✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf EZInvest Is het een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf?.

Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen! Aan het einde van de review vindt u onze mening.

We analyseren de website, observeren elk belangrijk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee we rekening moeten houden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving en de reputatie ervan. Hoe veilig is EZInvest?

Basisinformatie

🌐 WebsiteEZInvest.com
🏠 vennootschap*EZ Invest
verordeningGereguleerd door FSCA
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformEZInvest
📌 AdresSouth Africa
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd in: december 2002
BedrijfstypeAandelen-, grondstoffen-, cryptovaluta- en indicesmakelaar

vennootschap: EZInvest is eigendom van EZ Invest

locatie: Als we naar de locatie van EZInvest kijken, is de makelaar gevestigd in Zuid-Afrika.

Wat betreft locatie en bedrijf waartoe de makelaar behoort, deze makelaar voorziet ons van alle benodigde informatie zodat wij een volledige analyse kunnen uitvoeren.

Wat is EZInvest?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen EZInvest is: een makelaar in aandelen, grondstoffen, cryptocurrencies en indices.

Accounttypen

Na analyse van de EZInvest-website hebben we vastgesteld dat ze het volgende aanbieden: 3 verschillende accounttypes! Afhankelijk van het type verhaal variëren de spreads (pips), leverage, stop-out, of je wel of niet een toegewijde accountmanager hebt, hoe groot de welkomstbonus is, de swap en meer.

Account typeMinimale eerste storting
Bronce$250
Plata$5.000
Goud$25.000
Platina$50.000
Diamant$100.000

Informatie op internet

EZ Invest-website
EZ Invest-website

Hier laten we u een screenshot zien van de EZ Invest-website, namelijk “EZInvest.com“. De opname is gemaakt in Oktober van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +27 212 047 996 – +27 212 048 664

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd] - [e-mail beveiligd]

*EZInvest-regelgeving

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

EZInvest Het is een makelaar uit Zuid-Afrika, het vertelt ons over zijn regelgevingssituatie, we hebben het over een gereguleerde makelaar.

Het bedrijf vermeldt duidelijk dat het een FSCA-gereguleerd bedrijf is.

???? EZInvest Eindwaardering ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van EZInvest en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: De makelaar is gevestigd in Zuid-Afrika.

verordening: is een FSCA-gereguleerd bedrijf.

Veiligheid: Op veiligheidsniveau zijn wij op het moment van uitvoering van de analyse van mening dat we met een veilig bedrijf te maken hebben.

Klachten of slechte opmerkingen: Het is een bedrijf met een zeer nette reputatie.

***Rekening openen. We hebben gemerkt dat de makelaar een cadeau aanbiedt voor nieuwe klanten. Kan open hier uw rekening.

EZInvest onderscheidt zichzelf als een toonaangevende Zuid-Afrikaanse makelaar, en zijn niet-aflatende inzet voor de veiligheid van de fondsen van zijn klanten is een fundamentele pijler van zijn bedrijfsfilosofie. Het bedrijf streeft onvermoeibaar naar het bieden van een handelsplatform van wereldklasse, dat tot de snelste en meest efficiënte behoort die momenteel beschikbaar zijn. Deze focus op technologische uitmuntendheid zorgt niet alleen voor vlotte transacties, maar weerspiegelt ook de inzet van EZInvest voor de tevredenheid en het succes van haar klanten.

Als extra gebaar naar zijn gebruikers heeft EZInvest een aantrekkelijke promotie gelanceerd voor degenen die tegenwoordig besluiten zich bij het platform aan te sluiten. Naast de voor de hand liggende voordelen van veiligheid en efficiëntie, probeert het bedrijf zijn dankbaarheid te uiten door exclusieve geschenken aan te bieden aan degenen die zich tijdens deze promotieperiode aanmelden. Dit is een unieke kans voor beleggers die niet alleen op zoek zijn naar een veilige financiële omgeving, maar ook naar extra voordelen die hun beleggingservaring verbeteren.

Het bedrijf is er trots op een vertrouwde leider te zijn in de beleggingswereld, en zijn toewijding aan transparantie, integriteit en klantenservice komt tot uiting in elk aspect van zijn activiteiten. Dus als u niet alleen op zoek bent naar een betrouwbare makelaar, maar ook naar een unieke kans om uw winst te maximaliseren, overweeg dan om lid te worden van EZInvest en ervaar het verschil dat zij bieden op het gebied van veiligheid, snelheid en exclusieve beloningen. Mis deze kans niet en ontdek alles wat EZInvest uw financiële doelstellingen te bieden heeft!

Rekening openen

EZInvest-videorecensie

Onze videoreview van de EZInvest-makelaar

updates

Nieuws over EZInvest:

Datum Update nieuws
november 2023Op dit moment hebben we niet veel meer nieuws over het bedrijf.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”5313″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met EZInvest.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door EZInvest

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, vindt u verderop in de FAQ-sectie ons advies.

Hoe EZInvest te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en om de een of andere reden een klacht wilt indienen, kunt u hieronder in het gedeelte Veelgestelde vragen de beste manier vinden om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Is EZInvest een oplichterij – is het een oplichterij?

Nee! EZInvest is een uitstekende makelaar.

Is EZInvest een betrouwbaar bedrijf?

Wij zijn van mening dat EZ Invest een van de beste beleggingsopties is die momenteel bestaan.

Hoe kan ik een rekening openen? Biedt u promoties of geschenken aan?

Momenteel hebben ze een actie voor nieuwe klanten, hier kunt u zich aanmelden en vragen stellen direct. Profiteer van deze nieuwe actie!

Hoe geld terugkrijgen van EZInvest?

Als u uw geld van EZInvest wilt opnemen, hoeft u alleen maar contact met hen op te nemen, via ondersteuning zullen zij u begeleiden bij het opnemen van kapitaal.

Hoe EZInvest rapporteren?

Als u klachten heeft tegen deze makelaar, kunt u deze schrijven in de ondersteuning van hun website, we nodigen u ook uit om een ​​opmerking achter te laten in deze recensie.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

37 reacties op «EZInvest: mening en commentaar – Is het oplichting?»

 1. Salvador antwoord

  Hartelijk dank voor de recensie. Ik beleg al een paar maanden bij hen en mijn winsten zijn uitstekend.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Salvador, bedankt voor je reactie over EZInvest. Alle aanvullende informatie die u kunt verstrekken, zal zeer nuttig zijn voor onze gebruikers.

   Als u meer details over het bedrijf heeft, zouden wij het op prijs stellen als u deze wilt delen, vooral als u denkt dat ze andere investeerders kunnen helpen.

   Groeten.

 2. luis vargas gonzalez antwoord

  Hallo Pedro, hoe gaat het? Een vraag, een paar dagen geleden heb ik je pagina bezocht om meer te weten te komen over dit bedrijf, maar als ik me niet vergis was het in onderhoud en heb ik op andere pagina's over het Ezinvest-platform gekeken. Daarop de referentie was niet erg positief over het bedrijf en er waren veel klachten over hen. Daarom vraag ik u of u aanbeveelt om in dit bedrijf te investeren en of het 100% betrouwbaar is. Ik vertrouw erop dat de onderzoeken die u doet, waarvan ik zie dat ze zeer professioneel zijn in hun onderzoek . Bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luis, normaal gesproken raden we geen specifieke makelaar aan, maar u kunt de recensie en opmerkingen lezen die we over hen hebben gemaakt: EZINVEST.

   Groeten.

 3. Martin M. antwoord

  Bedankt voor de berichten, ik werk al meer dan 1 maand bij ezinvest en de waarheid is dat het een zeer correcte deal is en zonder enige klachten! Integendeel, ik raad ze ten zeerste aan.

  groeten

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Martín, bedankt voor je reactie op EZInvest, alle informatie is van groot nut voor onze gebruikers.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie betreft waarvan u denkt dat het andere mensen zou kunnen helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   groeten

 4. José Bastias antwoord

  Dankzij deze analyse ben ik erin geslaagd mijn kapitaal terug te krijgen. Zegeningen voor iedereen!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose, Geweldig!!!, we zijn blij dat je schrijft, we zijn blij met je geweldige prestatie, we raden je aan voorzichtig te zijn als je nadenkt over beleggen, onderzoek de makelaars voordat je je geld stort, zet hun naam in onze zoekmachine en u kunt hun recensie en opmerkingen lezen.

   Voor andere getroffenen, praat met CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U.

   U kunt een kijkje nemen in onze ranglijst van aanbevolen makelaars 2023 click HIER

   Groeten en veel geluk.

 5. Alexander Trejo antwoord

  Een paar maanden geleden sprak ik met Fabian Hidalgo, hij liet me zien hoe te beleggen en hij gaf me een heel goed werkplan.
  Ik kan vermelden dat ik zonder enig probleem goede resultaten heb behaald, in ieder geval meer dan 100% herinvestering per maand en de opnames heb ik geen probleem om mijn bbva te bereiken

  Als je met een adviseur gaat werken, zoek dan naar Fabian Hidalgo, hij is erg goed. Punctueel en heeft een manier om dingen gemakkelijk te begrijpen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alejandro, bedankt voor het reageren op EZInvest, alle informatie is een grote hulp voor onze gebruikers.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie betreft waarvan u denkt dat het andere mensen zou kunnen helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   groeten

  • Arghux antwoord

   Goedemorgen, heeft u de contactgegevens van Fabián Hidalgo en kunt u mij zijn contactgegevens geven?

  • Rigoberto Montiel ch antwoord

   Hallo! Alejandro Trejo…… ze zitten nog steeds in de….EZinvest-makelaar….je hebt opnames gemaakt…

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Rigoberto, je kunt hier de recensie en opmerkingen lezen die onze gebruikers erover hebben gemaakt: EZINVEST.

    Groeten.

  • Rigoberto Montiel ch antwoord

   Alexander; Ze vertelden u hoe ik weet dat u meer dan 3000 USD op uw BBVA-rekening kunt ontvangen.

 6. John antwoord

  Goedemorgen, ik moet weten of de heer Noe Miranda Ruiz een EZinvest-makelaar is

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan, ik begrijp dat je wilt vragen of hij een van zijn analisten of adviseurs is, maar we weten het niet, je moet contact opnemen met zijn ondersteunings- of klantenserviceafdeling om deze informatie te verifiëren.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *