✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Financiën Maxwell beoordelingen

Analyse over Financiën Maxwell

➡️ In deze sectie zullen we analyseren Financiën Maxwell (ook wel genoemd met de naam: financiënmaxwell. com), Het gaat over een Forex-, cryptovaluta- en CFD-makelaar. Is Finance Maxwell echt aan te raden om een ​​investering te doen? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over Financiën Maxwell ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is Finance Maxwell een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

 • Financiën Maxwell vermeldt niet bij welk bedrijf het hoort.
 • Met betrekking tot uw locatieVolgens de website is het bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar we hebben geen geldige informatie gevonden die dit bevestigt, alles wijst erop dat het valse gegevens zijn.
 • Als we uw beveiliging analyseren, merken we op dat Finance Maxwell vermeldt dat het wordt gereguleerd door de FCA (Britse financiële toezichthouder), maar dit is niet waar: we hebben het reglementaire nummer gecontroleerd en het is een ONGEREGLEMENTEERDE makelaar. WEES ZEER VOORZICHTIG, ze proberen hun regelgeving te bedriegen.

LET OP: Financiën Maxwell is een makelaar NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes aangeboden door Finance Maxwell, hebben we in dit geval geen informatie gevonden die wijst op het bestaan ​​van verschillende soorten rekeningen.

Het handelsplatform dat Finance Maxwell aanbiedt is: Webtrader.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die Finance Maxwell op haar website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

Financiën Maxwell-website
Financiën Maxwell-website

Financiën Maxwell biedt het volgende: hulpmiddelen of middelen voor handelaren of geïnteresseerden: een korte uitleg over de diensten die het aanbiedt, live grafieken, marktnieuws en analyse, FAQ-sectie, niet veel meer.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op Financiën Maxwell

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

 • 🌏 Website: financiënmaxwell.com | finmaxwell.com | tradingmaxwell.com
 • 📞 Telefoonnummer: +44 (7782) 433-692
 • 📧 E-mail: [e-mail beveiligd]

Je vraagt ​​je misschien af waarom we Finance Maxwell hebben beoordeeld. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan Financiën Maxwell

Eindigend met deze sectie, naar onze mening: Geloven wij dat het bedrijf Finance Maxwell betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? ⭐ Analyse van 2022 ⭐

❌ Na het te hebben onderzocht, raden we u aan voorzichtig te zijn, aangezien het een illegaal bedrijf is dat duidelijk is opgericht om geld van mensen aan te nemen door middel van bedrog en bedrog. Het is niet erg transparant, omdat het geen juridische informatie biedt, geen gegevens over zijn registratie toont en ook geen regelgeving heeft (niet-gereguleerd bedrijf) en probeert zich voor te doen als een gereguleerd bedrijf.


In het kort: Het lijkt geen goed idee, we raden aan om voorzichtig te zijn.


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”3958″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

41 reacties op «Financiën Maxwell: beoordeling en recensies»

 1. Douglas Aguinaga antwoord

  Een zekere Sergio Escobar beheerde mijn account, het blijkt dat wanneer ik opneem, hij zegt dat ik niet kan opnemen omdat ik een transactie verkeerd heb ingevoerd, toen ik besefte dat ze mijn account hadden gemanipuleerd en de enige reden was om meer geld aan te vragen met een tegoed , nooit meer oplichters.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Douglas, BETAAL NIETS, GELOOF HUN BEDREIGINGEN NIET, HET IS ALLEMAAL EEN GROTE LEUGEN, ZE WILLEN JE bang maken, MAAR JE MOET NIET BETALEN, ER GEBEURT NIETS. Bedankt voor uw reactie op Financiën Maxwell. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en dat ze het behouden.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Anoniem antwoord

  Het zijn oplichters, ze nemen je mee om een ​​fout te maken en nadat ze je hebben gevraagd om te betalen en nadat je je wilt opnemen, zeggen ze je ja, maar de opname komt nooit tot stand en dan stoppen ze met antwoorden en geven ze je nergens informatie over Ik werd opgelicht met 5175 dollar en vermoedelijk stond er 14117 dollar op de rekening.
  de tels zijn 447782433692. Sergio Escobar. 447418603884 Dante Saldivar

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Anoniem, BETAAL NIETS, GELOOF HUN BEDREIGINGEN NIET, HET IS ALLEMAAL EEN GROTE LEUGEN, ZE WILLEN JE bang maken, MAAR JE MOET NIET BETALEN, ER GEBEURT NIETS. Bedankt voor uw reactie over Financiën Maxwell. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om je te beroven, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en dat ze het behouden.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Louis Quevedo antwoord

  Goedemorgen, ik zou het erg op prijs stellen als je het me zou kunnen vertellen. Over het bitcoin mining-platform. Is het oplichterij?
  Ik heb 1 jaar geleden een investering gedaan en ik heb niets op mijn rekening ontvangen van bitcoin mining. Hartelijk dank voor uw aandacht en hulp

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luis, we zijn momenteel verschillende beoordelingen aan het beoordelen, maar we zullen die van u als prioriteit plaatsen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Kunt u ons de website bezorgen? Bedankt.

 4. Emily antwoord

  Hallo Leandro, mijn naam is Emily, mij is hetzelfde overkomen als jij. Ze gaven me een zogenaamd krediet, maar ik realiseerde me dat hun platform gemanipuleerd was en ik betaalde dat vermeende krediet niet langer. Ze dreigden me nog steeds dat ze me zouden aanklagen, maar ze hebben nooit meer contact met me opgenomen. Heb je nieuws van ze gehad nadat je het veronderstelde tegoed niet had betaald?!?!? Heb je iets gedaan om je geld terug te krijgen?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Emily, BETAAL NIETS, GELOOF HUN BEDREIGINGEN NIET, HET IS ALLEMAAL EEN GROTE LEUGEN, ZE WILLEN JE SCHRIK MAKEN, MAAR JE MAG NIET BETALEN, ER GEBEURT NIETS. Bedankt voor uw opmerking over Finance Maxwell. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om je te beroven, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en ze houden het.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *