✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie analyseren we het bedrijf Indexa Capital, is het veilig?. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort OP HET MOMENT VAN HET MAKEN VAN DE REVIEW BLIJKEN ER GEEN TEKENEN VAN SCAM. Hieronder laten we u essentiële informatie over Indexa Capital zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteindexcapital. com
🏠 vennootschapINDEXA CAPITAL AV, SA
verordeningCNMV
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresCalle Serrano 213, verdieping 1, B1, 28016, Madrid

Indexa Capital is eigendom van het bedrijf INDEXA CAPITAL AV, SA is gevestigd in Spanje en wordt gereguleerd door de CNMV.

Accounttypen

Indexa Capital biedt geen verschillende rekeningen om te handelen.

Informatie op internet

Index Capital-website

Indexa Capital geeft een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, vermogenscalculator, live grafieken, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • 900 431 282
 • (+ 34) 91 220 72 53

Definitieve waardering van Indexa Capital

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: Indexa Capital is een bedrijf waar we geen signalen van fraude hebben opgemerkt. We raden ook voorzichtigheid aan.

Hoewel we geen slechte recensies, negatieve opmerkingen of andere tekenen van oplichtingsbedrijven hebben gevonden, raden we je altijd aan om voorzichtig te zijn in de wereld van beleggen en met je geld! Het kan nooit kwaad om voorzichtig te zijn en het bedrijf zelf te onderzoeken!

updates

Nieuws over Indexa Capital:

Datum Update nieuws
Op dit moment hebben we geen nieuws te delen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8020″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Indexa Capital.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe kunt u geld claimen? Indexa Kapitaal

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, vindt u verderop in de FAQ-sectie ons advies.

Hoe rapporteert u Indexa Capital

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en om de een of andere reden een klacht wilt indienen, kunt u hieronder in het gedeelte Veelgestelde vragen de beste manier vinden om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Is Indexa Capital oplichterij – is het oplichterij?

Naar onze mening is het geen oplichterij, we hebben geen tekenen van oplichting kunnen detecteren.

Is Indexa Capital betrouwbaar?

Na onze analyse zijn we van mening dat het om een ​​gewoon/normaal bedrijf gaat, we merken geen tekenen van oplichting. Denk er ook aan om voorzichtig te zijn met uw geld en waar u het belegt.

Hoe rapporteert u Indexa Capital?

Als u klachten heeft tegen deze makelaar, kunt u deze schrijven in de ondersteuning van hun website, we nodigen u ook uit om een ​​opmerking achter te laten in deze recensie.

Hoe geld claimen bij Indexa Capital?

Als je je geld niet kunt terugkrijgen, laat ons dan een reactie achter en we zullen je helpen. U kunt ook deze pagina bezoeken die uitleg geeft hoe je je geld terugkrijgt.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Indexa Capital oplichterij? Opinies van 2023»

 1. guada antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Guada, bedankt voor het schrijven over Indexa Capital. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *