✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in IM Academy. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over IM Academy zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteim.academie
🏠 vennootschapInternationale Markten Live Inc
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adres 303 S Broadway Suite 450, Tarrytown, NY 10591

⚠️ IM Academy staat in geen enkel register vermeld en het gepubliceerde adres komt niet overeen met een financieel bedrijf. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

IM Academy biedt geen verschillende accounts om te bedienen.

Informatie op internet

Website Mastery Academy

IM Academy geeft een basisuitleg over de diensten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, FAQ-sectie, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • + 1 518-801-1010

???? Eindevaluatie van IM Academy ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET IM Academy.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over IM Academy:

Datum Update nieuws
juli 2021Klacht tegen IM Academie van CMF.
-IM Academy is aangesloten bij iMarkten y Maak dromers wakker, volledig frauduleuze bedrijven die worden aangeklaagd door regelgevende instanties.
-IM Academy wordt geassocieerd met Teo Zuñiga, een persoon die blijkbaar in verband is gebracht met verschillende vormen van oplichting op meerdere niveaus.
Juni 2023Klacht tegen IM Academie van CSSF.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”402″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door IM Academy

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

IM Academy rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik IM Academy rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is IM Academy oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat IM Academy oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is IM Academy betrouwbaar?

Nee. IM Academy is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van IM Academy?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor IM Academy?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

57 reacties op «Is IM Academy oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Jose Daniel Moya antwoord

  Hallo, ik ben Jose en de waarheid is dat ik opnieuw het slachtoffer was van oplichting van het bedrijf Mastes IM Academy, ze spraken geweldig met me en ze brachten je in slaap met pure leugens als je het gevoel had dat je de aanbetaling al had gedaan en toen ik de realiteit toen ze je niets vertelden, kijk wat ik deed was het daar laten liggen Ik volgde niet meer wat ze me vroegen omdat ik zei dat wat ik moest doen niet klopte. Ik liet de maand voorbijgaan en sprak toen met de adviseur die vertelde Ik vertelde me over die zaak en hij vroeg me het geld terug te geven, omdat ik het niet eens was met wat ik had. Wat moest ik doen? Ik deed het omdat hij me duidelijk vertelde dat als ik geen resultaat had, hij mijn geld zou teruggeven en dat deed ik.' Ik heb hem niet meer gebeld, hij reageerde niet. Ik schreef hem verschillende keren en niets, dus ik begon onderzoek te doen naar dit bedrijf en ik zie dat het pure oplichterij is. Laten we eens kijken wie mij kan adviseren over hoe ik ze moet melden. Ooo, laat me terugbellen wat Ik heb geïnvesteerd, je doet het uit noodzaak, denkend dat we financieel vooruit gaan, maar ze profiteren van iemands behoefte, het is niet eerlijk

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose Daniel, bedankt voor het schrijven over IM Academy. Deze makelaar/school is een SCAM, de cursussen die zij aanbieden bieden niets dat je niet op het gratis internet kunt vinden.

   Ze zullen u in contact brengen met een makelaar met wie ze samenzweren en wiens enige doel het is om u te beroven, operaties handmatig te manipuleren, alles is voorbereid om u uw geld te laten verliezen of u uw geld te laten verliezen om het excuus te hebben om het te houden.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of kijk op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Bescherming tegen de zon antwoord

  Ik heb geïnvesteerd bij een bedrijf genaamd Elite brokerage, en het verhaal is hetzelfde, toen ik geld wilde opnemen, vertelden ze me dat het niet mogelijk was omdat ik te vaak opnieuw had geïnvesteerd en mijn account was geblokkeerd dat ik meer moest storten om te ontgrendelen stort meer dan 1000 dollar om de blokkering te deblokkeren en ze gaven me geen antwoord meer, ze hebben nooit meer geantwoord, ze hebben mijn account niet gesloten, het is nog steeds open, 😞 Ik hoop nog steeds terug te krijgen wat ik heb geïnvesteerd

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Sol, weet je wat hun website is? Er zijn verschillende makelaars met de naam "Elite", als we het niet in onze beoordelingen hebben, zullen we het als prioriteit stellen om alle gebruikers op de hoogte te stellen en alert te zijn zodat hetzelfde ding gebeurt niet met hen wat met jou Het geld kan in ieder geval worden teruggevorderd.

   Groeten.

 3. Mali Sosa antwoord

  IS EEN GOTCHA

  De grote misleiding is wat ze verkopen, omdat ze ervoor zorgen dat wanneer je binnenkomt, je winnende investeringssignalen ontvangt en het is een leugen, het is duidelijk dat het de verkoophaak is (verdien door online te investeren) en ze bevestigen dat met het kopiëren en plakken van de signalen dat je miljonair gaat worden

  Ze classificeren het als oplichterij omdat ze beweren winnende investeringssignalen te geven en daarvoor moet je een gereguleerde entiteit zijn en dat zijn ze niet en ze zijn niet geïnteresseerd om gereguleerd te worden omdat het hoofddoel is om lidmaatschappen (van valse illusies) maar apart te verkopen daarvan omdat veel mensen het al als sekte hebben bestempeld en dat ongeacht wat je verkoopt een misdaad is, omdat ze de levens van de mensen die binnenkomen beïnvloeden.

  Aan de mensen die de lidmaatschappen verkopen, reflecteer op hun ethiek en menselijke kwaliteit en analyseer wat ze moesten worden (fraudeurs) om succesvol geld te verdienen ten koste van anderen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mali, bedankt voor je reactie op IM Academy. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 4. Rocio Prat antwoord

  IK ZEG U DAT IK OP HET punt stond U EEN GROOT BEDRAG TE storten OMDAT DIE VAN IM ACADEMY DRUK DRUKKEN MAAR MET DIT ZE RED MIJ VRIENDEN. HEEL ERG BEDANKT

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rocio Prat, bedankt voor je reactie op IM Academy. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 5. Maribel Rodriguez antwoord

  Hallo, ik heb mijn kapitaal van deze oplichters kunnen terugkrijgen door de stappen te volgen die u markeert, ik ben erg dankbaar

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maribel Rodríguez, Geweldig!!!, Heel erg bedankt voor het melden, we zijn erg blij dat je het hebt bereikt, wees nu voorzichtig als je opnieuw investeert, controleer de makelaars voordat je er een vertrouwt, hier hebben we ze bijna allemaal, u kunt uw recensie lezen.

   Voor anderen die hun geld terug willen krijgen, moeten ze proberen om met onze chat te praten of op deze link te klikken: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten en veel geluk.

 6. psychiatrische inrichting antwoord

  Ik ben bang voor IM ACAMEDY, IK ZAG ZEER NEGATIEVE OPMERKINGEN OMDAT ZE ZEGGEN DAT HIJ EEN SCAMMER IS EN
  IK KOOP IM NIET MEER EN BEDANKT

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo asiel, het gaat goed met je, je zult uiteindelijk je geld verliezen, ze zijn een oplichter.

   Groeten.

   • Allan Joeln

    Het is oplichterij. Het is meer dan een maand geleden dat ik werd gecontacteerd door een man met een masterdiploma in academici en hij beloofde mij hemel en aarde, applicaties waarmee ik forex zou kunnen verdienen, programma's die mijn inkomsten zullen verdubbelen, maar in dat geval Maand heb ik onderzoek gedaan en mezelf gevuld met informatie en sinds In het begin zag ik zijn grote oplichterij. Mensen komen naar een zoombijeenkomst, jonge moeders, heren, in hun blikken huizen, sommigen uit Block, anderen op het platteland, enzovoort, het zijn behoeftige mensen die uit wanhoop een uitweg uit hun economie zoeken. aan deze oplichters die je oor vertroetelen. Je leest dit, doe het niet, het is fraude, meld het.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Allan, bedankt voor je reactie, het is duidelijk dat het oplichting is en dat ze helaas al jaren het geld stelen van bescheiden mensen die met de moeite bepaalde besparingen hebben bereikt, zodat deze heren hen ervan overtuigen hun geld te investeren en uiteindelijk verlies je het..

    Groeten.

 7. Alex S antwoord

  Voordat er op welk medium dan ook sprake was van IM Academy, probeerden ze me via een kennis te vangen, ik heb economische wetenschappen gestudeerd en ik heb ervaring op de aandelenmarkt, vanaf het eerste moment dat ik zag dat het een SCAM is, maakte mijn vriend me een videoconferentie met zijn "baas" die een handmatige uitverkoop was, ze spraken met mij over training voor 2 minuten en daarna spraken ze over mijn toekomst, financiële vrijheid en fantasieën, na twee vragen werd het me duidelijk dat zelfs mijn vriend het niet had geleerd alles over handelen in 3 maanden Noch hun "baas" had enige financiële kennis, zelfs niet de meest elementaire, ik vertelde hen dat ik niet geïnteresseerd was.

  Nadat ik mezelf had geïnformeerd over het bedrijf en zijn zichtbare hoofden en ze zijn een bedrijf zonder enige regelgeving dat signalen aanbiedt (illegaal), binaire bestanden aanbiedt (illegaal) en wordt gerund door mensen die in het verleden met oplichting te maken hebben, sprak ik met mijn vriend en het heeft niet geholpen. Graag gedaan, hij ontkende koppig feitelijke gegevens en bewijzen zonder tot bezinning te komen of zelfs maar een debat toe te geven, ik heb medelijden met hem.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alex, bedankt voor het geven van uw opmerkingen, de makelaar/school IM Academy (of vermeende school) vermeldt in zijn algemene voorwaarden een relatie te hebben met iMarketsLive.com, een makelaar met een zeer negatieve reputatie die duizenden investeerders heeft OPGESLAGEN en zij ook zei precies hetzelfde als jij, die geen makelaar is, dat is een academie. Het is eigenlijk een soort piramidespel dat ze gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken.

   De CNMV (Spaanse financiële toezichthouder) maakte bekend dat IM Academy illegale investeringsactiviteiten uitvoerde. Deze vermeende Academie is een fraude die mensen probeert op te lichten door te doen alsof ze investeringscursussen geven of wat dan ook om klanten te misleiden en hen te laten investeren in een makelaar waarmee ze zijn geassocieerd om uiteindelijk al het geld van hun klanten te stelen. Wees alert, trap niet in hun valstrikken en verstrikkingen, laat je niet manipuleren.

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *