✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Opmerkingen over Generatie Zoe

Analyse van Generatie Zoe

➡️ In deze sectie zullen we analyseren Generatie Zoë (ook wel genoemd met de naam: zoe.smile.com), Het gaat over een financiële training. Is Generation Zoe echt een aanrader om te investeren? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een beveiligde site? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over Generatie Zoe ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is Generation Zoe een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

 • Generation Zoe vermeldt niet bij welk bedrijf het hoort.
 • Met betrekking tot uw locatie, de website opereert vanuit Argentinië.
 • Als we uw beveiliging analyseren, merken we op dat Generación Zoe geen enkele vorm van regelgeving heeft.

LET OP: Generation Zoe is een site NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes die Generación Zoe biedt, in dit geval hebben we geen informatie gevonden die het bestaan ​​van verschillende soorten accounts aangeeft.

La platform om te werken Wat Generation Zoe biedt is: eigen podium.

Bronnen | Website

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die Generación Zoe op haar website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

Generation Zoe-website
Generation Zoe-website

Generation Zoe biedt het volgende: hulpmiddelen of middelen aan handelaren of geïnteresseerden: een korte uitleg over de diensten die zij aanbiedt, rubriek veelgestelde vragen, niet veel meer.

Nieuws over Generatie Zoe

We hebben informatie ontvangen over het proces dat het Paraguayaanse parket tegen Zoé heeft gestart in zijn kantoren in Asunción, Paraguay. Zie voor meer informatie de volgende video's:

Nieuw nieuws over Generation Zoe (februari 2022)

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op Generatie Zoë

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

 • 🌏 Website: zoe.smile.com | zoecapital.com.ar | zoelatam.com.ar | zoecomunicaciones.com/zoe-capital | zoecapital.com.ar | zoe.trading | instagram.com/generacionzoe1 | instagram.com/zoe.coach1 | instagram.com/Zoecapital.arg | www.instagram.com/broker.zoe | www.instagram.com/generacion.zoe.capital
 • 📞 Telefoonnummer: heeft geen
 • 📧 E-mail: heeft geen
 • Sommige mensen promoten Generation Zoe: instagram.com/leonardocositorto/ Leonardo Costorto en instagram.com/maxjbatista/ Max Batista

Je vraagt ​​je misschien af waarom we Generation Zoe hebben beoordeeld. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan Generatie Zoë

Eindigend met deze sectie, naar onze mening: Geloven wij dat het bedrijf Generation Zoe betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? ⭐ Analyse van 2022 ⭐

❌ Na het te hebben onderzocht, raden we u aan voorzichtig te zijn, aangezien het een illegaal bedrijf, duidelijk vastgesteld om geld van mensen te nemen door middel van bedrog en bedrog. Het is niet erg transparant, omdat het geen juridische informatie biedt, het toont geen gegevens over zijn registratie en het mist ook elke vorm van regelgeving (niet-gereguleerd bedrijf).


In het kort: Het lijkt geen goed idee, we raden aan om voorzichtig te zijn.


AANDACHT!: Generación Zoe heeft al minstens 4 klachten van Latijns-Amerikaanse regelgevende instanties:

UPDATE:  In februari 2022 begonnen Interpol en andere autoriteiten de zoektocht naar de mensen achter Generación Zoe.. BIJGEWERKT NIEUWS:

⛔ Let op ⛔ : in maart 2022 heeft de CNMV toegevoegd Generatie Zoë op uw lijst van frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. ⛔ WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR ⛔

➡️ Link naar de ⚠️ CNMV-waarschuwing van maart 2022

LET OP: in april 2022 Een van de leiders van Generación Zoe, Leonardo Cositorto, is gearresteerd door Interpol en zit in de gevangenis. Vervolgens de artikelen die deze informatie bevestigen:

The Nation artikel

Infobae-artikel

⛔ Let op ⛔: het bedrijf Generatie Zoë is verbonden met Zonsopgang CoachEen bedrijf met een slechte reputatie.

⛔Bijwerken⛔: Volgens Argentijnse kranten worden de eigenaren van het bedrijf nog steeds vastgehouden. ⛔ WIJ STELLEN UITERST VOORZICHTIG VOOR ⛔

⚠️ WIJ STELLEN UITERSTE VOORZICHTIGHEID VOOR! ⚠️


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”1543″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

280 reacties op «Generatie Zoe: beoordeling en opmerkingen»

 1. Lidia antwoord

  Alles is een grote zwendel en ik heb geïnvesteerd in oktober 2021. Ik betaal echt de prijs om opgelicht te worden en blind te zijn op mijn leeftijd, niet wetende van deze geweldige oplichters, vooral voor degene die je in deze situatie brengt, aangezien men de persoon vertrouwt wie zet ze erin. om hier binnen te komen en hoe kan dit mijn geval zijn

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo, Lidia, u moet contact met ons opnemen zodat uw zaak kan worden beoordeeld. Als u uw geld wilt terugkrijgen, gaat u naar onze chat of bekijkt u het formulier via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Antonela, bedankt voor het verstrekken van nieuwe informatie over de ZOE-zwendel, ze moeten al het gestolen geld teruggeven.

   Groeten.

 2. Javier Olmos B. antwoord

  Generatie Zoe, rotzak.
  Vandaag, bijna een jaar na het begin van zijn debacle, zit Leonardo Cositorto in de Bouwer-gevangenis met preventieve hechtenis, in een geval van fraude onder leiding van de aanklager Juliana Companys, samen met de rest van zijn leiderschap, als zijn nummer 2, de exotische ontologische coach "Max" Batista. Hij kan in elk ander deel van het land in de gevangenis zitten. Ze vervolgen hem ook met strafzaken in Rosario, Salta, Corrientes, in de federale jurisdictie van Buenos Aires voor het witwassen van geld. Er loopt een hele reeks civiele en commerciële rechtszaken tegen u van schuldeisers die hun verhaal met papieren vertelden. Maar in Córdoba is er actie, juist in Villa María, waar aanklager Companys afgelopen februari het hoofdkantoor van Zoe in het binnenland binnenviel, de beweging die het begin van het einde betekende voor het vermeende Ponzi-plan.
  https://www.infobae.com/sociedad/policiales/2022/10/19/la-estafa-de-leonardo-cositorto-con-su-generacion-zoe-ascenderia-a-los-120-millones-de-dolares/

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Javier, we hopen dat ze betalen voor alle schade die ze hebben aangericht en het geld teruggeven aan de getroffenen.

   Groeten.

 3. Miki antwoord

  Het is niet genoeg voor deze Cositorto-oplichter van Generation Zoe, hij zit in de gevangenis, hij en zijn criminele collega's gaan door, hij staat erop door te gaan met oplichting, zie deze opmerking hieronder, nu heeft de menselijke rat een nieuw piramidespel gecreëerd, geef terug wat was gestolen, rat, een toekomstige zeer zwarte dader.
  Alert voor het nieuwe piramideplatform gelanceerd door Cositorto
  Ondanks zijn arrestatie in Córdoba, lanceerde de leider van de holdingmaatschappij een bedrijf genaamd "All Us Education".

  Het is verbazingwekkend, zie de volgende link.

  https://www.ellitoral.com.ar/corrientes/2022-10-3-1-0-0-cositorto-lanzo-otra-plataforma-piramidal-y-las-victimas-de-generacion-zoe-esperan-justicia

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hoi Miki, bedankt voor je reactie op GENERACIÓN ZOE. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 4. Jennifer Rapola antwoord

  Hallo; Het is maanden geleden dat ik mijn account heb gecontroleerd en ik ontdekte dat Zoe niet meer bestaat, hoe doe ik nu mijn maandelijkse herinvestering van Zoe?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jennifer, Zoe is ontmanteld, het was een fraude, deze oplichter is eindelijk gevallen, we hopen dat justitie hem vele jaren opsluit voor alle pijn die hij heeft veroorzaakt veel families, toezichthouders en serieuze kranten hadden al informatie gegeven om investeerders te waarschuwen niet om te vallen voor oplichting zoals Generation Zoe.

   We waarschuwen er al heel lang voor, deze bedrijven verdwijnen meestal van de ene op de andere dag. De belangrijkste oplichter heet Cositorto, hij heeft Zoe's zwendel opgezet en we weten vanaf het begin dat hij een oplichter is. Bedankt voor je reactie op Generation Zoe. Dit bedrijf is een SCAM:

   * De CNV (Paraguayaanse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en niet gereguleerd (Zie CNV-link).
   * De Argentijnse CNV heeft ook een waarschuwing afgegeven over deze oplichters ((Zie link CNV Argentinië).
   * De SBS van Peru heeft ook een waarschuwing geplaatst over deze oplichters: (Zie link SBS Peru).

   Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Je kunt op Google zoeken naar de leider Leandro Cositorto en je zult allerlei soorten oplichting vinden die verband houden met dit personage, het zijn allemaal oplichters, VEEL AANDACHT !!!

   Lees dit laatste nieuws: Crypto Nieuws Zoë y Paraguayaanse politie viel Zoe's kantoor binnen y Het tijdschrift (Argentinië) y Dagboek A24 y De Natie (Argentinië). strekking. Cositorto gezocht door Justitie

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 5. Brandon Javier Castro Osorio antwoord

  https://www.facebook.com/100074045995492/videos/ 488265816505962/

  oogvrienden worden niet opnieuw opgelicht dit verscheen op facebook

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Brandon, sinds april 2022 waarschuwen we, bedankt voor het reageren op Sunrise Coach (het zijn dezelfde Generation Zoe-oplichters met hun eigenaar in de gevangenis). Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U.

   Groeten.

 6. Leonardo antwoord

  https://www. facebook .com/profile.php?id=100074045995492

  de nieuwe oplichter in Colombia

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Leonardo, sinds april 2022 waarschuwen we je, bedankt voor je commentaar op Sunrise Coach (het zijn dezelfde oplichters van Generación Zoe met hun eigenaar in de gevangenis). Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 7. Xavier-riem antwoord

  in Colombia verschijnen nu de handlangers met iets nieuws

  Carlos Vera ligt in Ciudad De Resistencia - provincie El Chaco.
  ·
  ALLES
  Het is het juiste moment om lid te worden en het platform te betreden als je al tot het team behoorde. Op dezelfde manier wordt de uitnodiging uitgebreid naar nieuwe mensen die willen deelnemen, vanaf 1 oktober kunnen ze dat doen.
  We hebben de mogelijkheid om het verschil te maken. Blijf niet buiten. Privé vragen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Javier, je moet waakzaam zijn en niet opnieuw voor deze zwendel vallen, zelfs als het van naam verandert, het zijn dezelfde oplichters als altijd, het enige wat ze willen is je geld in ruil voor valse beloften.

   Groeten.

 8. Lucas A. antwoord

  Beste deze ratten zitten nog steeds achter de tralies. Zoe's criminelen, alle gevangenen en het geld verschijnt niet, vuilnisoplichters met dubieuze ernstregels, hebben veel schade aangericht aan onze familie en vrienden, laten we niet stoppen met aanklagen. Ik laat hieronder een link achter een actueel verslag van een krant. Bedankt voor het melden, goedemiddag. Lukas.

  https://www.infobae.com/sociedad/policiales/2022/08/19/cayeron-los-otros-contadores-de-generacion-zoe-el-oscuro-fideicomiso-para-captar-dinero-y-el-intento-por-entrar-a-la-bolsa-de-valores/

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lucas, bedankt voor het verstrekken van nieuwe informatie over de voortgang van het onderzoek naar de oplichting Leonardo Cositorto en Generaxción Zoe.

   Groeten.

 9. eddy maria lopez leon antwoord

  Ik ben opgelicht door Zoe en ik denk dat het geen gereguleerde makelaar is, we zijn met 4 en hij is in Cordoba, Argentinië en in Mexico heeft hij de Zoe business school opgericht waar investeringen via overschrijving werden gestort en ik heb de bonnen.
  Denkt u dat er nog iets kan worden gedaan?In Mexico is de wettelijke vertegenwoordiger Luis Enrique Cen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Eddy, deze oplichter is eindelijk gevallen, we hopen dat justitie hem vele jaren opsluit voor alle pijn die hij heeft veroorzaakt bij veel families, toezichthouders en serieuze kranten hadden al informatie gegeven om investeerders te waarschuwen niet te vallen voor oplichting zoals Generation Zoe.

   We waarschuwen er al heel lang voor, deze bedrijven verdwijnen meestal van de ene op de andere dag. De belangrijkste oplichter heet Cositorto, hij heeft Zoe's zwendel opgezet en we weten vanaf het begin dat hij een oplichter is. Bedankt voor je reactie op Generation Zoe. Dit bedrijf is een SCAM:

   * De CNV (Paraguayaanse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en niet gereguleerd (Zie CNV-link).
   * De Argentijnse CNV heeft ook een waarschuwing afgegeven over deze oplichters ((Zie link CNV Argentinië).
   * De SBS van Peru heeft ook een waarschuwing geplaatst over deze oplichters: (Zie link SBS Peru).

   Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Je kunt op Google zoeken naar de leider Leandro Cositorto en je zult allerlei soorten oplichting vinden die verband houden met dit personage, het zijn allemaal oplichters, VEEL AANDACHT !!!

   Lees dit laatste nieuws: Crypto Nieuws Zoë y Paraguayaanse politie viel Zoe's kantoor binnen y Het tijdschrift (Argentinië) y Dagboek A24 y De Natie (Argentinië). strekking. Cositorto gezocht door Justitie

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *