✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in Everest PPC. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goed bedrijf, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, de reputatie...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Everest PPC zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteeverestppc.com
🏠 vennootschap*Mcsoft Limited
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adres27, Old Gloucester Street, LONDEN, WC1N 3AX, Verenigd Koninkrijk

⚠️ Everest PPC is eigendom van het bedrijf Mcsoft Limited is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we verder met het analyseren van de soorten accounts die door Everest PPC worden aangeboden. In dit geval zien we dat het 2 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Basic$200
Premium$5000

Informatie op internet

Everest PPC-website

Everest PPC geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyses, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers


+ 44 78849908

???? Laatste Everest PPC-beoordeling ????

Eindelijk, en in een paar woorden, Onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Everest PPC.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Everest PPC-nieuws:

Datum Update nieuws
september 2023Het is een marketingbedrijf dat diensten aanbiedt om geld te verdienen via EPC, oftewel Earn-per-click.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8574″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Everest PPC.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Everest PPC

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Everest PPC te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Everest PPC rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Everest PPC oplichterij – is het oplichting?

Ja, wij geloven dat Everest PPC oplichting is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeiden dat ze hun kapitaal niet konden opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Everest PPC betrouwbaar?

Nee. Everest PPC is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe krijg ik geld terug van Everest PPC?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Everest PPC?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

11 reacties op «Is Everest PPC oplichterij? Meningen»

 1. Dinko Kurte antwoord

  Ik wil het bedrijf EVEREST PPC (everestppc.com – adres 27, OLD GLOUCESTER STREET, LONDEN, WC1N 3AX, VERENIGD KONINKRIJK), of liever een dekmantel, melden voor FRAUDE en SCAM.

  Vertegenwoordigers van dit bedrijf nemen eerst contact met u op om aan te bieden te investeren in digitale advertentieadvertenties, waarbij ze u winst opleveren per weergave en per klik op de vermeende campagne. Ze maken een account voor je aan op dat webadres waar je denkt te zien dat alles echt is, de investering begint met 100 dollar - en dan brengen ze je winst en vragen je om meer te investeren, dat wil zeggen dat het geld dat je investeert groeit: ze bieden u aan om te investeren in een ander soort ‘activa’, zoals cryptocurrency-campagnes, veilingen van accounts die deze identificeren als ‘oninbaar’ en het lanceringsaanbod (ICO) van zijn eigen EVEREX-cryptocurrency. ALTIJD “GEADVISEERD” door een bende criminelen die zichzelf allemaal “WEALTH MANAGER” noemen, ondersteund met een reeks documenten die ze u sturen en die proberen alles serieus en echt te laten lijken.

  In mijn geval investeerde ik in marketing- en cryptocurrency-campagnes en veilingen voor dubieuze debiteuren.

  Nadat ik een saldo van USD$89,601,- had, besloot ik me terug te trekken, waarvoor ze me vertelden dat er een boete is voor het verbreken van het contract en de betaling van een commissie van een valse bank (HSBC in het VK) voor een overdracht via een garantie rekening. Waarvoor ik in totaal ongeveer 10,840 dollar heb betaald. Na betaling om het geld op mijn bankrekening te ontvangen verdwenen “de adviseurs”, de steunrekening ([e-mail beveiligd]).

  In mijn laatste poging heb ik tussen dinsdag 40 oktober en vandaag, donderdag 31 november, al 02 keer gebeld naar Daniel Álvarez ([e-mail beveiligd] – telefoon +19109541164) om de status van mijn overboeking te verwerken en te rapporteren, zonder ook maar iets te weten, nadat ik 8 uur geleden de bovengenoemde verzendcommissie van US$ 4.300,- heb betaald voor een “HSBC bank escrow account” die na het verstrijken van de tijd kennelijk is false aangezien dit van de kaart verdwijnt waarbij een vermeende assistent Mathias Mantilla betrokken is ([e-mail beveiligd].

  Wie heeft mij doorverwezen naar Daniel Álvarez?, Michell Ortiz ([e-mail beveiligd] – +44 7456 395051) aan wie ik US$ 7.700,- dollar betaalde voor de aankoop van een niet-bestaand bezit (veiling) en een extra bedrag van US$ 6.500,- dollar voor het verbreken van het contract met Everest, die na de betaling verdween zonder te reageren op elk telefoontje of e-mail of wat dan ook, het contact werd pas hervat toen ik na 1 week een telefoontje kreeg van Daniel Álvarez met de mededeling dat hij op de hoogte was van een overdracht die hij moest uitvoeren. Ik moet vermelden dat tijdens het valse scheidingsproces een personage betrokken is dat zichzelf voorstelt als “aanklager” Rivadeneira, die informeert dat hij de ontbindingsoperatie moet valideren om ervoor te zorgen dat deze in overeenstemming is met de aandelenmarktwetgeving (in de VS).

  Wie heeft mij doorverwezen naar Michelle Ortiz?, Vanessa Mendoza ([e-mail beveiligd] – +447537127825)), met wie ik had geïnvesteerd in een cryptocurrency-campagne, nadat ik de sluiting van mijn account had aangevraagd, deze als financieel persoon had gepresenteerd en ook de “aanklager” had gevalideerd.

  Wie heeft mij doorverwezen naar Vanessa Mendoza? Alejandra Paz (alejandra.paz@everestppc) – +1289 409 6299) die mij aanbood te investeren in een diversificatiecampagne voor cryptovaluta waarin bijna $1.000,- werd geïnvesteerd. En toen bood zij mij aan om te investeren zoals geselecteerd in een ICO van de veronderstelde EVEREST-cryptovaluta die zij EVX noemen. Omdat ik niet investeerde, verwees hij me naar Vanessa Mendoza.

  Ik heb alle instanties met elk van hen uitgeput en talloze e-mails naar gestuurd [e-mail beveiligd] Zonder antwoord vertrouwde ik en werd ik opgelicht. Het enige dat overblijft is om ze via een campagne via alle media (RRSS, website, toezichthouders, klachtenpagina's, enz.) te rapporteren wegens SCAM EN FRAUDE, waarbij hun bedrog, het patroon en de methode worden onthuld. , hun namen en alles wat dient om te voorkomen dat deze criminelen hun activiteiten voortzetten.

  Bedankt, Dinko Kurte, opgelicht door een bende georganiseerd onder een dekmantel genaamd Everest PPC Account ID #4**342

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Dinko, bedankt voor het schrijven over Everest PPC. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Alexis antwoord

  Ik werd opgelicht.

  Hallo, goedemiddag, ik wil weten hoeveel de commissie is die Blackchain rekent voor een transactie van 1 miljoen dollar? Nadat ik ze had ontdekt, beweren deze oplichters nog steeds dat het geld onderweg is en dat ik een belasting van 7 dollar moet betalen om het geld vrij te geven... Ik ben 🇨🇱 Chileen, ik ben super van streek omdat ze me van 20 miljoen hebben opgelicht pesos van het bedrijf Everest PPc Alejandra Martinez, Emilia Cervantes... zij zijn de oplichters, deze dames blijven mij volhouden dat dit waar is. Wat ik doe ??

  Atte. Alexis

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alexis, het is allemaal een leugen en ze zijn alleen maar uit op meer geld, ze willen je zoveel mogelijk oplichten, voor hen is het een commissie van wat ze van je weten te krijgen met hun leugens, zo is het .

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 3. Julia Figueroa Tapia antwoord

  fraude brengt veel geld in omloop.

  De Everest PPC Company gevestigd in Londen plaatste eerst 100 dollar en daarna vroegen ze me om meer. Uiteindelijk stortte ik ongeveer 35.000 dollar

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Julia, bedankt voor het schrijven over Everest PPC. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Dinko Kurte antwoord

   Ik wil het bedrijf EVEREST PPC (everestppc.com – adres 27, OLD GLOUCESTER STREET, LONDEN, WC1N 3AX, VERENIGD KONINKRIJK), of liever een dekmantel, melden voor FRAUDE en SCAM.

   Vertegenwoordigers van dit bedrijf nemen eerst contact met u op om aan te bieden te investeren in digitale advertentieadvertenties, waarbij ze u winst opleveren per weergave en per klik op de vermeende campagne. Ze maken een account voor je aan op dat webadres waar je denkt te zien dat alles echt is, de investering begint met 100 dollar - en dan brengen ze je winst en vragen je om meer te investeren, dat wil zeggen dat het geld dat je investeert groeit: ze bieden u aan om te investeren in een ander soort ‘activa’, zoals cryptocurrency-campagnes, veilingen van accounts die deze identificeren als ‘oninbaar’ en het lanceringsaanbod (ICO) van zijn eigen EVEREX-cryptocurrency. ALTIJD “GEADVISEERD” door een bende criminelen die zichzelf allemaal “WEALTH MANAGER” noemen, ondersteund met een reeks documenten die ze u sturen en die proberen alles serieus en echt te laten lijken.

   In mijn geval investeerde ik in marketing- en cryptocurrency-campagnes en veilingen voor dubieuze debiteuren.

   Nadat ik een saldo van USD$89,601,- had, besloot ik me terug te trekken, waarvoor ze me vertelden dat er een boete is voor het verbreken van het contract en de betaling van een commissie van een valse bank (HSBC in het VK) voor een overdracht via een garantie rekening. Waarvoor ik in totaal ongeveer 10,840 dollar heb betaald. Na betaling om het geld op mijn bankrekening te ontvangen verdwenen “de adviseurs”, de steunrekening ([e-mail beveiligd]).

   In mijn laatste poging heb ik tussen dinsdag 40 oktober en vandaag, donderdag 31 november, al 02 keer gebeld naar Daniel Álvarez ([e-mail beveiligd] – telefoon +19109541164) om de status van mijn overboeking te verwerken en te rapporteren, zonder ook maar iets te weten, nadat ik 8 uur geleden de bovengenoemde verzendcommissie van US$ 4.300,- heb betaald voor een “HSBC bank escrow account” die na het verstrijken van de tijd kennelijk is false aangezien dit van de kaart verdwijnt waarbij een vermeende assistent Mathias Mantilla betrokken is ([e-mail beveiligd].

   Wie heeft mij doorverwezen naar Daniel Álvarez?, Michell Ortiz ([e-mail beveiligd] – +44 7456 395051) aan wie ik US$ 7.700,- dollar betaalde voor de aankoop van een niet-bestaand bezit (veiling) en een extra bedrag van US$ 6.500,- dollar voor het verbreken van het contract met Everest, die na de betaling verdween zonder te reageren op elk telefoontje of e-mail of wat dan ook, het contact werd pas hervat toen ik na 1 week een telefoontje kreeg van Daniel Álvarez met de mededeling dat hij op de hoogte was van een overdracht die hij moest uitvoeren. Ik moet vermelden dat tijdens het valse scheidingsproces een personage betrokken is dat zichzelf voorstelt als “aanklager” Rivadeneira, die informeert dat hij de ontbindingsoperatie moet valideren om ervoor te zorgen dat deze in overeenstemming is met de aandelenmarktwetgeving (in de VS).

   Wie heeft mij doorverwezen naar Michelle Ortiz?, Vanessa Mendoza ([e-mail beveiligd] – +447537127825)), met wie ik had geïnvesteerd in een cryptocurrency-campagne, nadat ik de sluiting van mijn account had aangevraagd, deze als financieel persoon had gepresenteerd en ook de “aanklager” had gevalideerd.

   Wie heeft mij doorverwezen naar Vanessa Mendoza? Alejandra Paz (alejandra.paz@everestppc) – +1289 409 6299) die mij aanbood te investeren in een diversificatiecampagne voor cryptovaluta waarin bijna $1.000,- werd geïnvesteerd. En toen bood zij mij aan om te investeren zoals geselecteerd in een ICO van de veronderstelde EVEREST-cryptovaluta die zij EVX noemen. Omdat ik niet investeerde, verwees hij me naar Vanessa Mendoza.

   Ik heb alle instanties met elk van hen uitgeput en talloze e-mails naar gestuurd [e-mail beveiligd] Zonder antwoord vertrouwde ik en werd ik opgelicht. Het enige dat overblijft is om ze via een campagne via alle media (RRSS, website, toezichthouders, klachtenpagina's, enz.) te rapporteren wegens SCAM EN FRAUDE, waarbij hun bedrog, het patroon en de methode worden onthuld. , hun namen en alles wat dient om te voorkomen dat deze criminelen hun activiteiten voortzetten.

   Bedankt, Dinko Kurte ([e-mail beveiligd] / +569 7699 4328), opgelicht door een bende georganiseerd onder een dekmantel genaamd Everest PPC Account ID #427342

 4. Erick antwoord

  Hallo, mijn bijdrage is om te voorkomen dat vele anderen in de zwendel van het EVEREST PPC-bedrijf terechtkomen, ze belden me om me de digitale marketingservice aan te bieden, in eerste instantie vroegen ze me alleen om 90 dls “voor promotie” en ze zouden de rest voltooien zodat ik 100 dls kon investeren.
  Na 7 dagen investeren in een vrije marktcampagne, ‘verdiende’ ik 29 dls en ze stortten het op mij via een bito walett, na bijna een week investeerde ik 758 dls in nog een campagne van 20 dagen, waarmee ik een winst van 238 behaalde door het voltooien de campagne en ze gaven me alleen toestemming om 300 dollar op te nemen, op dezelfde manier waarop de opname via bitso gebeurde, de rest van het geld werd gespaard voor de volgende investering, namelijk de aankoop van een zogenaamde cryptocurrency waar ze je zelfs een examen voor gaven in staat zijn om het lot van de crypto te verwerven voor 01 cent.
  De aankoop van het kavel is gedaan, het was in totaal 4,691 dls, en na de aankoop ongeveer anderhalve week gaf de adviseur mij geen antwoord, daarna heeft hij contact met mij opgenomen om een ​​deel van het kavel van de te kunnen verkopen cryptos en als het zogenaamd gedaan was,
  Het is bijna een maand geleden dat het crypto-lot is verkocht en de adviseur geeft geen antwoord, op de pagina in het "Helpcentrum" antwoorden ze niet, ik kan mijn geïnvesteerde geld niet krijgen, omdat je op de pagina kunt afsluiten het geld, maar niemand antwoordt, noch de adviseur, noch het bedrijf, noch de vermeende koper aan wie ik een deel van het lot heb verkocht.

  Ze doen alsof ze je vrienden zijn, ze wekken veel vertrouwen en als ze eenmaal van je hebben afgepakt wat ze konden, antwoorden ze niet meer, ze laten je gedrogeerd achter met veel schulden en ze sturen je zelfs zogenaamde bestanden die de verwerving van investeringen bewijzen, trap er niet in.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Erick, bedankt voor het schrijven over Everest PPC. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Engel antwoord

  Dit bedrijf is een hoax. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Angel, bedankt voor het schrijven over Everest PPC. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *