✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Opmerkingen over Lionsbit

In deze sectie we zullen de Lionsbit-makelaar analyseren, is een cryptocurrency-makelaar (zoals Bitcoin, Litecoin, Dodgecoin of een andere valuta van deze aard).

de makelaar vermeldt deel uit te maken van TW capital LTD en de YFX Capital-makelaar, hier kunt u informatie lezen over YFX Capital.

Wat zijn ubicación, de makelaar vermeldt dat hij op de Marshalleilanden is gevestigd. Hoewel ze ook het bedrijf noemen paguas ou, dat is gevestigd in Estland, dus de basis van de makelaar zou op de Marshalleilanden of Estland zijn.

Krijg je geld terug - wij helpen je

Als we analyseren de regeling van de makelaar, Hetzelfde gebeurt met de locatie van de makelaar, het zijn twee verschillende voorschriften, TW Capital Ltd vermeldt dat het gereguleerd is op de Marshalleilanden, en paguas ou vermeldt dat het gereguleerd is in Estland, moet worden opgemerkt dat we de regulering van geen van beide konden vinden bedrijf.

Als we nu verder gaan met analyseren accounttypes aangeboden door Lionsbit, hebben we gemerkt dat het 3 . biedt verschillende soorten: (we moesten de informatie vertalen, aangezien dit deel van het web in het Spaans is) de Silver Account, de Gold Account en de Platinum Account.

Zilveren rekening: minimale initiële storting van $ 2.500, vaste en variabele rentespread, vast vanaf 1 pip en variabel vanaf 0,5 pips, hefboomwerking tot 1: 400, minimale handelsomvang van 0,1 lot, 30% bonus bij het openen van een account, opname in 3 -5 werkdagen.

Het wordt gevolgd door Gouden rekening: minimale initiële storting van $ 10.000, vaste en variabele rentespread, vast vanaf 0,7 pips en variabel vanaf 0,5 pips, hefboomwerking per bestelling, minimale handelsomvang van 0,1 lot, 40% bonus bij het openen van een rekening, opname binnen 3-5 werkdagen .

Het laatste type account is de Platina-account: minimale initiële storting van $ 25.000, vaste en variabele rentespread, vast vanaf 0,4 pips en variabel vanaf 0,3 pips, hefboomwerking per bestelling, minimale handelsomvang van 0,1 lot, 60% bonus bij het openen van een rekening, opname binnen 2 werkdagen.

In de volgende afbeelding ziet u nog meer functies over de typen Lionsbit-makelaarsaccounts:

Lionsbit-accounttypen
Lionsbit-accounttypen

De platformen om te bedienen die Lionsbit biedt zijn: Sirix.

We zullen nu de verschillende bronnen en hulpmiddelen voor handelaren analyseren die Lionsbit op zijn website aan zijn klanten biedt.

Lionsbit-website
Lionsbit-website

Lionsbit biedt de volgende hulp of middelen aan handelaren of geïnteresseerde partijen: uitleg van verschillende handelsconcepten zoals fundamentele analyse, technische analyse, uitleg van instrumenten zoals cryptocurrencies, ze hebben ook een sectie met analysevideo's (hoewel ze in het Engels zijn), niet veel meer dan dat.

Krijg je geld terug - wij helpen je

Overige informatie over Lionsbit

Nieuws in de media (uit de Dominicaanse Republiek) over Lionsbit

Een video in een journaal (uit de Dominicaanse Republiek) waarin wordt gesproken over het bedrijf Lionsbit, met vermelding van veel getroffenen en een mogelijke zwendel door dit bedrijf, raden we aan deze te bekijken.

We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken.

Website: www.lionsbit.com/es/

Número de Telefono: + 34-91 0479 719 (Spanje)

Email: [e-mail beveiligd]

Eindigend met deze sectie, naar onze meningdenken we dat het Lionsbit-bedrijf betrouwbaar is? Wij geloven van niet, aangezien het van hetzelfde bedrijf is als YFX Capital een makelaar met een zeer negatieve reputatie, raden we Lionsbit niet aan.

Daarnaast hebben we honderden berichten ontvangen van ontevreden klanten (zoals te zien is in de vorm van opmerkingen aan het einde van dit gedeelte, waarin problemen met opnames of met communicatie met de makelaar worden genoemd.

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet correct? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen, u kunt ook een reactie op onze website achterlaten met uw ervaring als u klant bent van de makelaar.
let op mogelijke makelaarszwendel

We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen.

[democratie id=”85″]
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

200 reacties op «Lionsbit: beoordeling en opmerkingen»

 1. Katherina antwoord

  Hallo. Ik werd in 2018 opgelicht door Lionbit, ik keek naar wat Bitcoin zou zijn om iets te investeren. Ze hebben telefonisch contact met mij opgenomen. Het eerste inkomen was € 200, daarna vroegen ze me om meer. En toen ik niets meer had, vroegen ze me om een ​​lening van € 14.000 bij mijn bank, die ze toestonden. Ze gaven me geen € 5.000 voor de begrafenis van mijn vader en moeder, met papieren, bewijsstukken en studie. In 15 minuten gaven ze het hem zonder papieren of studie. Vermoedelijk alles kwijt.
  Nu ben ik telefonisch benaderd door enkele mensen die zeggen dat ze voor de CNMV werken en dat ze gemachtigd zijn om de investering terug te betalen aan degenen die getroffen zijn door Lionsbit, nadat ze de rekeningen hebben vrijgegeven. WEES VOORZICHTIG IS EEN ANDERE SCAM, ik denk door de Lionsbit zelf of mensen die ze kennen uit de gegevens die ze hebben. Mijn account is leeggemaakt….

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Katherina, ja, ze zijn van dezelfde groep en hetzelfde kantoor van oplichters, je kunt je geld terugkrijgen. Bedankt voor het delen van uw ervaring met de Lionsbit Broker. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

 2. Javi antwoord

  Goedemiddag, ik ben opgelicht, een bedrag dat ik me schaam om te vermelden. Na te zijn opgelicht, vertrouwde ik niemand, het is heel moeilijk om weer te vertrouwen en ik begrijp het volledig als jou hetzelfde overkomt. Je voelt je achterdochtig en dwaas. Maar ik raapte mijn moed bij elkaar en nam contact op met de jongens op mijn terugvordering. Ik vertrouwde ze niet, maar ze legden me het proces uit. In feite is het om aan de bank of creditcard te bewijzen dat je bent opgelicht, ze weten wat ze doen en ze zijn experts in het vertellen van alles wat je moet doen om te verifiëren dat het fraude was en om de betaling terug te kunnen draaien. HET WERKTE VOOR MIJ EN IK KRIJG EEN GROOT DEEL VAN HET GELD TERUG DAT DEZE LIONSBIT VAN MIJ HEBBEN GESTOLEN.

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Javi, Geweldig !!!, Heel erg bedankt voor de waarschuwing, we zijn erg blij dat je het hebt bereikt, wees nu voorzichtig als je opnieuw investeert, controleer de makelaars voordat je er een vertrouwt, hier hebben we ze bijna allemaal.

   Voor anderen die hun geld terug willen, kunnen ze proberen met onze chat te praten of op deze link te klikken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Als u onze ranglijst van de aanbevolen makelaars 2021 wilt zien, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 3. FERBETOR antwoord

  Deze makelaar is een SCAM en het meest bittere gezicht van het netwerk. Ik raad het niemand aan, ze zijn gewoon wat
  INBREUKEN

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo FERBETOR, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Lionsbit... Kunt u ons meer vertellen over uw ervaring met dit bedrijf? Weet je nog hoe je ze vond? Heeft u namen van adviseurs, e-mails? Hoe lang wacht je al op afmelding?

   Groeten.

 4. Maria antwoord

  Goedemiddag
  Ik kan niet bevestigen dat het hetzelfde bedrijf is, maar terwijl ik op een dag nog contact had met Obsbit, belde ik naar een nummer dat Obsbit me eerder had gebeld. Toen ze me antwoordden, vertelden ze me dat ze van Lionsbit waren, dat ik mijn telefoonnummer had verward, maar de dag ervoor hadden ze me de dag ervoor vanuit Obsbit gebeld ... een beetje vreemd ...

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Maria, heel erg bedankt voor het delen van je ervaring met Lionsbit, want erg benieuwd wat je noemt over Lionsbit en obbit.

   Groeten.

 5. Maria antwoord

  Goed
  Ik ben opgelicht door Obsbit, wat eruitziet alsof ze hetzelfde zijn als Lionsbit.
  Ik zou graag willen dat ze de YouTube-video's die je in de reacties noemt, opnieuw uploaden als je ze hebt. Ik heb degene gezien die je hebt geplaatst bij aanbevolen makelaars, en je hebt mijn vermoedens bevestigd, dat ze vanuit de Dominicaanse Republiek opereren. Nu zou ik graag willen weten of we vanuit Spanje iets kunnen doen, al vind ik dat heel moeilijk.
  heel hartelijk bedankt

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Maria, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Lionsbit... Kunt u ons meer vertellen over uw ervaring met dit bedrijf? Weet je nog hoe je ze vond? Heeft u namen van adviseurs, e-mails? Waarom zeg je dat het dezelfde mensen zijn als Obsbit?

   Groeten.

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Carlos, bedankt voor de informatie, waarom vermeld je dat het dezelfde mensen zijn?

   Groeten.

 6. Jose antwoord

  NIEUWE SCAM

  DANKZIJ DE JOURNALIST NURIA PIERA DE ONTDEKKEN ZIJ CHIRINGUITOS ZOALS LIONSBIT IN DE DOMINICAANSE REPUBLIEK.

  HIER LAAT IK DE LINK VAN DE NOTÍCIA
  youtu .be / bY9Xcsq9aUo

  MAAR HET BELANGRIJKSTE AAN DIT NIEUWS IS DAT HET OVER EEN ZEER BELANGRIJKE STAP SPREEKT.

  WAT GAAT DE JUSTITIE VAN DE DOMINICAANSE REPUBLIEK DOEN MET DEZE GEVALLEN VAN SCAMS?

  EEN VRAAG DIE WE ONS ALLEMAAL STELLEN EN DIE VOLGENS HET RAPPORT BINNENKORT AAN ONS WORDT GEGEVEN.

  ALS IK HET HEB, ZAL IK HET UPLOADEN.

  MAAR IK VRAAG OOK….

  WAT DOET DE SPAANSE JUSTITIE MET ALLE BEWIJS DIE ZIJ HEEFT?

  WAT WACHT JE OM TE HANDELEN?

  HET IS DUIDELIJK DAT HOE LATER HET WORDT GEVOLGE HERINNERD WIJ ZULLEN ZIJN.

  EN JIJ ALS BETROKKEN
  HEB JE REEDS GEHANDELD?

  OF GA JE MIJ VERTELLEN DAT HET JE NIET MAAKT DAT ZE STELEN EN IN JE GEZICHT LACHEN?

  VOOR MIJ EN VEEL JA.

  STEL UW ZAAK IN EN RAPPORTEER VOOR DE AUTORITEITEN.

  JE KUNT NIET ONGESTREVEN.

  RECHT

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo José, bedankt voor de informatie, als je merkt dat we de video al in dezelfde sectie over Lionsbit hadden gedeeld.

   Groeten.

  • Opgelicht antwoord

   Ik ben opgelicht door Obsbit, ze hebben enorm veel geld van mij gestolen. Ik heb aangifte gedaan, maar ik heb niets anders gehoord, ik ben niet gewaarschuwd, dus ze doen niets, het lijkt erop dat het ze helemaal niets kan schelen. Als je weet wat we nog meer kunnen doen, vertel het ons dan, ik ben wanhopig, ze hebben mijn leven verwoest, ik weet niet hoe ik voor de gek gehouden kan worden door die onvoorstelbare dingen, maar hey, we moeten verder...
   Ik weet niet of we iets zouden kunnen krijgen door een class action-rechtszaak aan te spannen, misschien zouden ze naar ons luisteren, maar ik weet niet hoe ik het moet doen.
   Heeft iemand met een advocaat gesproken? Ik sprak enige tijd geleden met een advocatenkantoor in Barcelona, ​​en ze vertelden me dat het erg moeilijk zou zijn om het geld terug te krijgen, en dat ik ongeveer € 3.000 vooruit moest betalen voor al het papierwerk, dus ik begon niet met de procedures omdat ik dat geld niet heb.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *