✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf CORT SHARED TECHNOLOGY is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over CORT SHARED TECHNOLOGY en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitecortshared.net | cortshared.com
🏠 vennootschap*Cort Shared Technology Ltd
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd] | [e-mail beveiligd]
📈 platformCort Shared Technology Ltd
📌 AdresCHISWICK HOGE WEG 566
Londen, Verenigd Koninkrijk
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2022-december 03 | 2023-juni-26
BedrijfstypeMarketing van grondstoffen

Bedrijf: ⚠️ CORT SHARED TECHNOLOGY is eigendom van Cort Shared technology Ltd, het bedrijf vermeldt dat het gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is. Wij kunnen u alvast vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is CORT SHARED-TECHNOLOGIE?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen CORT SHARED TECHNOLOGY is een bedrijf dat zich toelegt op de marketing van grondstoffen.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Cort Shared Technology Ltd-website

Hier laten we u een screenshot zien van de CORT SHARED TECHNOLOGY-website, namelijk cortshared.net. De opname is gemaakt in Juni van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +44 7735049322

– We hebben de volgende e-mails gevonden: [e-mail beveiligd] | [e-mail beveiligd]

* Regulering van CORT SHARED TECHNOLOGY

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Eindbeoordeling van CORT SHARED TECHNOLOGY ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Digitalelitemarkets en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt vermeld dat het zich bevindt op een plaats die als veilig wordt beschouwd, zoals het Verenigd Koninkrijk, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is waarmee ze klanten proberen te misleiden.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

CORT SHARED TECHNOLOGY, een bedrijf dat zogenaamd geld verdient met de verhuur van mechanische apparatuur en mobiele stroomvoorziening, beweert gevestigd te zijn in het Verenigd Koninkrijk, hoewel die bewering vragen oproept over de juistheid ervan. Het ontbreken van concrete informatie over de regelgeving baart zorgen, omdat dit erop zou kunnen wijzen dat het bedrijf zonder enige regulering opereert. Gebrek aan transparantie en regelgeving kan het vertrouwen van klanten in uw activiteiten ondermijnen. In een markt waar integriteit en transparantie essentieel zijn, is het essentieel dat potentiële klanten de authenticiteit van de locatie en regelgeving van het bedrijf grondig verifiëren voordat ze zich engageren, om hun financiële belangen veilig te stellen en weloverwogen beslissingen te nemen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over CORT SHARED TECHNOLOGY:

Datum Update nieuws
Juni 2023
We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van Cort Shared technology Ltd die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”7871″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met CORT SHARED TECHNOLOGY.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door CORT SHARED TECHNOLOGY

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u CORT SHARED TECHNOLOGY rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor CORT SHARED TECHNOLOGY?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik CORT SHARED TECHNOLOGY melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is CORT SHARED TECHNOLOGY betrouwbaar?

Nee. CORT SHARED TECHNOLOGY is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) vermeld locatie situatie, 2) noem de regelgevingssituatie 3) vermeld de leeftijd van de website 4) o 5) o 6) o 7) optioneel, afhankelijk van of het bedrijf piramidale kenmerken heeft of rendementen vermeldt die zo hoog zijn dat we denken dat ze vals zijn of verband houden met een oplichtingsbedrijf of waarschuwingen hebben van financiële toezichthouders

Hoe kunt u geld terugkrijgen van CORT SHARED TECHNOLOGY?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

27 reacties op «CORT SHARED TECHNOLOGY: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Patricia antwoord

  FANNY heeft gelijk, hier in URUGUAY is ons hetzelfde overkomen, ze hebben ons opgelicht, ze lanceerden promoties om de apparatuur te verbeteren, wat in dit geval de apparatuur was om de mobiele telefoon of mobiel op te laden, ze profiteerden van de bonus van mensen, en ze wilden Om ons te laten geloven dat ze CSTL hadden gehackt, en om er zeker van te zijn dat we geen robot waren, moesten we een authenticatie uitvoeren door geld in te voeren, DE MANAGER ANDREW BROZ, OF DAT WAS DE NAAM VAN ZIJN MANAGER IN URUGUAY, HAD HIER CONTACT MET EEN DAME VAN MONTEVIDEO MABEL. ZE VERTREKKEN MET MIJN GELD EN OP 21 DECEMBER IS DE VERJAARDAG VAN MIJN GERUÏNEERDE DOCHTER

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Patricia, bedankt voor het schrijven over Cort Shared technology Ltd. Deze makelaar wordt momenteel beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Fanny antwoord

  Omdat CSTL niet op tijd onderzoek heeft gedaan, heeft CSTL sinds 20 december 2023 duizenden Ecuadoraanse gezinnen vernietigd, waardoor ze in de schulden zitten. Ze communiceerden alleen om te zeggen dat ze een nieuw platform hebben en dat als we onze investering willen terugkrijgen, we ons moeten registreren voor de nieuwe zwendel. Hoe triest voor de mensen die duizenden dollars hebben geïnvesteerd en nu niet eens hoeven te betalen voor basisdiensten of om een ​​cadeau voor hun kleintjes te kopen deze kerst, de nieuwe zwendel heet Quantum Shinco Technology. Waarschuw alstublieft iedereen die deze informatie kunnen verspreiden.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fanny, bedankt dat je het ons laat weten, deze informatie is erg nuttig, je moet altijd voorbereid zijn en een recensie schrijven, zodat er niet zoveel mensen blijven worden opgelicht, onthoud dat het geld kan worden teruggevorderd. Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Kevin antwoord

  Het lijkt min of meer op het COTP-bedrijf
  Ze nemen al het geld, maar eerst vertellen ze je dat ze je gaan betalen, maar dat doen ze nooit, ze verdwijnen gewoon

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Kevin, bedankt voor het schrijven over Cort Shared technology Ltd. Deze makelaar wordt momenteel beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *