✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in GoArbit. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over GoArbit zien en vertellen we waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitegoarbit.com
🏠 vennootschapOnbekend (Jenrry Pouriet (Instagram), Maria Alejandra Maldonado (Instagram))
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformonbekende
📌 Adresonbekende

⚠️ GoArbit vermeldt niet eens de wettelijke naam van het bedrijf dat het beheert. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf is gevestigd op een zeer onveilige plek, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we verder met het analyseren van de soorten accounts die het biedt GoArbit, in dit geval, we hebben geen informatie gevonden om het bestaan ​​van verschillende soorten rekeningen aan te geven.

Informatie op internet

GoArbit-website

GoArbit geeft slechts een korte uitleg van de diensten die het aanbiedt, niet veel anders.

Lijst met telefoonnummers

Tot nu toe hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Definitieve GoArbit-beoordeling ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET GoArbit.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

GoArbit-videobeoordeling

updates

Nieuws over GoArbit:

Datum Update nieuws
april 2023Volgens ontvangen informatie is GOARBIT gekoppeld aan het bedrijf/token genaamd Square Maker en GoFintech-groep, met website squaremaker.org. WIJ STELLEN VOORZICHTIGHEID AAN!
Juni 2023GoArbit wordt aan de kaak gesteld door de CNV toezichthoudende instantie.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”1509″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met GoArbit.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door GoArbit

Hoe meldt u GoArbit

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik GoArbit melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is GoArbit een oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij zijn van mening dat GoArbit Scam is. We hebben berichten ontvangen van klanten die melden dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is GoArbit betrouwbaar?

Nee. GoArbit is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van GoArbit?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor GoArbit?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

90 reacties op «GoArbit: beoordeling en opmerkingen»

 1. ANONIEM, naam schrijver bekend bij de redactie antwoord

  Het CNV hekelde ze, wees voorzichtig.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ANONYMOUS, het is ook aan de kaak gesteld door de meerderheid van de wereldregulatoren. HET ZIJN OPLICHTERS, WEES HEEL VOORZICHTIG, NIET INVESTEREN!!!

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *