✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in Endurance Enterprises. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Endurance Enterprises zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteendurancefx. com
🏠 vennootschapDuurzaamheidsbedrijven
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd] | [e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende

⚠️ Endurance Enterprises vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf vermeldt niet waar het zich bevindt. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

We gaan nu verder met het analyseren van de accounttypen die worden aangeboden door Endurance Enterprises, in dit geval merken we op dat het geen accounttypen biedt.

Informatie op internet

website van uithoudingsbedrijven

Endurance Enterprises biedt een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyses, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • + 56956997938
 • + 541152357062
 • + 525589577136
 • + 61753489051

???? Eindwaardering Endurance Enterprises ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ Endurance Enterprises.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Videorecensie van Endurance Enterprises

updates

Nieuws over Endurance Enterprises:

Datum Update nieuws
juli 2023We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van Endurance Enterprises die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
september 2023Op het moment dat de recensie werd geschreven, vermeldde het bedrijf geen informatie. Deze maand is de site bijgewerkt met een aantal gegevens, waarvan we na verificatie hebben vastgesteld dat deze onjuist zijn.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8191″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Endurance Enterprises.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Endurance Enterprises

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe duurzaamheidsondernemingen te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Endurance Enterprises melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Endurance Enterprises oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Endurance Enterprises oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Endurance Enterprises betrouwbaar?

Nee. Endurance Enterprises is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Endurance Enterprises?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Endurance Enterprises?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

80 reacties op «Is Endurance Enterprises oplichterij? Meningen»

 1. ROBERTO CARLOS MONTOYA antwoord

  EFFECTIEF NEE ZE UITVINDEN NIET IN ENDURANCE ONDERNEMINGEN https://endurancefx.com/es/
  Ik heb kapitaal geïnvesteerd en ze staan ​​niet toe dat je je winst opneemt. Ze zetten je onder druk om meer kapitaal te investeren om het te vermenigvuldigen, maar ze geven er de voorkeur aan dat je je kapitaal verliest voordat je het kunt opnemen. Als je je gaat terugtrekken, vertellen ze je dat ze geen bank zijn en dat de toezichthoudende instanties... bla bla... Het is een duivels bedrijf en gedoemd te verdwijnen. Investeer niet, want dan bent u uw geld kwijt. Ik werd het slachtoffer en ik heb besloten te praten over wat er op elk netwerk is gebeurd. Ik vind iets over uithoudingsvermogen, omdat ze het niet verdienen om te blijven bestaan.
  INVESTEER NIET IN ENDURANCE-ONDERNEMINGEN.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ROBERTO, JE MOET NOOIT IETS BETALEN WAT ZE VAN JE VRAGEN, het geld komt nooit in een operatie terecht, het zijn fictieve rekeningen en het geld is er niet, ze hebben geen enkele operatie met de echte markt overgestoken, trap niet in die leugens, het is allemaal oplichterij, ze manipuleren je om dat geld van je af te pakken, als ze je bedreigen, let er dan niet op en zeg dat het in handen is van je advocaten en de politie en dat het gesprek wordt opgenomen, blokkeer ook eventueel soort communicatie met hen. Bedankt voor het schrijven over Endurance Enterprises. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Anoniem antwoord

  Het zijn grote merkenoplichters. Ze hebben bijna twintigduizend dollar van mij gestolen. Analist Roxanna Varela zette mij tegen de muur, met het argument dat mij juridische sancties zouden worden opgelegd. Ik vraag GOD alleen om goddelijke gerechtigheid, aangezien het bijna onmogelijk is om dat geld op te nemen. Ik raakte in een depressie en ik ben nauwelijks aan het herstellen, maar mijn emotionele en financiële gezondheid was geruïneerd. Ik hoop echt dat ze de reacties lezen en er niet aan denken om iets met deze dieven te investeren. Ik hoop dat op een dag het volle gewicht van de wet op hen zal vallen, want niet alleen hebben ze mij op straat achtergelaten, met mijn ouders en mijn zoon (die de schade betaalt), maar ze hebben mij ook achtergelaten zonder ook maar één dollar om zelfs maar te betalen. eten kopen. Ze zijn echt walgelijk en helaas is er niemand die iets voor iemand kan doen. Ik vermeld mijn naam niet omdat ze verschillende mensen met de dood hebben bedreigd. Ga gewoon naar uw lokale politie en doe aangifte bij uw banken en bij Interpol en wacht in ieder geval tot zij uw klachten ontvangen. De modus operandi is precies dezelfde als die genoemd door mijn collega's nadat de rekening winstgevend was, de operaties verloren gingen en ik vervolgens degene was die hen geld bleef verschuldigd. Het was met alle kwade trouw en bedoeling van de vermeende analist ROXANNA VARELA, aangezien ze professionele oplichters zijn, gaven ze me 48 uur de tijd om kapitaal te storten dat ze zelf van mijn rekening hadden verloren en dat het NIET doen van dit juridische gevolgen zou hebben. Ik belde zelfs verwoed om ze de operatie te laten stopzetten en ze wachtten drie dagen later om terug te bellen toen de rekening volledig negatief was en de enige manier om deze terug te krijgen was door er geld op te blijven storten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Anoniem, JE MOET NOOIT IETS BETALEN WAT ZE VAN JE VRAGEN, het geld komt nooit in een operatie terecht, het zijn fictieve rekeningen en het geld is er niet, ze hebben geen enkele operatie met de echte markt overgestoken, trap niet in die leugens, het is allemaal oplichterij, ze manipuleren je om dat geld van je af te pakken, als ze je bedreigen, let er dan niet op en zeg dat het in handen is van je advocaten en de politie en dat het gesprek wordt opgenomen, blokkeer ook eventueel soort communicatie met hen. Bedankt voor het schrijven over Endurance Enterprises. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *