✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in KVB PRIME. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder geven wij u essentiële informatie over KVB PRIME en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitekvbprime.com
🏠 vennootschapKVB Prime Limited
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMT4 – Webhandelaar
📌 AdresVistra Corporate Services Centre, NPF-gebouw op de begane grond, Beach Road, Apia, Samoa

⚠️ KVB PRIME is eigendom van KVB Prime Limited, het bedrijf ligt in Samoa, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

KVB PRIME biedt geen verschillende rekeningen aan om te handelen.

Informatie op internet

KVB Prime-website

KVB PRIME geeft basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyses, economische kalender, vermogenscalculator, promoties, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

  • 400 - 886 - 7005

???? Eindbeoordeling van KVB PRIME ????

Eindelijk, en in een paar woorden, Ons advies is: INVESTEER NIET BIJ KVB PRIME.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over KVB PRIME:

Datum Update nieuws
-Momenteel geen nieuws

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8671″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door KVB PRIME

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe meldt u KVB PRIME?

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik KVB PRIME melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is KVB PRIME een oplichterij – is het een oplichterij?

Ja, wij denken dat KVB PRIME oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeiden dat ze hun kapitaal niet konden opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is KVB PRIME betrouwbaar?

Nee. KVB PRIME is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen bij KVB PRIME?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor KVB PRIME?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.