✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Kudos Capital Management. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie zien over Kudos Capital Management en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitekudoscm.com
🏠 vennootschapOnbekende
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformOnbekende
📌 Adres84 Eccleston Square, Pimlico, Londen, VK – Via GB Pioda 9, 6900 Lugano, Zwitserland.

⚠️ Kudos Capital Management vermeldt niet de wettelijke naam van het bedrijf dat het beheert en de gepubliceerde adressen komen niet overeen met enige financiële instelling. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die worden aangeboden door Kudos Capital Management, in dit geval zien we dat het 4 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Standaard$500
Prime$2.000
VIP$20.000

Informatie op internet

Een pluim voor de website

Kudos Capital Management geeft een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, economische kalender, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

+ 447418355723

???? Een pluim Kapitaalbeheer Eindwaardering ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Kudos Capital Management.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Videoreview van Kudos Capital Management

updates

Nieuws over Kudos Capital Management:

Datum Update nieuws
november 2022Kudos Capital Management onderhoudt een relatie met makelaars Blauwe Tijger Financiën, LivingTradeFx, novared y Noventus, allemaal met een slechte reputatie en met klachten tegen
februari 2024Klacht tegen Complimenten Kapitaalbeheer del financiële toezichthouder CNMV

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”5773″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Kudos Capital Management.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Kudos Capital Management

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Kudos Capital Management rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Kudos Capital Management rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Kudos Capital Management oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Kudos Capital Management oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Kudos Capital Management betrouwbaar?

Nee. Kudos Capital Management is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Kudos Capital Management?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Kudos Capital Management?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

65 reacties op «Is Kudos Capital Management oplichterij? 2023 beoordelingen»

 1. Jennifer antwoord

  IK BEVEEL Kudos Capital Management NIET AAN is een echte oplichterij en om alle pagina's te herstellen, moet je een voorschot betalen en hoe dit zal worden betaald als al het geld in Kudos zit. Ik heb niks ontvangen. Mijn reactie is openbaar en ik geloof dat de reacties gebaseerd zijn op ervaring.
  De namen van Pedro López, Santiago Linares, Sofia Arellano en Fernando Camacho zijn niet echt. Ze werken voor dit bedrijf. Ik werd met een zeer slechte emotionele en psychologische gezondheid in het ziekenhuis opgenomen toen ik de realiteit van Kudos zag.
  Als er een echt bedrijf was dat ondersteunt en int aan het einde van het herstelproces, zou ik het niet erg vinden om te betalen bij het terugkrijgen van 50% en het in rekening brengen daar is geldig. Triest dat bedrijven niet weten hoe ze moeten onderhandelen over de terug te vorderen betaling. En de Chase-bank ontving in theorie de overdracht

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jennifer, ZE HEBBEN GEEN REGELGEVING, ze zijn een fraudeur en als ze je mondeling of met brieven bedreigen met mogelijke klachten en dagvaardingen, geloof dan niets, het is zo dat je meer geld stuurt, het is allemaal een theater dat deze makelaar plaatst om u bang te maken en u een geld te laten betalen dat u nooit meer zult zien, deze makelaar is toegewijd aan het oplichten en liegen tegen alle klanten die hun platform betreden, er zal niets met u gebeuren, geloof ze niet, ze willen alleen maar stelen meer van je af te pakken dan ze al van je hebben gestolen en ze gebruiken elke methode om het te bemachtigen.

   Bedankt voor uw opmerking over Kudos Capital Management. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om je te beroven, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en ze houden het.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *