevindt, een locatie die absoluut NIET AANBEVOLEN wordt. Als u besluit een hier gevestigd bedrijf te vertrouwen, moet u weten dat uw geld geen enkele vorm van bescherming geniet. Het is zeer riskant. Denk alstublieft twee keer na voordat u dit bedrijf vertrouwt. Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is MOHAMMAD EN ASSOCIATEN?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen MOHAMMAD Y ASOCIADOS is een online beleggingsacademie.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Type accountMinimale eerste storting
Tijdloos goud$3.999
Platina$4.999
Diamant$9.999

Informatie op internet

Mohammad en Associates-website

Hier presenteren we een screenshot van de MOHAMMAD Y ASOCIADOS-website, namelijk mohammadcyasociados.ar. De opname is gemaakt in SEPTEMBER 2022..

Contact: telefoonnummers en e-mail

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

* Regulering van MOHAMMAD EN MEDEWERKERS

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Het bedrijf Mohammed en medewerkers, niet zijnde een makelaar, heeft geen regulering nodig zoals entiteiten die financiële producten aanbieden nodig hebben.

???? Eindevaluatie van MOHAMMAD Y ASOCIADOS ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Mohammad y Asociados en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Ze vermelden dat ze zich op een ZEER ONVEILIGE locatie bevinden

verordening: Regulering is bij dit soort bedrijven niet nodig.

Het is essentieel om rekening te houden met de transparantie en toegankelijkheid van een bedrijf bij het beoordelen van de betrouwbaarheid ervan. In het geval van Mohammad and Associates, een online beleggersacademie, roept hun gebrek aan informatie over contactmogelijkheden ernstige vragen op over de manier waarop een noodsituatie moet worden aangepakt of hoe belangrijke vragen kunnen worden opgelost. Het ontbreken van dit communicatiemiddel is zorgwekkend, omdat het de mogelijkheden van gebruikers beperkt om hulp te zoeken of problemen op een efficiënte en tijdige manier op te lossen.

Bovendien roept het feit dat het bedrijf vermeldt dat het gevestigd is in een gebied dat als weinig veilig wordt beschouwd, zoals Argentinië, en het gebrek aan informatie over de regelgeving ervan, zorgen op over de transparantie en legitimiteit van het bedrijf als financiële entiteit. Het gebrek aan details over de regelgeving kan erop wijzen dat zij zonder toezicht opereren, wat extra risico's voor beleggers met zich mee zou kunnen brengen.

In die zin is het essentieel dat potentiële klanten of investeerders rekening houden met het gebrek aan informatie over de locatie, regelgeving en contactmiddelen bij het beoordelen van de betrouwbaarheid van Mohammad en Asociados. Het wordt sterk aanbevolen om grondig onderzoek te doen en te zoeken naar alternatieven die meer transparantie en veiligheidsgaranties bieden om de financiële belangen te beschermen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

MOHAMMAD EN MEDEWERKERS Video

updates

Nieuws over MOHAMMAD EN ASSOCIATEN:

Datum Update nieuws
september 2022We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van Mohammad y Asociados die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met MOHAMMAD Y ASOCIADOS.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door MOHAMMAD Y ASOCIADOS

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe MOHAMMAD EN MEDEWERKERS rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor MOHAMMAD Y ASOCIADOS?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik MOHAMMAD Y ASOCIADOS melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is MOHAMMAD EN MEDEWERKERS betrouwbaar?

Nee. MOHAMMAD Y ASOCIADOS is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: de ligging in Argentinië en het gebrek aan regelgeving zorgen voor onzekerheid en financiële onzekerheid. Hun website is relatief nieuw en dit markeert de korte geschiedenis van het bedrijf. Geeft dit vertrouwen bij jou? WEES ERG VOORZICHTIG

Hoe geld terugkrijgen van MOHAMMAD Y ASOCIADOS?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

27 reacties op «Mohammad en medewerkers: meningen en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. GESCHIEDENIS RODRIGUEZ antwoord

  Hallo, ik wilde weten of de MINED/ AND EVOGLOBAL ACADEMY BETROUWBAAR IS? ZE DOEN AAN E-COMMERCE EN HANDEL. DANK U

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo NATIVITY, ze zijn niet betrouwbaar, beide zijn oplichting.

   Groeten.

 2. Mary Angels antwoord

  Ik wil mijn dank uitspreken voor de analyse en het herstel van mijn investering.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maria, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

   • Yamila Andrada

    Hallo goed. Ik heb de academie leren kennen via Instagram, ik heb 12000 duizend betaald om te beginnen, ze geven je de cursussen, maar je moet het zelf afhandelen, ik ben er al twee weken. Ik wil dood, het is oplichterij, wat een teleurstelling.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Yamila, als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

 3. Melanie Flores antwoord

  De publicatie van Mohamed Asociados verscheen mij via Instagram, van daaruit heb ik contact opgenomen met de man, van wie ik zijn naam niet wil noemen. Ze hebben Telegram-accounts en dat soort dingen waarmee ze hun veronderstelde winsten uitgeven. En ook andere mentoren en medewerkers van Mohamed. Ik denk dat je de e-mail al kent. Er is geen mobiel nummer of iets dergelijks, ze staan ​​niet vermeld. Stuur een berichtje naar de support van Mohamed, het ligt voor de hand dat als ik dit stuur naar de man die mij dit verkocht heeft hij het geld niet terug zal geven.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Melanie, je bent opgelicht, je moet proberen je geld terug te krijgen en voor gemoedsrust je bankrekeningnummer en kaarten wijzigen. Luister niet naar wat ze je vertellen, ze liegen allemaal. Bedankt voor uw commentaar op Mohammad en medewerkers. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

  • Sabrina antwoord

   Hallo, ik zit in het gouden lidmaatschap en ik ga aan de slag en kijk hoe het gaat.
   Het draait allemaal om de mentor en training

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Sabrina, je bent opgelicht, je moet proberen je geld terug te krijgen en voor alle zekerheid je bankrekeningnummer en kaarten wijzigen. Luister niet naar wat ze je vertellen, ze liegen allemaal. Bedankt voor uw commentaar op Mohammad en medewerkers. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

    Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

    Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

    Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

    Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

    Groeten.

 4. Debora Miño antwoord

  Hallo, ik heb me ook aangemeld voor mohammad en consorten en ik had echt eerst moeten googlen, hoe krijg ik mijn geld terug, bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Débora, u bent in oplichterij terechtgekomen, u moet proberen uw geld terug te krijgen en om kalm te zijn, uw bankrekeningnummer en kaarten wijzigen. Luister niet naar wat ze je vertellen, ze liegen allemaal. Bedankt voor je reactie op Mohammad and Associates. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 5. David antwoord

  Ik heb me vandaag aangemeld, ik heb een overschrijving gedaan van 5000 en het leek me dat het oplichterij was omdat alles rooskleurig leek, ze hebben al mijn informatie. Ze kunnen geld van me krijgen of iets doen. Ik ben net begonnen met onderzoeken en dit kwam uit

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo David, je bent in oplichterij gevallen, je moet proberen je geld terug te krijgen en om kalm te zijn, verander je bankrekeningnummer en kaarten. Luister niet naar wat ze je vertellen, ze liegen allemaal. Bedankt voor je reactie op Mohammad and Associates. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

   • Melanie Flores

    Hallo goede morgen. Ik heb een investering gedaan voor de lidmaatschappen die ze aanbieden, ik heb 12.000 Argentijnse pesos uitgegeven, ik wil zelfmoord plegen. Bovendien begrijp ik de zogenaamde cursussen niet. En ik durf de persoon die mijn “mentor” is niet te vragen of hij het aan mij kan teruggeven. Het spijt me heel erg en ik weet niet wat ik moet doen. Ze laten je kiezen tussen 3 lidmaatschappen diamant, platina en goud. Ik heb goud gecontracteerd dat 12 duizend waard is.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Melanie, je bent opgelicht, je moet proberen je geld terug te krijgen en voor gemoedsrust je bankrekeningnummer en kaarten wijzigen. Luister niet naar wat ze je vertellen, ze liegen allemaal. Bedankt voor uw commentaar op Mohammad en medewerkers. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

    Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

    Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

    Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

    Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

    Groeten.

 6. johanna antwoord

  Hallo!!!! Ik heb me aangemeld voor Mohammad en consorten en nu zie ik dat het allemaal oplichterij is???????? Ik heb alleen een vergoeding betaald waar ze me om vroegen, maar ik heb mijn gegevens ingevoerd... Hoe kan ik me afmelden???? Ik wil geen enkel probleem hebben!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Johanna, blokkeer alle contactmogelijkheden en luister niet naar wat ze je vertellen. Bedankt voor je reactie op Mohammad and Associates. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

  • Sabrina antwoord

   Hallo, je kunt jezelf trainen in het eerste lidmaatschap dat je leert hoe je je bedrijf kunt laten groeien of geld kunt genereren, aanbevolen een van hun pakketten

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Sabrina, je bent opgelicht, je moet proberen je geld terug te krijgen en voor alle zekerheid je bankrekeningnummer en kaarten wijzigen. Luister niet naar wat ze je vertellen, ze liegen allemaal. Bedankt voor uw commentaar op Mohammad en medewerkers. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

    Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

    Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

    Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

    Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

    Groeten.

 7. Angie antwoord

  Hallo, ik wilde je vragen of je weet of UOCA-zaken echt zijn of ook oplichterij?
  Bedankt voor het delen van deze informatie over mohammad en medewerkers, ze hebben me van zwendel gered omdat ik daarin ging investeren!!
  Maar de waarheid vertrouwt nooit veel.
  Echt bedankt.
  Ik hoop dat je mijn vraag kunt beantwoorden 😀

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Angie, we zijn momenteel verschillende beoordelingen aan het beoordelen, maar we zullen die van u als prioriteit plaatsen om deze makelaar te beoordelen. Kunt u ons de website bezorgen? Bedankt.

 8. Wonders Alcaraz antwoord

  Ik wil mijn geld terugkrijgen, ze adviseren je nergens over. KIJK UIT

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maravillas Alcaraz, bedankt voor je reactie op Mohammad y Asociados. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

  • Sabrina antwoord

   Hallo, hoe gaat het? Ik ben op de academie.
   Weet jij wie jouw mentor is?

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Sabrina, je bent opgelicht, je moet proberen je geld terug te krijgen en voor alle zekerheid je bankrekeningnummer en kaarten wijzigen. Luister niet naar wat ze je vertellen, ze liegen allemaal. Bedankt voor uw commentaar op Mohammad en medewerkers. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

    Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

    Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

    Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

    Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

    Groeten.

   • Yoha

    Hallo hoe is het? Is het echt wat ze daar zeggen of niet?

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *