✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie analyseren we het bedrijf Finoa, is het veilig?. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort OP HET MOMENT VAN HET MAKEN VAN DE REVIEW BLIJKEN ER GEEN TEKENEN VAN SCAM. Hieronder laten wij u essentiële informatie over Finoa zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitefinea.io
🏠 vennootschapFinoa GmbH
verordeningniet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformfinoa
📌 AdresHeinrich-Mann-Allee 3b, 14473 Potsdam, Duitsland

Finoa is eigendom van Finoa GmbH, het bedrijf bevindt zich in Duitsland.

Accounttypen

Finoa biedt geen verschillende accounts aan om te handelen.

Informatie op internet

Finoa-website

Finoa geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, een educatief gedeelte, marktnieuws, niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • Tot nu toe heeft het bedrijf geen telefoonnummers.

Eindoordeel van Finoa

Eindelijk, en in een paar woorden, Onze aanbeveling is: Finoa is een bedrijf waar we geen tekenen van oplichting hebben opgemerkt. We raden ook voorzichtigheid aan.

Hoewel we geen slechte recensies, negatieve opmerkingen of andere tekenen van oplichtingsbedrijven hebben gevonden, raden we je altijd aan om voorzichtig te zijn in de wereld van beleggen en met je geld! Het kan nooit kwaad om voorzichtig te zijn en het bedrijf zelf te onderzoeken!

updates

Nieuws over Finoa:

Datum Update nieuws
Op dit moment hebben we geen nieuws te delen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8659″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Finoa.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe kunt u geld claimen? finoa

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, vindt u verderop in de FAQ-sectie ons advies.

Hoe u Finoa kunt melden

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en om de een of andere reden een klacht wilt indienen, kunt u hieronder in het gedeelte Veelgestelde vragen de beste manier vinden om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Is Finoa een oplichterij – is het een oplichterij?

Naar onze mening is het geen oplichterij, we hebben geen tekenen van oplichting kunnen detecteren.

Is Finoa betrouwbaar?

Na onze analyse zijn we van mening dat het om een ​​gewoon/normaal bedrijf gaat, we merken geen tekenen van oplichting. Denk er ook aan om voorzichtig te zijn met uw geld en waar u het belegt.

Hoe Finoa melden?

Als u klachten heeft tegen deze makelaar, kunt u deze schrijven in de ondersteuning van hun website, we nodigen u ook uit om een ​​opmerking achter te laten in deze recensie.

Hoe kunt u geld claimen bij Finoa?

Als je je geld niet kunt terugkrijgen, laat ons dan een reactie achter en we zullen je helpen. U kunt ook deze pagina bezoeken die uitleg geeft hoe je je geld terugkrijgt.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Finoa een oplichterij? Meningen»

 1. Emilia antwoord

  Dit bedrijf is een hoax. Ik verzeker je, ze lieten me niet terugtrekken, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Emiliaa, bedankt voor het schrijven over Finoa. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *