✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET in Equitiz beleggen. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Equitiz zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteequitiz.com | equitiz.co
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd] | [e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresBahnhofstrasse 52, 8001 Zürich, Zwitserland (waarschijnlijk vals)

⚠️ Equitiz vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf is (VERMOEDELIJK) gevestigd in Zwitserland, . Wij zijn van mening dat het bedrijf liegt over zijn locatie. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf is gevestigd op een onbekende plaats. ⚠️

Als Equitiz zich echt in Zwitserland zou bevinden, zouden ze gereguleerd moeten worden door de toezichthouder van dit land, en dit gebeurt niet, het doet ons denken dat ze daar niet gevestigd zijn.

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die door Equitiz worden aangeboden, in dit geval zien we dat het 4 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
basis-€250
Plata€5.000
Goud€15.000
Platina€100.000
VIP€250.000

Informatie op internet

Equity-website

Equitiz geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en -analyse, activacalculator, live grafieken, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Definitieve waardering van Equitiz ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Equitiz.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Equitiz-videorecensie

updates

Nieuws over Equitiz:

Datum Update nieuws
Augustus 2023We ontvangen een groot aantal berichten van Equitiz-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
september 2023Klacht tegen Equitiz CNMV.
september 2023We blijven steeds meer klachten ontvangen van Equitiz-klanten.
september 2023Klacht tegen Equitiz FCA.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8275″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Equitiz.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Equitiz

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Equitiz rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Equitiz melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Equitiz oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Equitiz oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Equitiz betrouwbaar?

Nee. Equitiz is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Equitiz?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Equitiz?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

39 reacties op «Is Equitiz oplichterij? Meningen»

 1. Sonia antwoord

  Hallo, goedenavond, ik ben een van degenen die in de maand oktober het slachtoffer zijn geworden van verschillende oplichting, waaronder Equitiz dat afkomstig is van een TikTok-advertentie genaamd Quantum Open AI,

  Dezelfde die naar Equitiz verwees, eerst was het voor de investering van € 250, alle oplichting gebeurde via bankoverschrijving, ze wilden onmiddellijk € 2000 van mij krijgen, bewerend dat de markten erg goed zijn en dat er veel zal zijn van de winst weigerde ik, ze communiceerden gedurende 3 weken niet gedurende al die tijd. Ik probeerde onder andere via 1 van de telefoon #s te communiceren om te weten wat er met mijn geld gebeurde en ik kon op geen enkele manier contact opnemen omdat de e-mails stuurden altijd mijn berichten terug en de mobiele telefoonnummers antwoordden me niet of ze vertelden me dat deze niet bestond

  toen, oh verrassing, werd de telefoon hervat, waarbij alle informatie en gegevens verloren gingen. Ik heb iets dat ik apart had opgeschreven (915467816) Klantenservice, e-mail:[e-mail beveiligd]) nog een met dezelfde naam Pablo met hetzelfde einde, ze belden me honderden keren met verschillende telefoonnummers en ik kreeg geen antwoord, totdat ik het waarschijnlijk al als onmogelijk en verloren zag omdat ze er niets uit konden krijgen van mij niet meer; Ze belden me al met een andere #telefoon die zichzelf identificeerde met Blockchain, ze lieten me hun vermeende licentie zien (Colombia) toen ik het hen vroeg, ze vertelden me dat ze van daaruit iedereen controleren met de zogenaamde Bitcoin-blokken, en vroegen me om € 500 om het account te ontgrendelen en zij kunnen mij overdragen naar de Bank

  toen ze me zogenaamd moesten storten, vroegen ze me om meer geld, dezelfde waarvan ik vertelde dat ik die niet had (+31687656899) ​​veronderstelde het Blockchain financiële systeem, dan ben ik zeker dwaas gevallen voor 5 platforms met € 250 met de voorwaarde en de belofte dat ze mij zouden helpen met hun adviseurs om het geld terug te krijgen, maar de meeste van hen zijn verdwenen en de laatste bovenop het feit dat ze mij niet meer hielpen. Ik kreeg 1 geld met moneyman € 300,- dat werd gestort in mijn bank en ze lieten me het meteen bij hen storten. Oh verrassing, de telefoon ging alleen terug naar de fabrieksstatus waar ik al mijn gegevens kwijt ben en het enige dat ik kan certificeren zonder bankoverschrijvingen,

  Vóór dit alles heb ik me aangemeld voor 1 handel die me duidelijk vertelde dat het 1 registratie was en nu dwingen ze me om ze voor die veronderstelde 1-jarige training het bedrag van € 170/maand te betalen dat ze na mijn registratie al 3 maanden hebben afgenomen zonder mijn toestemming en dat ik niet terug kan komen omdat ik al getekend heb en ik heb ze verteld dat de commercial mij duidelijk heeft verteld dat het maar 1 registratie is en dat ze illegaal handelen dat ze mij de opname moeten laten zien waar ik naar toe ga rapporteer hen met al deze situaties

  Het weinige dat ik heb gehad, ben ik kwijtgeraakt bij deze oplichters en bovendien heb ik de gegevens niet anders dan bankoverschrijvingen en bovendien heb ik de lening afgesloten zonder mijn toestemming. Ik heb mijn telefoon zeker opnieuw opgestart om hun gegevens en die van hun handlangers te verwijderen, zodat ik mezelf niet kon verdedigen en fraude kon claimen,

  Ik heb nog een schuld bij MoneyGram die ik binnenkort uit mijn zak moet betalen en ik zit zonder 1 dollar, ik heb nu alleen 1 platform dat ik heb geïnvesteerd met de € 250 en het is me gelukt om € 1200 te krijgen, dat is niet het geval laat me zogenaamd mijn platformaccount beheren omdat het degene is die rijdt en ik kan het alleen openen als zij het opent, ze hebben ze allemaal geopend en betaald via AnyDesk en toen ik haar vroeg wat er gebeurde met de € 1200 die ik had gestort, zij antwoordde dat ze mijn situatie aan het bestuderen zijn en dat ze er €30000 extra bij gaan doen zodat ik beter verdien aan investeringen die ik niet heb gekocht en ik heb gezien dat hij zich ook nogal vreemd gedraagt ​​en als ze denken dat het gepast is, zullen ze dat doen blokkeer me,

  Met het hervatten van de mobiel opende ik nog een van dezelfde, het spoor is zeker verloren gegaan omdat het met een andere werkte,

  Ik hoop en ik hoop dat er iets kan worden gedaan om het geld terug te krijgen. Met al deze situaties ben ik in een delicate situatie terechtgekomen met het weinige dat ik nog had, maar waarmee ik voor mezelf kon zorgen, ze hebben me in elkaar gestort en bovendien achtergelaten daarvan met schulden die ik nergens kan betalen.

  Dus met alles wat genoemd wordt en met de andere mensen, wees alsjeblieft voorzichtig met deze witteboordendieven die proberen geen sporen achter te laten zodat ze niet gepakt worden. Zorg er eerst voor dat je de geschiedenis van deze mensen achterhaalt over anderhalve maand. van wat er met mij is gebeurd, behalve handelen (1 maanden)

  Ik hoop dat je hoop hebt op het terugkrijgen van het kapitaal dat is geïnvesteerd in deze perverse mensen die misbruik maken van de kwetsbaarheid, wanhoop of onwetendheid van mensen. Bedankt voor jullie aandacht. Al het beste

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Sonia, bedankt voor het schrijven over Equitiz. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Gouden T antwoord

  Zeer gevaarlijk
  Zeer gevaarlijk, totale oplichterij! En ook met derivaten ben ik al mijn erfenis (onlangs ontvangen), spaargeld kwijtgeraakt en ze hebben ook een goede schuld gecreëerd, totaal meer dan € 100000 verloren, waarvan ze beloofden dat ik ze zou kunnen betalen, maar op het moment van opname hebben ze geef je de klap, en ze zijn niet langer zo charmant, professioneel en vriendelijk. Maria Aviles en Marco Copola hebben heel hard en goed hun best gedaan om mijn geld onder druk te zetten en mij in de problemen te brengen die ik nooit zal vergeten, afgezien van het feit dat ze mij moreel, fysiek en natuurlijk financieel hebben vernietigd.
  Wees alsjeblieft voorzichtig en rapporteer deze bende criminelen die me echt hebben genaaid, maar ze waren erg goed. Het is ook mijn schuld dat ik geen aandacht heb besteed aan de vele oplichtingsmeldingen, maar ze zijn er echt heel goed in om je te laten geloven dat dit een kans is.
  Ze hebben mij vernietigd en ik ben gebroken, ze zijn een witteboordenmaffia, ik hoop dat ze ze snel pakken, want ze zijn echt het meest ellendige en gemeenste ding waar ooit aan is gedacht. Ze doen zich ook voor als blockchain-personeel door nep-Koinly-accounts te maken om je zoveel mogelijk uit te persen.
  Heel voorzichtig
  PS: zoals mijn manager María me vertelde, lijken ze op de film van Leonardo Dicaprio, The Wolves of Wall Street, maar dan minder overdreven, naar mijn mening is het veel overdreven omdat het geen film is, het is echt, het is echt, ze ruïneren je en ze bespotten je ermee.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Áurea, bedankt voor het schrijven over Equitiz. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Lindsey antwoord

  Opgelicht door Equitiz.co

  Er werd mij verteld contact met u op te nemen op Facebook

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lindsey, bedankt voor het schrijven over Equitiz. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. Rafaël Heras antwoord

  Ik wil mijn dank uitspreken voor de analyse en het herstel van mijn investering.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rafael, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 5. ALBERTO antwoord

  LET OP, DE CNMV VAN SPANJE EN DE FCA VAN ENGELAND HEBBEN ZE REEDS GEMELD EN DIT IS OMDAT ZIJ DUIZENDEN EN DUIZENDEN SPAANSE MENSEN EN MENSEN UIT VERSCHILLENDE LANDEN IN DE WERELD HEBBEN OPGELOST. HET ZOU GOED ZIJN ALS EEN EX-WERKER ECHT VERTELT WIE ZE WERKEN OF WAAR ZE BELLEN.

  DIT GELDT VOOR DE WERKNEMERS VAN EQUITIZ: U WEET DAT MIJN VADER (HIJ IS BIJNA 80 JAAR) IN EEN PAAR WEKEN VOOR MEER DAN 20.000 EURO IS OPGELOST. ZODAT U WEET WELKE SCHADE U AAN MENSEN DOET.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ALBERTO, bedankt voor het schrijven over Equitiz. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Carlos

    Ik heb geïnvesteerd, mezelf vanaf het begin wantrouwend, ik heb € 250 gestort en ik had niet eens de tijd om hun telefoon op te nemen om door te gaan met hun oplichting. Maanden later kon ik de telefoon opnemen en ze vertelden me dat het geld in een beleggingsfonds was gestopt en dat het ruim € 8000,- had opgeleverd (wauw, wat een geluk heb ik). Maar ze vertelden me al dat ik in Engeland belastingaangifte zou moeten doen, want als ik dat niet deed, liep ik het risico een boete te krijgen wegens belastingfraude en het witwassen van geld. Dus ze gaan me bellen om dat op te lossen, en ik veronderstel dat ze meer geld van me zullen eisen voor de procedures en vrijlatingen of wie weet wat ze bedenken. Het ergste van alles is dat deze mensen een foto hebben van mijn identiteitsbewijs, mijn gegevens, enz. En ik vrees dat ze identiteitsdiefstal zullen plegen.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Carlos, bedankt voor het schrijven over Equitiz. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

    Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

    Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

    Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

  • Andres antwoord

   Ik werk bij hen sinds 23 augustus, ik begon met € 250,- en investeerde in nog twee fasen totdat ik € 4.000,- had bereikt, allemaal van andere rekeningen die vanuit anydesk onder hun toezicht zouden hebben gestaan. Nu probeer ik mijn investering terug te krijgen. Ik heb $800 opgenomen, tot nu toe gaat het goed. De rekening kende ups en downs, maar toen ik de totale opname wilde doen, vroegen ze me een rekening te betalen van 21% van het kapitaal dat de rekening bereikte, volgens hen 0,78 BTC. Ze vertellen me dat als ik ze betaal, ze dit bedrag niet naar mijn portemonnee zullen overmaken, plus 83% van de 21% die ik ze heb betaald, het is totale oplichterij. Ik ga ze niets betalen. Ik heb screenshots van veel bewegingen en opnames van gesprekken. De contacten die mij hebben gebeld zijn: Daniel Benavente (Peru) Susy, Alejandro García, Miguel Ortiz en de laatste Maria Aviles, die degene is die mijn toegang tot mijn account heeft geblokkeerd. Ik ga ze bezoeken in Zürich, Bahnhoffstr. 52, hoewel het een zakencentrum is, verwacht ik daar niemand te vinden. Stop GEEN € in dit bedrijf, verspreid dit bericht op sociale netwerken om te voorkomen dat ze nog meer mensen misleiden die enthousiast zijn over het beleggen van hun spaargeld. Ik ben in Gerona

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Andres, bedankt voor het schrijven over Equitiz. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

    Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

    Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

    Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

   • Andres

    Bedankt voor het reageren, het begon allemaal met een Instagram-advertentie waar een advertentie verscheen waarin David Broncano Cristina Pedroche interviewde waarin hij vertelde dat hij werkte aan een zeer succesvol cryptocurrency-platform met een AI-systeem. Ook dat ze was aangeklaagd door de Bank van Spanje, kom op, allemaal bedrog en vals. Ik belde het mobiele telefoonnummer dat verscheen en nam contact op met een telefooncentrale waar ze mijn oproep doorschakelden naar een makelaar, Daniel Benavente (Equitiz.co). Dit was op 23 augustus. Ik heb € 250 rechtstreeks naar equitiz overgemaakt. Van daaruit heb ik de overboekingen gedaan via rekeningen die voor mij waren geopend bij Wirex-bank, Coinbase, Roobic, Exodus. Toen begon ik achterdochtig te worden, maar mijn rekening met verhandelde aandelen vertoonde geen enkele schijnbaar verdachte beweging, omdat de aandelen zowel verloren als stegen. Ik contracteerde marktwaarden met andere platforms en die vielen samen. Ik heb opnames van gesprekken met een makelaar, een investeringscontract, een Blockchain-factuur waarin mij wordt gevraagd om een ​​betaling van 21% van mijn winst, een CREDIT SUISSE-belastingbetalingscertificaat, laten we documenten zonder angst gaan vervalsen. Gelukkig kon ik een deel van mijn geld twee keer opnemen, ik veronderstel dat ze dat deden om vertrouwen over te brengen, maar meer niet. Ik heb screenshots van veel bewegingen, die blijkbaar lijken op andere Tradin-platforms. Ik hoop dat mijn opmerkingen helpen voorkomen dat andere mensen worden opgelicht.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Andres, betaal niets waar ze je om vragen, niet voor Blockchain of iets dergelijks, het maakt allemaal deel uit van de oplichting en je krijgt het niet terug. Bedankt voor het schrijven over Equitiz. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

    Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

    Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

    Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

 6. J. perez antwoord

  Ik denk dat het een totale oplichterij is

  Ze beloven je dat ze met een indrukwekkend gezicht geld proberen te krijgen
  en dan is terugtrekking onmogelijk

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo J. perez, bedankt voor het schrijven over Equitiz. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 7. juan miguel antwoord

  Hallo goedemiddag, ook ik ben opgelicht, ze hebben 2500 euro van mij gestolen en bovendien gezegd dat ze mij mijn geld moesten geven, ze hebben ermee gespeeld en mij een schuld van 3500 euro nagelaten. Wat ik deed was aangifte gaan doen Vertel het aan de politie, het zijn allemaal een stelletje schurken

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan Miguel, bedankt voor het schrijven over Equitiz. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *