✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Brokersrecomendados.com

In deze sectie analyseren we of InvoTrade een bedrijf is dat wij als veilig of onbetrouwbaar beschouwen. Zorg ervoor dat je onze volledige recensie leest voor alle informatie!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over InvoTrade zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteinvotrade.com
🏠 vennootschap* Er staat niet bij van welk bedrijf het is.
verordening Er wordt niet vermeld dat het gereguleerd is
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresVermeldingen zijn gevestigd in Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd bij:
BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar

Bedrijf: ⚠️ InvoTrade vermeldt niet van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merkten een duidelijk gebrek aan transparantie.

Locatie: ⚠️ Het bedrijf vermeldt dat het gevestigd is in Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is.

Het is belangrijk op te merken dat we verschillende kenmerken van dit bedrijf hebben gevonden die ons zorgen baren.

Wat is InvoTrade?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen InvoTrade is een: cryptocurrency-makelaar .

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

soorten accountsMINIMALE EERSTE AANBETALING
BASICHet wordt niet vermeld
BRONSHet wordt niet vermeld
ZILVERHet wordt niet vermeld
GOUDHet wordt niet vermeld
PLATINUMHet wordt niet vermeld

Informatie op internet

INVOTRADE-website

Hier laten we u een screenshot zien van de InvoTrade-website, namelijk invotrade.com. De opname vond plaats in juni 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +441872300210

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

InvoTrade-verordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De door de makelaar aangehaalde situatie is uiterst zorgwekkend; Het maakt geen melding van de regelgeving ervan. Wat zegt dit ons? We worden geconfronteerd met een makelaar die zonder regelgeving opereert. Wat houdt dit gebrek aan regelgeving in? Het impliceert dat de klanten van de makelaar en hun fondsen volledig onbeschermd zijn. Met andere woorden: als de makelaar frauduleus handelt, kunt u mogelijk uw geld niet terugkrijgen. Wij vragen u zeer voorzichtig te zijn in de omgang met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt, u vertrouwt op een bedrijf zonder enige regelgeving of bescherming!

???? Eindbeoordeling van InvoTrade ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van InvoTrade en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt vermeld dat het zich bevindt op een plaats die als veilig wordt beschouwd, zoals Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is waarmee ze klanten proberen te misleiden.

verordening: Het weglaten van details over de regelgeving suggereert dat dit bedrijf zonder enig toezicht opereert, wat een aanzienlijk gebrek aan transparantie en betrokkenheid weerspiegelt.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de FSMA, de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Bij onderzoek van de InvoTrade-website is het duidelijk dat deze zichzelf presenteert als een cryptocurrency-makelaar, maar het gebrek aan transparantie over de locatie roept vragen op over de legitimiteit ervan. Hoewel ze beweren zich op veilige locaties zoals Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk te bevinden, lijkt deze informatie twijfelachtig en zou het een poging kunnen zijn om klanten te misleiden.

Bovendien is het gebrek aan details over de regelgeving alarmerend en suggereert dat InvoTrade zonder toezicht zou kunnen opereren, wat een aanzienlijk risico voor beleggers met zich meebrengt. Gezien de rapportering door financiële toezichthouders zoals de Belgische FSMA, is het van cruciaal belang om uiterste voorzichtigheid te betrachten bij het overwegen van welke vorm van samenwerking dan ook met dit bedrijf. Het gebrek aan transparantie over de banden met het bedrijfsleven is ook reden tot zorg en duidt op een gebrek aan ernst en betrouwbaarheid in de activiteiten van het bedrijf.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Het is verstandig om uiterst voorzichtig te werk te gaan, gezien de vele waarschuwingssignalen. 🚨🚨

updates

InvoTrade-nieuws:

Datum Update nieuws
Juni 2024Klacht tegen InvoTrade financiële toezichthouder FSMA, Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met InvoTrade.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Instructies voor het claimen van verloren geld met InvoTrade

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u InvoTrade rapporteert

Indien u ontevreden bent over de service die het bedrijf u heeft geboden en u een klacht wilt indienen, vindt u hieronder in de sectie veelgestelde vragen hoe u dit het beste kunt doen.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor InvoTrade?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik InvoTrade melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is InvoTrade betrouwbaar?

Nee. InvoTrade is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: het gebrek aan transparantie over de locatie en regulering van InvoTrade roept ernstige vragen op over de betrouwbaarheid ervan. De veronderstelde locatie in Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk lijkt onbetrouwbaar. Het ontbreken van wettelijke details suggereert dat het bedrijf zonder toezicht opereert, waardoor het risico voor klanten toeneemt. Bovendien is er melding van gemaakt door de Belgische FSMA, wat de noodzaak van voorzichtigheid bij interactie met de FSMA benadrukt. Het gebrek aan informatie over zijn zakelijke relaties weerspiegelt een gebrek aan ernst. Uiterste voorzichtigheid is geboden bij het overwegen van enige vorm van beleggen bij dit bedrijf.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van InvoTrade?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Aanbevolenbrokers.com

2 reacties op «InvoTrade: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Emilia antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com Bericht Auteurantwoord

   Hallo Emiliaa, bedankt voor het schrijven over InvoTrade. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *