✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf GTR Academy is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over GTR Academy zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitegtr.academie
🏠 vennootschapGTR Academie
verordeningNiet gereguleerd (Niet van toepassing)
???? E-mailIs niet de eigenaar (contact via hun sociale netwerken)
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 18 april 2021
BedrijfstypeOnline beleggingsacademie

Bedrijf: GTR Academy vermeldt niet van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merkten een duidelijk gebrek aan transparantie.

locatie: GTR Academy vermeldt niet waar het zich bevindt, vertrouwen op een bedrijf dat niet vermeldt waar het zich bevindt is zeer gevaarlijk, wees voorzichtig.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is GTR Academy?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen GTR Academy is een online beleggingsacademie, die verschillende opties omvat, zoals onder meer handel, de metaverse, het gebruik van cryptocurrencies en kunstmatige intelligentie.

Accounttypen

GTR Academy biedt 2 verschillende accounttypes:

lidmaatschapprijs
GTR Basis$ 159 / maand
GTR VIP$ 249 / maand

Informatie op internet

GTR-website

Hier laten we u een screenshot zien van de GTR Academy-website, namelijk gtr.academy. De opname is gemaakt in November van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

Dit bedrijf verstrekt geen contactgegevens; Geen e-mailadres of telefoonnummer. Wat betekent dit? Dat een bedrijf geen contactgegevens verstrekt, is een zeer slecht teken. Stel je voor dat je een probleem of klacht hebt en dat je geen contact met hen kunt opnemen. Het klinkt heel slecht, nietwaar?

???? Eindevaluatie GTR Academy ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van GTR Academy en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt niet vermeld waar het zich bevindt.

Het bedrijf heeft piramidekarakteristieken, wees voorzichtig.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

GTR Academy Waarschuwing: Gebrek aan transparantie en tekenen van piramidesysteem

Bij het overwegen van deelname aan GTR Academieis het van cruciaal belang om het gebrek aan transparantie op essentiële aspecten te benadrukken. Het weglaten van gebruiksvoorwaarden en een privacybeleid doet grote zorgen rijzen over de veiligheid van de verstrekte gegevens. Transparantie bij het beheer van gevoelige informatie is essentieel, en het ontbreken van deze basiselementen zou deelnemers kunnen blootstellen aan onnodige risico's.

Bovendien zijn er aanwijzingen die worden ondersteund door afkeurende commentaren mogelijke piramidesysteempraktijken, wat rode vlaggen werpt rond de integriteit van de baan. Betrokkenen wordt geadviseerd extra voorzichtig te zijn en cursussen te zoeken die een duidelijk ethisch kader bieden en specifieke details over de manier waarop met persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Investeren in financiële kennis moet hand in hand gaan met het beschermen van de privacy en integriteit van educatieve inhoud.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

GTR Academy videorecensie

updates

Nieuws over GTR Academy:

Datum Update nieuws
-Momenteel geen nieuws

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”3058″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met GTR Academy.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Geld claimen dat is opgelicht door GTR Academy

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe GTR Academy melden

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor GTR Academy?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik GTR Academy melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is GTR Academy betrouwbaar?

Nee. GTR Academy is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) Vermeldt geen informatie over de locatie 2) De site is relatief nieuw, wat gevaarlijk kan zijn vanwege een gebrek aan ervaring 3) het bedrijf heeft piramidale kenmerken

Hoe geld terugvorderen van GTR Academy?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

48 reacties op «GTR Academy: Mening en commentaar – Is het oplichterij?»

 1. Rony Malverde antwoord

  Ze nodigen mij uit, en ik vroeg hen of ze gereguleerd worden door de bankcommissie, en ze zeiden nee, omdat ze niet met geld omgaan, ze helpen alleen het te verkrijgen, en ze stuurden me zelfs hun zogenaamde registratie bij de afdeling Financiën, alles is duidelijk, heel reëel, maar ik weet het niet

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rony, bedankt voor het schrijven over GTR Academy en het geven van je persoonlijke ervaring. Deze makelaar/school is een SCAM, de cursussen die zij aanbieden bieden niets dat u niet op het gratis internet kunt vinden.

   Ze zullen u in contact brengen met een makelaar met wie ze samenzweren en wiens enige doel het is om u te beroven, operaties handmatig te manipuleren, alles is voorbereid om u uw geld te laten verliezen of u uw geld te laten verliezen om het excuus te hebben om het te houden.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of kijk op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Smaragd Marco antwoord

  Hartelijk dank voor de analyse en voor uw hulp bij het terugkrijgen van mijn verloren kapitaal.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Esmeralda, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 3. Reyna antwoord

  Hallo, ik heb het proces met gtr academia nog niet voltooid, maar het lijkt me niet dat ze me elke keer dat ik een storting doe om een ​​groter bedrag vragen, volgens het bedrag dat ik op het punt sta te storten, het is de laatste van 10 duizend en daarvoor zal ik 150 duizend ontvangen, maar ik weet het niet en daarom zou ik, als het oplichterij blijkt te zijn, mijn geld willen terugkrijgen omdat ik het nodig heb en daarvoor PS maak screenshots van het hele gesprek

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Reyna, de vangsten zullen je niet helpen, het zijn oplichters en ze weten het en ze geven niet om liegen omdat ze weten dat het je later geld zal kosten om je geld terug te krijgen en waarschijnlijk niet, daarom geven ze niet om liegen en bedriegen van eerlijke mensen zoals jij.

   Investeer verder niets.

   Groeten.

 4. MAURO ALBERTO ORTEGA LOPEZ antwoord

  Ik ben mijn geld bij hen kwijtgeraakt, ik ben zelfs opgelicht en ik heb een bericht naar hun pagina gestuurd om het op te eisen, ze zetten veel druk op me om mensen binnen te krijgen, ze geven je stappen, maar ze zijn niet erg ethisch, je moet je potentiële klanten motiveren om zelfs schulden aan te gaan, het is zeker geldverspilling, tenzij je deel wilt uitmaken van een piramidemodel en veel volgers hebt en helemaal geen ethiek hebt, ga je gang! En ook als je een deel hebt voor de registratie, moet je ongeveer 8 pesos meer hebben voor het geval je maandelijkse betaling opraakt en je een andere wilt betalen (wat ik niet aanbeveel) en om geld te steken in weddenschappen die ze sturen en forex met "professionals", naast seminars die je onder druk zetten om aanwezig te zijn, want als je niet aanwezig bent, benadrukken ze dat je geen winst zult zien als je niet aanwezig bent, ze zetten je constant onder druk en leren je alleen mensen te manipuleren. Ik hoop en je kunt me helpen mijn geld terug te geven als je bewijs nodig hebt, ik heb er geen probleem mee om ze aan je te geven

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo MAURO ALBERTO, bedankt voor je reactie op GTR Academy. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en houden ze het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 5. Angi antwoord

  Ze nodigen me uit met een dagelijkse meid die me video's stuurt van degenen die winnen met GTR, maar ik heb mijn twijfels, wat raad je me aan?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Angi, bedankt voor je reactie op GTR Academy. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en houden ze het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 6. Jhoe antwoord

  Ik ken iemand die dat afhandelt en ik denk dat het pure oplichterij is waarvan ik niet begrijp waarom ze aanrekenen en aanrekenen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jhoe, bedankt voor je reactie op GTR Academy. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 7. Juan Ramon antwoord

  Ze nodigen me uit en nodigen me uit, maar ze weten dat we dit allemaal kunnen leren op internet en YouTube

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan Ramon, bij GTR Academy zijn is een verspilling van tijd en geld, ze zijn manipulatief en leugenaars.

   Groeten.

   • Alma Ortega

    Hallo goede morgen. Ik ken Pedro Flores persoonlijk en hij heeft altijd op dezelfde platforms gezeten en het proces is dezelfde druk om mensen binnen te halen en ze laten je geld lenen. Ik deed het toen het Wealth Generators heette. Ik heb geïnvesteerd, ze hebben je een contract gestuurd en alles over de schatkist en, vreemd genoeg, toen ik ging innen, ging het bedrijf failliet... Elke keer als ik ze zie, vraag ik me af hoe ze erin slagen mensen aan te trekken en miljonair te worden. Het is een manier van leven...

    Dankzij het feit dat ik later begreep dat ze me hadden beroofd en helemaal niets hadden teruggegeven.

    Ik hoop dat ze zich niet laten beïnvloeden, het zijn allemaal showmannen….
    Met vriendelijke groet.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Alma, het zijn echt oplichters, ze doen er alles aan om je te laten geloven dat je veel geld gaat verdienen en ze houden uiteindelijk wat je hebt geïnvesteerd, ze verzinnen winsten en alles is vals.

    Groeten.

 8. Engel antwoord

  De enige trok mijn aandacht, maar zoekend en zoekend op verschillende investeringsplatforms realiseerde ik me dat als het erg zeldzaam is, het GTR-academie wordt genoemd omdat het je veel biedt, maar je niet vertelt door welk bedrijf het wordt gefinancierd en niets, alleen zij zichzelf dat ze bondgenoten zijn die ze beweren te winnen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Angel, binnenkort zullen we een aantal zeer goede cursussen aanbieden, we hebben een overeenkomst gesloten en binnenkort zullen ze op onze website staan.

   Groeten.

 9. Mikel OT antwoord

  Oplichting. Het is heel duidelijk. U kunt zonder regulering niet vertrouwen op en investeren in academies (makelaars), ze geven uw geld nooit terug, alleen via de incassodienst kon ik de betalingen van de bankrekening stopzetten en terugvorderen. Goede informatie bedankt. Miguel.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mikel OT, bedankt voor je reactie op GTR Academy. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *