✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

meline opmerkingen

Analyse op MELINE

➡️ In deze sectie zullen we analyseren MELINE (ook wel genoemd met de naam: meline.cc), Het is een platform waar u geld genereert om te winkelen. Is MELINE echt aan te raden om een ​​investering te doen? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilig bedrijf? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over MELINE ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is MELINE een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar is het gelegen? Is het een gereguleerd bedrijf?

 • MELINE vermeldt deel uit te maken van Ye Weikan (China), maker van platforms zoals ShopSEO, Godaily, Sharebook, Meline, Simba Movie, Daimaru, Global Buy, Flexjobs.
 • Met betrekking tot uw locatievermeldt de locatie niet.
 • Als we uw beveiliging analyseren, merken we op dat MELINE geen enkele regelgeving vermeldt.

LET OP: MELINE is een bedrijf NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde bedrijven, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerd bedrijf is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes aangeboden door MELINEIn dit geval merken we op dat het 5 verschillende soorten rekeningen biedt:

La platform om te werken dat MELINE gebruikt is: zijn eigen platform.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die MELINE op haar website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor het bedrijf.

Melina's website
MELINE-website

MELINE geeft geen informatie aan degenen die niet zijn geregistreerd, dat spreekt van de weinig transparantie die het bedrijf heeft.

Meline (zwendel) nieuws

Volgens dit nieuws van een media-outlet in Peru, is de vermeende maker van het platform een ​​Chinees staatsburger genaamd Ye ​​Weikan die vele andere platforms heeft gecreëerd, zoals ShopSEO, Godaily, Sharebook, Meline, Simba Movie, Daimaru, Compra Global en Flexjobs.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op MELINE

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

 • 🌏 Website: meline.cc
 • 📞 Telefoonnummer: heeft geen
 • 📧 E-mail: heeft geen

Je vraagt ​​je misschien af waarom we MELINE beoordelen. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan MELINE

Afsluitend met deze paragraaf, naar onze mening: geloven wij dat het bedrijf MELINE betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? Analyse van 2022

❌ Na het te hebben onderzocht, we raden u aan voorzichtig te zijn, aangezien het een illegaal bedrijf is, duidelijk opgericht om geld van mensen te nemen door middel van trucs en vallen. Het is niet erg transparant, omdat het geen juridische informatie biedt, het toont geen gegevens over zijn registratie en het ontbreekt ook aan regelgeving (niet-gereguleerd bedrijf). ❌


In het kort: lijkt me geen goed idee we raden aan om voorzichtig te zijn.


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het de moeite waard om het risico te nemen als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerd of slecht gereguleerd bedrijf, als u kunt beleggen bij een bedrijf dat wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de bedrijfsreglementMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk in elk bedrijf; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met dit bedrijf gewerkt? Bent u klant? Vindt u dat onze mening niet klopt? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met dit bedrijf.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van het bedrijf kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”4592″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «MELINE: evaluatie en opmerkingen»

 1. Hugo_09 antwoord

  Het bedrijf is alles. Ze hebben me niet het geld gegeven dat ik verdiende.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Hugo, bedankt voor je reactie op MELINE. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *