✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie analyseren we het bedrijf Crypton, is het veilig?. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort OP HET MOMENT VAN HET MAKEN VAN DE REVIEW BLIJKEN ER GEEN TEKENEN VAN SCAM. Hieronder laten we u essentiële informatie over Criptan zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitecryptan.com
🏠 vennootschapCRIPTAN TRADE SL
verordeningBank van Spanje
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformCrptiaan
📌 AdresC/ Almirante Cadarso 26 46005 – Valencia, Spanje

Accounttypen

Criptan biedt geen verschillende accounts aan om te gebruiken.

Informatie op internet

cryptaanse website 1

Criptan geeft een basisuitleg over de financiële diensten die het biedt, een sectie met veelgestelde vragen, niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • +34 625 82 17 47

Laatste Criptan-beoordeling

Eindelijk, en in een paar woorden, Onze aanbeveling is: Criptan is een bedrijf waar we geen tekenen van oplichting hebben opgemerkt. We raden ook voorzichtigheid aan.

Hoewel we geen slechte recensies, negatieve opmerkingen of andere tekenen van oplichtingsbedrijven hebben gevonden, raden we je altijd aan om voorzichtig te zijn in de wereld van beleggen en met je geld! Het kan nooit kwaad om voorzichtig te zijn en het bedrijf zelf te onderzoeken!

updates

Nieuws over Criptan:

Datum Update nieuws
Op dit moment hebben we geen nieuws te delen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”3291″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Criptan.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe kunt u geld claimen? crypt

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, vindt u verderop in de FAQ-sectie ons advies.

Hoe u Criptan rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en om de een of andere reden een klacht wilt indienen, kunt u hieronder in het gedeelte Veelgestelde vragen de beste manier vinden om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Is Cruptan een oplichterij – is het een oplichterij?

Naar onze mening is het geen oplichterij, we hebben geen tekenen van oplichting kunnen detecteren.

Is Criptan betrouwbaar?

Na onze analyse zijn we van mening dat het om een ​​gewoon/normaal bedrijf gaat, we merken geen tekenen van oplichting. Denk er ook aan om voorzichtig te zijn met uw geld en waar u het belegt.

Hoe rapporteer je Criptan?

Als u klachten heeft tegen deze makelaar, kunt u deze schrijven in de ondersteuning van hun website, we nodigen u ook uit om een ​​opmerking achter te laten in deze recensie.

Hoe kunt u geld claimen bij Criptan?

Als je je geld niet kunt terugkrijgen, laat ons dan een reactie achter en we zullen je helpen. U kunt ook deze pagina bezoeken die uitleg geeft hoe je je geld terugkrijgt.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «Is Crypton een oplichterij? Meningen»

 1. Carlo Prat antwoord

  Goedemorgen,
  Dit is mijn geval:
  Verdien 90 producten, looptijd 3 maanden, beloning 5,5%

  Resultaat: ik heb € 1000 geïnvesteerd. Na drie maanden loopt de termijn af en besluit ik niet te verlengen en het geld op te nemen. Volgens hen is de totale winst voor de investering € 12,15.
  Dat wil zeggen, 1000 + 12,15 = € 1012,15
  Welnu, na aftrek van de kosten voor 'operationele kosten' kwam de investering uiteindelijk uit op € 990,34. Dat wil zeggen, ik ben € 14,81 kwijtgeraakt
  BERICHT AAN NAVIGATORS!!!!
  Als dit geen hoax is, lijkt het er sterk op.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Carlos, bedankt voor je reactie over Criptan. Je laat ons erg ongerust achter met je bericht.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Groeten.

 2. Frans Merida antwoord

  Ze liegen en zeggen dat beroemde mensen met grote economische macht bij hen zijn en dat ze niets meer zijn dan oplichterij, alles is ontworpen om je geld te houden, om je op te lichten. Uw geld heeft geen back-up, het is gewoon een Spaanse naamloze vennootschap, trap niet in deze zwendel, u zult al uw geld verliezen!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fran, bedankt voor je reactie over Criptan. Je laat ons erg ongerust achter met je bericht.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *