✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Global Law Experts is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over Global Law Experts zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitegloballawexperts.com
🏠 vennootschapniet genoemd
verordeningNiet gereguleerd (Niet van toepassing)
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformExperts op het gebied van mondiaal recht
📌 AdresGlobal Law Experts 124 City Road London EC1V 2NX (nep)
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 23 september 2008
BedrijfstypeJuridisch advies

Bedrijf: Global Law Experts vermeldt niet van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merkten een duidelijk gebrek aan transparantie.

locatie: Het bedrijf vermeldt dat het in het Verenigd Koninkrijk gevestigd is, maar wij denken dat dit valse informatie is.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat zijn Global Law Experts?

Global Law Experts is een platform dat cliënten introduceert en verbindt met juridische professionals en advocatenkantoren over de hele wereld die juridisch advies bieden in verschillende rechtsgebieden.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Website van mondiale rechtsexperts

Hier presenteren we een screenshot van de Global Law Experts-website, namelijk globallawexperts.com. De opname is gemaakt in November van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– Wij hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +44 (0) 870 977 1000

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

???? Eindoordeel van Global Law Experts ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Global Law Experts en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt vermeld dat het zich bevindt op een plaats die als veilig wordt beschouwd, zoals het Verenigd Koninkrijk, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is waarmee ze klanten proberen te misleiden.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Waarschuwing voor deskundigen op het gebied van mondiaal recht

Bij nadere inspectie van de website van Global Law Experts ontstaat er grote bezorgdheid over de transparantie van het bedrijf. Het ontbreken van de wettelijke naam van de entiteit en de discrepantie met het gepubliceerde adres doen ernstige vragen rijzen over de legitimiteit en geloofwaardigheid van Global Law Experts. Om het vertrouwen in juridische diensten te garanderen, wordt gebruikers geadviseerd voorzichtig te zijn en grondig onderzoek te doen voordat ze dit platform gebruiken, waarbij ze alternatieven overwegen die duidelijke en verifieerbare informatie bieden over hun identiteit en juridische locatie.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over Global Law Experts:

Datum Update nieuws
Maart 2023Wij ontvangen een groot aantal berichten van cliënten van Global Law Experts die zeggen dat het hen niet helpt hun kapitaal op te nemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8599″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Global Law Experts.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door mondiale juridische experts

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u deskundigen op het gebied van mondiaal recht rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Global Law Experts?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Global Law Experts rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Zijn Global Law Experts betrouwbaar?

Nee. Global Law Experts is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) Hij maakt zijn ware locatie niet bekend en zijn naam komt in geen enkel document voor. 2) Cliënten van Global Law Experts beweren dat het hen niet helpt hun kapitaal op te nemen.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van Global Law Experts?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

53 reacties op «Experts op het gebied van mondiaal recht: meningen en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Decsy antwoord

  Ami, ze hebben mij opgelicht met bijna 75.000 en tot nu toe hebben ze mij alleen maar opgelicht

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Decsy, als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in deze link in: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • ELIDA SANCHEZ RODRIGUEZ antwoord

   Deskundige Lswyers nam ook contact met mij op om aan te bieden het geld dat ik in cryptocurrencies had geïnvesteerd van andere oplichters terug te krijgen... ze vroegen me om 200 dollar voor de tracking en vroegen om een ​​rekeningnummer, een e-mail om mij het geld terug te betalen en later zou ik ze 5 betalen. % van wat is teruggevonden...ze hebben geen contact opgenomen...Ik heb u in een andere enquête al alle informatie gegeven, de naam van de oplichter, adressen, bank- en rekeningnummer waar ik het geld heb gestort...Ik hoop dat het u heeft bereikt ... en zo niet, dan heb ik al een telefoonnummer opgegeven zodat ze contact met mij kunnen opnemen... In de chat heb ik de vragen beantwoord, maar als er om het te storten bedrag wordt gevraagd, heb ik het ingevoerd en het geeft mij niet toegang om verder te gaan... kunt u mij vertellen hoe ik contact met hen kan opnemen en welk telefoonnummer... omdat ik hen informatie wil geven over die van Bucoin... Ik zou het op prijs stellen...

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo ELIDA, Global Law zijn oplichters en ze gaan niets van je terugvorderen, betalen niets, ze houden het. Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

 2. jose luis valencia wapens antwoord

  Het is een schande om niet zo nauwgezet te zijn in het onderzoeken, en erop te willen vertrouwen, dat er een goed GELOOF bestaat, omdat ze proberen een deel van wat verloren is gegaan terug te krijgen en zichzelf adverteren als juridische adviseurs voor het terugwinnen van kapitaal, hoewel met die slogan veel onschuldige mensen ten val komen. , inclusief ikzelf, hoewel er iets is dat ik graag zou willen dat ze onderzoeken (federale handelscommissie), dat ze als borstwering gebruiken om hun argument geloofwaardiger te maken. Ik hoop dat het nuttig zal zijn voor degenen die in hun wanhoop naar oplossingen zoeken en niet in bedrog vervallen. en als er een oplossing is, deel die dan. BEDANKT.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose Luis, al deze informatie die je verstrekt zal veel mensen helpen de zwendel te detecteren, heel erg bedankt. Je moet ze vinden, we hopen dat iemand het adres van hun kantoor opgeeft, dat van het callcenter waar ze de fraude plegen, degenen die je bellen zijn meestal familie van de makelaars die je eerder hebben opgelicht. Bedankt voor het schrijven over Global Law Experts. Momenteel wordt deze makelaar of kapitaalhersteller beschouwd als een SCAM.

   Het zijn mensen die je bedriegen en zich voordoen als advocaten. In onze CHAT helpen ze je verder, die van Global Law Experts ZIJN VALSE ADVOCATEN! Bedankt voor uw reactie op Global Law Experts. Dit bedrijf is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, het zijn geen echte advocaten.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

   • jose luis valencia wapens

    Mondiale mensen hebben mij al gebeld en om geld terug te krijgen moet je een bijdrage leveren. En ook dat moet je even over nadenken. Om te geloven moet je hier in Mexico een voorbeeld stellen, er wordt gezegd dat ze er niet zonder huarache doorheen kunnen. dus denk er goed over na

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Jose Luis, zoals we al hebben gezegd, ze krijgen nooit iets terug, het zijn allemaal leugens en manipulaties om je te laten geloven dat ze het gaan krijgen en meer geld van je krijgen. Goede zorg.

    Groeten.

   • Patricia Suárez Saucedo

    Mijn naam is Patricia Suarez Saucedo, ik heb $2,500 dollar geïnvesteerd in een cryptocurrency-platform, en vervolgens verscheen in een Facebook-advertentie dit advocatenkantoor genaamd Global Law Experts als een suggestie, ik stuurde ze mijn gegevens en ze begonnen contact met me op te nemen, ze stuurden me een link waar Ik kon mijn inkomsten zien, ze vroegen me onmiddellijk om $ 200 dollar voor de stortingsvergunning, ik heb vandaag de storting gedaan via een streepjescode, later belde een advocaat me volgens hen om de borg veilig te stellen, maar ze vroegen me om $ 20,000 voor belastingbetaling, vertelde ik hen dat ik dat bedrag niet had omdat ik geruïneerd ben door de uitbetaling die ik aan ETORO FOREX heb gedaan
    Hij vertelde me dat hij begreep dat ik slechts 9,000 Mexicaanse pesos had gestort om me te helpen van 9,000 dollar af te komen, dus ontmoetten we elkaar vandaag om morgen, 13 juni, een storting te doen. Ik dacht na over een manier om aan het geld te komen, maar de hele dag voelde ik me lichamelijk ziek met misselijkheid en tachycardie, erg nerveus Ik ging op zoek naar informatie over deskundigen op het gebied van mondiaal recht, en wat een teleurstelling, het is ook oplichterij, ze hebben $ 3,700 Mexicaanse peso's van mij gestolen. Ik moet mijn geld terugkrijgen. Ik hoop dat je me kunt helpen, bedankt Jij

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Patricia, je kunt niet geloven in iedereen die je overdreven voordelen of magische geldterugvorderingen biedt, helaas ben je in de handen gevallen van mensen die zich inzetten voor het oplichten van iedereen die in hun netwerken valt. Als u op zoek bent naar een echte optie om uw geld terug te krijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

 3. PATRICIA ELIZABET antwoord

  Mijn naam is Patricia Elizabeth, gisteren kreeg ik opnieuw een telefoontje van hen, het was mevrouw Angélica Sandoval van de FTC, die mij op weg hielp, zij probeerde met mij te communiceren over het kapitaalherstelproces dat ik uitvoer, vertelde ik ze op WhatsApp: een ander. Het kan geen ander persoon zijn, hij vertelde me dat hij niet begreep waarom ik het herstelproces was begonnen en daarom probeert hij contact met me op te nemen. Ik vertelde hem dat ze al $ 245 van me hadden afgepakt, wat in ruil daarvoor is meer dan s/. 1000 en ze hebben nog steeds het lef om meer geld te vragen, ik vertelde het ze, ik legde mijn situatie uit en het kon ze niet schelen, dus ik vertelde ze waar ik nu op reken, als ze goed werken en ik hun niet langer wil diensten, en dan het geld dat ik heb gestort aan hen teruggeven. Laten we eens kijken of ze legaal werken of oplichters zijn, dat is wat ik ze vertelde, sindsdien hebben ze geen contact meer met me opgenomen. Het adres dat ze mij via WhatsApp gaven was Miami, adres 100 Southeast 2nd Street, locatie Miami Florida, EEEUU Tower in Downtown Miami, schakelaar: 17868406189; mail: [e-mail beveiligd]; Ik stuur u de internationale service-incassorekening waarop ik het door u aangevraagde bedrag heb gestort.
  Enterprise Account Enterpirse Solution jj LLC, Bank: Well FARgo, rekeningnummer 7552271871, routeringsnummer 063107513; Aanvullende informatie: Adres 100 SE 2ND ST MIAMI, postcode 33125 Telefoonnummer +17868406183, VS Commerciële relatie: betaling om het proces te starten
  Valuta $, Reden voor overdracht: betaling van de dienst (wettelijk papierwerk)
  Ik hoop dat de informatie die ik heb nuttig voor je is. Goedemorgen en bedankt dat je naar ons hebt geluisterd.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo PATRICIA, al deze informatie die u verstrekt zal veel mensen helpen de zwendel te detecteren, hartelijk dank. We moeten ze vinden, we hopen dat iemand het adres van hun kantoor opgeeft, dat van het callcenter waar ze de fraude plegen, degenen die je bellen zijn meestal familie van de makelaars die je eerder hebben opgelicht. Bedankt voor het schrijven over Global Law Experts. Momenteel wordt deze makelaar of kapitaalhersteller beschouwd als een SCAM.

   Het zijn mensen die je bedriegen en zich voordoen als advocaten. In onze CHAT helpen ze je verder, die van Global Law Experts ZIJN VALSE ADVOCATEN! Bedankt voor uw reactie op Global Law Experts. Dit bedrijf is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, het zijn geen echte advocaten.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

  • Piter antwoord

   Bedankt voor je reactie, ik stond al op het punt om je wereldwijde juridische diensten in te huren, ze zeiden dat ze me konden helpen mijn geld terug te krijgen, omdat ik was opgelicht in crypto

 4. Susan Inuma Garcia antwoord

  Goedemiddag. Na het lezen van alle opmerkingen besloot ik ze te vertrouwen. De deskundige advocaten vroegen me eerst om 200 dollar, ik stuurde ze en nu vragen ze me om meer. Maar ze blijven me bellen om ze te storten. Wat moet ik doen? Ik blokkeer ze, maar ze bellen nog steeds.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Susan, als je leest, moet je het ook begrijpen en als het allemaal opmerkingen zijn waarin het bedrijf wordt beschuldigd van oplichting, dan is dat met een reden. Je moet hun oproepen blokkeren, zelfs als ze je bellen vanaf 1000 telefoons of hallo zeggen en vervolgens blokkeren.

   Groeten.

 5. PATRICIA ELIZABET antwoord

  Hallo, mijn naam is PATRICIA ELIZABETH, de waarheid is dat ik erg geschokt ben door deze kwestie van computercriminaliteit die mij is overkomen door reclame voor Chinese kleding van het merk Shein, en ik zie dat ze tot nu toe mensen blijven uitlachen. omdat ze ze niet kunnen vangen en in één keer in de gevangenis kunnen zetten voor dieven, wat ze mensen aandoen is verschrikkelijk, ze laten je praktisch met schulden achter en zijn erg in de war

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo PATRICIA, we moeten ze vinden, we hopen dat iemand het adres van hun kantoor opgeeft, dat van het callcenter van waaruit ze de fraude plegen, degenen die je bellen zijn meestal gerelateerd aan de makelaars die je eerder hebben opgelicht. Bedankt voor het schrijven over Global Law Experts. Momenteel wordt deze makelaar of kapitaalhersteller beschouwd als een SCAM.

   Het zijn mensen die je bedriegen en zich voordoen als advocaten. In onze CHAT helpen ze je verder, die van Global Law Experts ZIJN VALSE ADVOCATEN! Bedankt voor uw reactie op Global Law Experts. Dit bedrijf is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, het zijn geen echte advocaten.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

   • dagoberto leon

    Goedemorgen, ik leg mijn probleem online uit, maar ik ben gestopt bij de toetsen die het type valuta identificeren waarmee ik heb betaald.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Dagoberto, Global Law is oplichterij, betaal niets.

    Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *