✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in Direct-aandelen. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Direct-stock zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitedirectstock.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailheeft geen
📈 platformeigen platform
📌 Adresvermeldt het niet

⚠️ Directe voorraad vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf vermeldt niet waar bevindt zich, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu zullen we de soorten accounts analyseren die worden aangeboden door Direct-stock, in dit geval zien we dat het 5 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Groen$5000
Premium$15000
Platinum$50000
Uitvoerend$100.000
Presidents-$250000

Informatie op internet

directe voorraad website

Direct-stock geeft een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, live grafieken, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Definitieve waardering van Direct-stock ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Direct-stock.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Direct-voorraad:

Datum Update nieuws
Augustus 2023We ontvangen een groot aantal berichten van Direct-stock-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.
december 2023Klacht tegen Direct-stock financiële toezichthouder FSMA

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8274″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Direct-stock.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Direct-stock

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Directe voorraad melden

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Direct-voorraad melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Direct-stock oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat directe voorraad oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is directe voorraad betrouwbaar?

Nee. Direct-stock is niet betrouwbaar, zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Direct-stock?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Direct-stock?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

15 reacties op «Is directe voorraad oplichterij? Meningen»

 1. Martina Contrera antwoord

  Ze blijven niet bellen!! ZE WORDEN GEMELD DOOR DE FSMA! IK BEN HEEL BOOS

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Martina, bedankt voor het schrijven over Direct-stock. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De FSMA (Financiële Toezichthouder België) heeft hen een waarschuwing opgelegd wegens gebrek aan regelgeving en wegens het misleiden van hun cliënten (Zie FSMA-link).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. fer antwoord

  Hallo

  ze hebben mij al opgelicht

  Ik heb geprobeerd me terug te trekken omdat ik een noodgeval had en er niets...

  ze hebben mij al beroofd

  Wees voorzichtig, want ze zijn allemaal goed, maar als je wilt opnemen, gooien ze je weg en stelen ze al je geld

  dieven zonen van b….

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo fer, bedankt voor het schrijven over Direct-stock. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Nuria, vertel hen dat jij de moeder bent van de persoon die ze bellen en dat zij een dodelijk ongeval heeft gehad en doof is geworden en dat jij haar moeder bent en dat je geen spaargeld hebt. Ze zoeken naar het geld, als dat er niet is, zijn ze niet meer geïnteresseerd en schrijven het op in hun database. Een van onze gebruikers deed zich voor als de broer en zei dat de persoon die ze zochten was omgekomen bij een motorongeluk en dat hij werkloos was en de begrafenis niet kon betalen. Helaas moet je soms inventiever zijn dan zij als je wordt geconfronteerd met de nachtmerrie van telefoontjes van deze mensen.

   Groeten.

 3. Rober antwoord

  Goedenmiddag,

  De waarheid is dat ik geluk had en na de registratie belden ze me om de registratie af te ronden of iets dergelijks (ze gingen me om het geld vragen) voordat ik besloot het te onderzoeken en zeiden dat ze me 's middags moesten bellen, aangezien ik werkte en kon ze niet helpen. , Ik vertel ze het tijdstip waarop ze contact met me kunnen opnemen, en tot dat moment hebben ze me ongeveer 4 of 5 keer gebeld, en ik moest hetzelfde meisje vertellen dat ik niet kon en dat ik heb haar al verteld wanneer.
  Ze drongen er vaak op aan, en het maakte me kwaad, omdat ik ze al had verteld dat ik niets met ze zou afmaken en dat ze me zouden ontslaan, nou ja, totaal onmogelijk.
  Ze zeggen dat ik een e-mail moet sturen naar de e-mail die ze hebben geschreven om hen te vertellen mij niet te bellen, enzovoort, en niets. als niets. Je vertelt ze, sommigen zeggen ja, ze laten het daar staan ​​en ze blijven bellen, ik heb zo'n 20 of 30 verschillende nummers geblokkeerd, want bovendien is het, ook al is het dezelfde persoon, altijd een ander nummer.
  Het is een schande dat mensen op deze manier misbruik maken van anderen. Veel succes aan iedereen die geld heeft verdiend aan deze oplichters.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Robert, bedankt voor het schrijven over Direct-stock. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Nuria

    Hallo, mij overkomt hetzelfde als de jongen in de opmerking hierboven… dit is echte intimidatie. Ik wil dit bedrijf en zijn marketingcampagne rapporteren, omdat hun stijl letterlijk erg agressief is, ze je binnenvallen met zeer veeleisende vragen, ze je niet laten spreken, je ophangt en vaak belt (30 achter elkaar) . Ik wil mijn recht op intrekking en annulering van mijn persoonlijke gegevens uitoefenen en ik weet niet hoe ik dat moet doen. Dit is beschamend en illegaal.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Nuria, blokkeer elke telefoon die je ziet en die niet uit jouw land komt.

    Groeten.

  • Nuria antwoord

   Als u een manier heeft gevonden om te voorkomen dat ze u bellen of om ze te melden, zou ik uw informatie op prijs stellen.

 4. Engel antwoord

  Dit bedrijf is een oplichter, investeer niet in hen, ze zullen u misleiden en u zult uw geld niet kunnen opnemen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Angel, bedankt voor het schrijven over Direct-stock. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Victoria antwoord

  Dit bedrijf is een hoax. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Victoria, bedankt voor het schrijven over Direct-stock. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *