✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET in IQ Option investeren. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie zien over IQ Option en we zullen u vertellen waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteeu.iqoption.com – iqoption.es
🏠 vennootschap*Europe Ltd en IQOPTION LTD
verordeningCySEC – Niet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd] | [e-mail beveiligd] | [e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresCyprus en Saint Vincent en de Grenadines.

⚠️ IQ Option is eigendom van Europe Ltd en IQOPTION LTD, het bedrijf is gelegen in Cyprus en Saint Vincent en de Grenadines, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de accounttypen analyseren die worden aangeboden door IQ Option, in dit geval merken we op dat het geen accounttypen biedt.

Informatie op internet

IQ Option-website

IQ Option biedt de volgende hulpmiddelen of bronnen aan handelaren of geïnteresseerde partijen: enkele live grafieken, uitleg van producten die IQ Option aanbiedt, nieuws over financiële gebeurtenissen van belang, economische kalender, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

+54 115 173 7455 (Argentinië) | +56 442 045 012 (Chili) | 01800 519 0167 (Colombia) | (+357) 825808 25 (Cyprus) | +34 90 086 16 12 (Spanje – Gratis) |+34 91 123 87 48 (Spanje – Madrid Tarief) | +44 20 8068 0760 (tarief Londen) | +44 80 0069 8644 (Engeland)

???? IQ Option Eindbeoordeling ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET IQ Option.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die gevestigd is op een plaats waar u geen bescherming tegen de wet geniet als u schade ondervindt. (St. Vincent en de Grenadines)Dat wil zeggen dat u van niemand een claim kunt indienen als er zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Videoreview van IQ Option

updates

Nieuws over IQ Option:

Datum Update nieuws
Maart 2023We ontvangen een groot aantal berichten van IQ Option-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”6915″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met IQ Option.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door IQ Option

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe IQ Option te melden

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik IQ Option rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is IQ Option oplichterij - is het oplichterij?

Wij zijn van mening dat IQ Option een onveilig bedrijf is: het is gevestigd in Saint Vincent en de Grenadines, het is niet gereguleerd, we hebben een groot aantal klachten ontvangen. Kortom het lijkt ons een zeer onveilige optie.

Is IQ Option betrouwbaar?

Nee. IQ Option is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het kent geen regelgeving. Deze kenmerken maken het bedrijf zeer onbetrouwbaar.

Hoe geld terug te krijgen van IQ Option?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor IQ Option?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

22 reacties op «Is IQ Option oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Leo.Perg. antwoord

  Goedemorgen, ik probeer al meer dan 2 maanden mijn geld op te nemen, ik kom uit Peru. Ze bieden mij geen oplossing. Ze reageren niet op mijn berichten. Ik denk dat ik ben opgelicht. Ik zou graag willen weten of u dit kunt melden.

  Ik heb een deskundige advocaat benaderd en hij heeft me verteld dat ze geen regelgeving hebben en dat ze gevestigd zijn in Saint Vincent en de Grenadines, een locatie die bedrijven kiezen om op te lichten, aangezien de wet van mijn land bijna niets tegen kan doen. hen. Ik maak me grote zorgen, ik zou graag willen weten of er een manier is om mijn geld terug te krijgen.

  Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Leo, het is een makelaar die al zijn klanten oplicht. Bedankt voor je reactie over IQ Option. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en ze houden het.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Elena antwoord

  Intrekking van geld IQ-optie

  Het Iq-optieplatform wil me blokkeren Ik begrijp niet waarom als al mijn informatie is geverifieerd en op mijn naam staat, evenals de elektronische portefeuilles, alles op mijn naam staat, help alstublieft, ik moet mijn geld en mijn inkomsten opnemen die ik heb geen van uw beleidshulp heeft geschonden

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Elena, bedankt voor je reactie over IQ Option. Wij zijn van mening dat de IQ OPTION-makelaar zeer onveilig is. We raden echt aan om met andere soorten makelaars te werken, tenzij ze gereguleerd zijn, gevestigd zijn in veilige landen, een goede reputatie hebben op internet, enz.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *