✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in M4Markets. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over M4Markets zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitem4markets.com
🏠 vennootschapTrinota Markten (Global) Limited – Harindale Ltd
verordeningCySEC-FSA
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresArchiepiskopou Makariou III, 160, 1e verdieping, 3026 Limassol, Cyprus

⚠️ M4Markets is eigendom van Trinota Markets (Global) Limited – Harindale Ltd, het bedrijf bevindt zich op Cyprus en de Seychellen, potentieel gevaarlijke belastingparadijzen voor hun klanten vanwege hun gebrek aan regelgeving en gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die worden aangeboden door M4Markets, in dit geval zien we dat het 4 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Standaard$5
Ruwe verspreiding$500
Premium$10,000
Dynamische Levarege$5

Informatie op internet

Emporium Capital-website

M4Markets geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, promoties, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Eindevaluatie van M4Markets ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ M4Markets.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Videoreview van M4Markets

updates

Nieuws over M4Markets:

Datum Update nieuws
-Momenteel geen nieuws

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”935″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door M4Markets

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe M4Markets te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik M4Markets rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is M4Markets oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat M4Markets oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is M4Markets betrouwbaar?

Nee. M4Markets is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van M4Markets?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor M4Markets?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

8 reacties op «M4Markets: beoordeling en opmerkingen»

 1. Guillermo antwoord

  Ik heb erover nagedacht om met deze makelaar samen te werken, maar het geeft me geen vertrouwen, wat denk je? Ik heb met een andere makelaar gewerkt die in Seuchelles was en hij heeft me opgelicht en ik ben bang dat het een regelgeving is die niet erg beschermend is voor klanten en dat het dit soort illegale activiteiten toestaat...

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Guillermo, persoonlijk zou ik nooit een makelaar vertrouwen met die regelgeving, de regulering van de Seychellen is erg slecht, de makelaars slaan het zonder problemen over en eindigen uiteindelijk alle klanten op dezelfde manier. Bedankt voor je vraag over M4Markets. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch degene aan het begin, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

 2. Snoek antwoord

  hallo hoe veilig is de regelgeving van m4markets ??? onderaan de pagina die ze op hun website zetten: "regulated as a Securities Agent by the Seychelles Financial Services Authority with license number (SD035)"

  Wordt dit als veilige regelgeving beschouwd? Zelfs als de Seychellen een belastingparadijs zijn? Ik zou mijn geld niet willen verliezen en ik ben uitgenodigd om bij deze broker te beleggen.

  Alvast bedankt.

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Patricia, de regelgeving op de Seychellen is erg slecht, makelaars slaan het zonder problemen over en bedriegen uiteindelijk alle klanten. Bedankt voor uw vraag over M4Markets. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

 3. Patricia antwoord

  Ik handel nu een jaar bij de Broker en ik heb nooit problemen gehad. Een van de beste ervaringen op het gebied van makelaars.

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Patricia, je hebt zeker niet gevraagd om je geld op te nemen, dan beginnen de problemen. Bedankt voor het delen van uw ervaring met M4Markets. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

 4. Ricardo antwoord

  Ze willen mijn geld niet teruggeven, hoe krijg ik het terug? Bedankt

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Ricardo, bedankt voor het delen van je ervaring met M4Markets. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *