✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in FXWINNING. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder zullen we u essentiële informatie over FXWINNING laten zien en u vertellen waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitefxwinning.net | fxwinning.pro
🏠 vennootschapFxWinning Ltd en de eigenaar is David Merino Quintana en Teo Zuñiga Arredondo is ook betrokken
verordeningCySEC
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformMetaTrader 5 (MT5)
📌 AdresSuite C, Orion Mall Palm Street, Victoria Mahe, Seychellen

⚠️ FXWINNING is eigendom van FxWinning Ltd, het bedrijf het bevindt zich in Cyprus, Hong Kong en Saint Vincent en de Grenadines, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf is gevestigd op een zeer onveilige plek, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypen die FXWINNING aanbiedt, in dit geval merken we op dat het geen accounttypen biedt.

Informatie op internet

FxWinning-website

FXWINNING geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, rekenmachines, economische kalender, een beetje informatie, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • + 357 97723265

???? FXWINNENDE eindbeoordeling ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET FXWINNING.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

FXWINNING Videooverzicht

updates

Nieuws over FXWINNING:

Datum Update nieuws
Maart 2021Klacht tegen FXWINNING van financiële toezichthouder: CNMV.
Augustus 2022FXWINNING wordt geassocieerd met: Theo Zuniga.
september 2022FxWinning-makelaar is gekoppeld aan: Turbo y ZETA Een bedrijf met een slechte naam.
februari 2023Klacht tegen FXWINNING van financiële toezichthouder: CNMV.
april 2023Klacht tegen FXWINNING van financiële toezichthouder: AMF.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”671″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met FXWINNING.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door FXWINNING

Hoe FXWINNING te melden

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik FXWINNING rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is FXWINNING een oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij zijn van mening dat FXWINNING Scam is. We hebben berichten ontvangen van klanten die melden dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is FXWINNING betrouwbaar?

Nee. FXWINNING is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terug te krijgen van FXWINNING?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor FXWINNING?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

158 reacties op «Is FxWinning een oplichterij? 2023 beoordelingen»

 1. Milly V antwoord

  In Peru zijn de betrokkenen bij dat Teo-bedrijf al gevallen. Hij stuurde al het geld naar het buitenland en hier hebben ze vanaf juli auto's in beslag genomen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mily, bedankt voor de informatie, als je meer in detail wilt uitleggen wat er is gebeurd, zul je veel mensen helpen.

   Groeten.

 2. getroffen Fxwinning antwoord

  Op het Amerikaanse continent zijn er duizenden slachtoffers achtergelaten door deze Brokers.

  Sinds 2020 hebben groepen mensen uit verschillende landen investeringen aangeboden onder de paraplu van een groot Amerikaans bedrijf, waarbij ze de mogelijkheid boden om te investeren in FX WINNING/TWT en andere investeringen, zonder moeite te doen en winsten tot 10% per maand te voorspellen.

  Ze gebruikten vergaderingen in luxe hotels, digitale media die weelderige levens lieten zien, Instagram-groepen, telegram waar ze hun succesvolle forex-operaties lieten zien en met beloften van investeringen in digitale valuta, aandelen, pochten over miljoenen dollars en reisden de wereld rond; zo overtuigden ze duizenden mensen van verschillende nationaliteiten.

  Tegenwoordig is niemand verantwoordelijk voor deze fraude, degenen die de illusies van investeringen van miljoenen dollars hebben verkocht, blijven hun portemonnee vullen en zich op sociale netwerken voordoen als de nieuwe rijken van het Amerikaanse continent, terwijl de slachtoffers hopen hun investeringen terug te krijgen ondanks het feit dat er zeer sterke geruchten zijn dat deze twee bedrijven toebehoren aan een heer Teo Zuñiga die blijkbaar meerdere keren hetzelfde heeft gedaan.

  Het gerucht gaat ook dat de operaties fictief waren, dat degenen die verantwoordelijk waren voor Fxwinning het geld van de investeerders investeerden in cryptocurrency-operaties die niet succesvol waren in Europa en dat degenen die de investeringsprogramma's verkochten forse commissies ontvingen, wetende van tevoren dat dit een illegale makelaar was met fictieve of frauduleuze operaties.

  Wat raadt u de getroffenen op het Amerikaanse continent aan die geduldig wachten tot Fxwinning/twt reageert op hun investeringen?

  Fxwinning/twt heeft verklaringen afgegeven waarin de betaling sinds begin 2023 wordt uitgesteld. Zou het kunnen dat de vertraging van de radar van de autoriteiten verdwijnt of gaan ze daadwerkelijk reageren op investeerders?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo getroffen Fxwinning, HELAAS GAAN ZE NIETS BETALEN, ZE VERDIENEN TIJD OM ZICH TE BESPAREN DOOR TE BETALEN VIA ONZE TERUGBETALINGSDIENSTEN OF RECHTSZAKEN, HOE MEER TIJD VERSCHIJNT, DE MOEILIJKER ZAL HET ZIJN OM DAT GELD TE TERUG TE KRIJGEN DAT ALLE INVESTEERDERS HEBBEN OPGELOST. Bedankt voor je reactie op FxWinning. Deze makelaar is een SCAM. De AMF (Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 3. Anders Bonilla antwoord

  Toen ik het totale kapitaal ging opnemen, is het niet mogelijk, ze zeggen dat ze aan het verifiëren zijn en het is nu 3 maanden geleden. Ik denk dat ze me hebben beroofd, dit is gebeurd met de persoon die me heeft uitgenodigd en met vele andere gemeenschappelijke vrienden, Ik denk dat ze ons hebben opgelicht, ik raad niemand aan om geld op dit platform te zetten, dit is een hoax

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Anderson, bedankt voor je reactie op FxWinning. Deze makelaar is een SCAM. De AMF (Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 4. Esteban antwoord

  Goedenavond, ik zal contact opnemen met een probleem met de overdracht van geld in fxwinning. Ik zou graag willen weten of u mij kunt adviseren en welke acties ik moet ondernemen. Ik kom uit Argentinië... Ik wacht op uw reactie. Bedankt jij, bedankt, bedankt voor het helpen van nieuwkomers zoals ik die in handen vallen van misschien oplichters die al ons spaargeld behouden. Ik hoop dat ik op je kan rekenen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Esteban, bedankt voor je reactie op FxWinning. Deze makelaar is een SCAM. De AMF (Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

   • Yura

    Hallo, goedemorgen, ik ben het slachtoffer van fxwinning. Hoe kun je me helpen? Ze zeggen dat we geduld hebben en niets anders, er zijn geen tekenen van de maker van dit systeem.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Yura, HELAAS GAAN ZE NIETS BETALEN, ZE WINNEN TIJD OM ZE TE BESPAREN DOOR TE BETALEN VIA ONZE TERUGBETALINGSDIENSTEN OF RECHTSZAKEN. HOE MEER TIJD VERSTRAAT, DE MOEILIJKER ZAL HET ZIJN OM DAT GELD TE KRIJGEN DAT ALLE INVESTEERDERS HEBBEN OPGELOST. Bedankt voor je reactie op FxWinning. Deze makelaar is een SCAM. De AMF (Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

    Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

    Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

    Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

    Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
    Groeten.

   • Yura

    Ik ben opgelicht door een makelaar, kunnen zij mij helpen mijn geld terug te krijgen?

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Yura, HELAAS GAAN ZE NIETS BETALEN, ZE WINNEN TIJD OM ZE TE BESPAREN DOOR TE BETALEN VIA ONZE TERUGBETALINGSDIENSTEN OF RECHTSZAKEN. HOE MEER TIJD VERSTRAAT, DE MOEILIJKER ZAL HET ZIJN OM DAT GELD TE KRIJGEN DAT ALLE INVESTEERDERS HEBBEN OPGELOST. Bedankt voor je reactie op FxWinning. Deze makelaar is een SCAM. De AMF (Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

    Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

    Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

    Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

    Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
    Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lola, bedankt voor je reactie op FxWinning. Deze makelaar is een SCAM. De AMF (Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 5. Yaita antwoord

  Goedemorgen, Fxwining verzocht om het invullen van een formulier voor natuurlijke personen en rechtspersonen met betrekking tot de KYC-verificatie van klanten om de oorsprong van het geld te identificeren en te verifiëren, wat een audit is en daarom worden opnames bevroren. En dat wanneer ze zijn geverifieerd, ze kapitaal beginnen vrij te maken. Hoe betrouwbaar is deze informatie en hoe te verifiëren dat het oplichterij is of dat ze echt de audit uitvoeren. Bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Yayita, het is een leugen, het zijn excuses om niet te betalen en tijd te winnen, het zijn oplichters en ze willen het geld niet teruggeven, alleen jij kunt dat via ons laten gebeuren, ze zullen je geld nooit vrijwillig teruggeven en dat zullen ze ook doen verzin constant excuses om de betalingstermijn te verlengen die uiteindelijk nooit effectief zal zijn. Geloof niets

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U.

   Groeten.

 6. BETROKKEN antwoord

  DEZE DIEVEN ZIJN AL BEGONNEN TE STOPPEN MET BETALEN!

  WAAR ZIJN David Merino Quintana en Teo Zuñiga Arredondo? IEMAND GEEFT ONS DE AANWIJZINGEN EN WIJ GAAN BEIDE EEN GEDOEDE SLAP GEVEN.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo SCAMMED, bedankt voor het reageren op FxWinning. Momenteel wordt het beschouwd als SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteiten uit te voeren (Zie link CNMV).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo huber, bedankt voor je reactie op FxWinning. Momenteel wordt het beschouwd als SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteiten uit te voeren (Zie link CNMV).

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Lucia

    Goedemorgen !! Fxwinning geeft mijn geld niet terug ... Ik woon op Gran Canaria

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Lucia, bedankt voor je reactie op FxWinning. Momenteel wordt het beschouwd als SCAM. De CNMV (de financiële toezichthouder van SPANJE) heeft hen gewaarschuwd omdat ze niet over de regelgeving beschikken om hun activiteiten uit te voeren (Zie link CNMV).

    Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

    Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

    Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

   • Maria Arboleda

    Kunt u mij alstublieft vertellen of deze makelaar de middelen die we hebben geïnvesteerd echt gaat terugbetalen in hoe lang ze deze procedure zullen uitvoeren. Omdat ik zie dat de processen elke dag langer duren en wat ze hiermee aantonen, is dat ze niet zie rente in de terugbetaling van de fondsen die we storten
    Wachten op een antwoord

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Maria, HELAAS GAAN ZE NIETS BETALEN, ZE KRIJGEN TIJD OM ZE TE BESPAREN DOOR TE BETALEN VIA ONZE TERUGBETALINGSDIENSTEN OF RECHTZAKEN. HOE MEER TIJD ERVANGT, DE MOEILIJKER ZAL HET ZIJN OM DAT GELD TE TERUGVORDEREN DAT ALLE INVESTEERDERS HEBBEN OPGELOST. Bedankt voor je reactie op FxWinning. Deze makelaar is een SCAM. De AMF (Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd, voor fraude en niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

    Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

    Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

    Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

    Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
    Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *