✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Hier zullen wij u vertellen of wij van mening zijn dat CONSBIT een veilig of onbetrouwbaar bedrijf is. Mis onze volledige analyse voor alle details niet!

Na een grondige analyse van de website hebben we elk detail bekeken en de belangrijkste kenmerken onderzocht waarmee rekening wordt gehouden bij het selecteren van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving en de reputatie ervan.

Hieronder laten we u essentiële informatie over CONSBIT zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitemuntenbit.io
🏠 vennootschap* Er staat niet bij van welk bedrijf het is.
verordening Er wordt niet vermeld dat het gereguleerd is
???? E-mail [e-mail beveiligd][e-mail beveiligd][e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 Adres Vermeldt zijn adres niet
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2018-06-13
BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar

Bedrijf: ⚠️ CONSBIT Hij vermeldt met geen enkel bedrijf zijn relatie. Het is essentieel om voorzichtig te zijn in het licht van dit gebrek aan transparantie.

Locatie: ⚠️De locatie van CONSBIT Er wordt niet over gesproken, wat wantrouwen wekt. Het vertrouwen van een bedrijf zonder bekende locatie is gevaarlijk. Wees voorzichtig.

Onze evaluatie brengt ons ertoe onze bezorgdheid te uiten over verschillende kenmerken van dit bedrijf.

Wat is CONSBIT?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen CONSBIT is een: cryptocurrency-makelaar .

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

CMcapitals-website

Hier laten we u een screenshot zien van de CONSBIT-website, namelijk Coinsbit.io. De opname vond plaats in juni 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– Wij hebben het volgende telefoonnummer gevonden: Uw telefoonnummer staat er niet bij

– We hebben de volgende e-mail gevonden:  [e-mail beveiligd][e-mail beveiligd][e-mail beveiligd]

CONSBIT-verordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De situatie die de makelaar ons voorlegt is uiterst zorgwekkend; Het biedt geen informatie over de regelgeving ervan. Welke gevolgen heeft dit? We hebben te maken met een ongereguleerde makelaar. Wat betekent dit? Het betekent dat de klanten van de makelaar en hun fondsen volledig onbeschermd zijn. Met andere woorden: als de makelaar frauduleus handelt, kunt u uw geld waarschijnlijk niet terugkrijgen. Wees zeer voorzichtig als u met dit soort bedrijven omgaat. Denk goed na voordat u geld verzendt, u vertrouwt een bedrijf zonder enige regelgeving of bescherming!

???? CONSBIT eindoordeel ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van CONSBIT en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er is geen informatie over de locatie van het bedrijf.

verordening: Het weglaten van details over de regelgeving suggereert dat dit bedrijf zonder enig toezicht opereert, wat een aanzienlijk gebrek aan transparantie en betrokkenheid weerspiegelt.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de FSMA, de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Het bedrijf vermeldt ook geen enkel contactmiddel; Als u voor een noodgeval contact met hen moet opnemen, hoe gaat u dat dan doen? Wees alstublieft voorzichtig.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

CMcapitals presenteert zichzelf als een makelaar die een breed scala aan financiële activa bestrijkt, van indices tot cryptocurrencies, aandelen en grondstoffen. Hoewel de locatie niet is gespecificeerd, creëert dit gebrek aan transparantie over de operationele basis onzekerheid over de legitimiteit en toewijding aan de veiligheid van de klant. Het ontbreken van informatie over de regelgeving versterkt deze zorgen, omdat het suggereert dat het bedrijf zonder toezicht zou kunnen opereren, waardoor beleggers aan onnodige risico's zouden worden blootgesteld. Bovendien onderstrepen waarschuwingen van financiële toezichthouders, zoals de Belgische FSMA, de noodzaak om voorzichtig te zijn bij het overwegen van een partnerschap met CMcapitals.

Gezien het gebrek aan details over de zakelijke relaties en de genereuze bonusaanbiedingen, moeten beleggers bijzonder voorzichtig zijn bij hun interactie met dit platform. Aantrekkelijke bonussen, variërend van 30% tot 100%, zouden een strategie kunnen zijn om nietsvermoedende investeerders aan te trekken, waarbij het belang wordt benadrukt van grondig onderzoek voordat u zich aan het bedrijf verbindt. In een financiële omgeving waar transparantie en veiligheid van het grootste belang zijn, zou de ondoorzichtigheid van CMcapitals met betrekking tot de locatie, regelgeving en bedrijfsrelaties reden genoeg moeten zijn om uiterste voorzichtigheid te betrachten alvorens enige investering te doen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over CONSBIT:

Datum Update nieuws
Juni 2024Klacht tegen CONSBIT van financiële toezichthouder FSMA, Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met CONSBIT.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door CONSBIT

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe rapporteert u CONSBIT

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor CONSBIT?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik CONSBIT melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is CONSBIT betrouwbaar?

Nee. CONSBIT is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: CMcapitals is een bedrijf waarvan de locatie niet is gespecificeerd, wat onzekerheid schept over de operationele basis. Bovendien geeft het geen details over de regelgeving, wat wijst op een gebrek aan toezicht en transparantie. Financiële toezichthouders zoals de Belgische FSMA hebben dit gemeld, wat de voorzichtigheid vergroot. Het verstrekt geen informatie over zijn zakelijke relaties, wat duidt op een gebrek aan ernst en transparantie. De aangeboden bonussen, die oplopen tot 100%, zijn zo hoog dat ze vals kunnen zijn. Voorzichtigheid is geboden bij het overwegen van interactie met dit bedrijf.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van CONSBIT?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «CONSBIT: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Ian antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ian, bedankt voor het schrijven over CONSBIT. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *