✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

cmtrading beoordelingen

Analyse op CMTrading

➡️ In deze sectie zullen we analyseren CMTrading (ook wel genoemd met de naam: cmtrading.com), Het gaat over een Forex-, cryptovaluta- en CFD-makelaar. Is CMTrading echt aan te raden om een ​​investering te doen? Is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen.

dan je kunt het volgende vinden: meningen over CMTrading ✅, claims, klachten, ervaringen, analyse van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt in 2022), en vooral: Is CMTrading een veilige site? ⛔ Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? ✅ Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

ℹ️ Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

 • CMTrading vermeldt onderdeel te zijn van GCMT beperkte handel.
 • Met betrekking tot uw locatie, het bedrijf is volgens de website gevestigd in Cyprus, de Seychellen en Zuid-Afrika, hoewel er geen geldige informatie is om dit te bevestigen, zijn we van mening dat het valse gegevens zijn.
 • Als we uw beveiliging analyseren, merken we op dat CMTrading de FSA-regelgeving vermeldt, maar deze makelaar komt niet voor in de administratie van de bovengenoemde instantie.

LET OP: CMTrading is een makelaar NIET GEREGULEERD.

📌 Vergeet niet: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaars, omdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar is zeer riskant. 📌

 

Accounttypen | Investeringsplatform

 

Nu gaan we verder met het analyseren van de accounttypes aangeboden door CMTradingIn dit geval merken we op dat het 4 verschillende soorten rekeningen biedt:

 • Bronzen rekening: minimale eerste storting $100.
 • Zilveren rekening: minimale eerste storting $1.000.
 • Gouden rekening: minimale eerste storting $10.000.
 • Premium account: minimale eerste storting $100.000.

La platform om te werken die CMTrading gebruikt is: Webtrader en MT4.

 

Bronnen | Website

 

Hier zullen we de verschillende onderzoeken: hulpmiddelen en hulpmiddelen voor de handelaar die CMTrading op haar website aanbiedt. Wij zijn van mening dat de middelen en hulp op de website een groot voordeel kunnen zijn voor de makelaar.

CMTrading-website
CMTrading-website

CMTrading biedt de volgende hulp of bronnen aan handelaren of geïnteresseerde partijen: een uitleg van de diensten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, live grafieken, economische kalender, rekenmachine, FAQ-sectie, niet veel anders.

Krijg je geld terug - wij helpen je

 

Ander informatie op CMTrading

 

🔻 We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken. 🔻

 • 🌏 Website: cmtrading.com
 • 📞 Telefoonnummer: +44 161 388 3321 | +27 10 157 19 89 | +234 700 123 5347 | +971 458 24 888

Je vraagt ​​je misschien af waarom we CMTrading beoordelen. We hebben deze beoordeling en beoordeling gemaakt, omdat we verschillende berichten en opmerkingen ontvangen waarin om de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. We denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpen, het verstrekken van belangrijke informatie over het bedrijf, maken we informatie bekend die: elke belegger zou moeten weten voordat u geneigd bent of niet, door te beleggen bij een bedrijf van investering.

Je bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? We raden u aan een reactie achter te laten om te reageren op zorgen van klanten.

Waardering aan CMTrading

Om deze sectie te beëindigen, naar onze mening: geloven we dat het bedrijf CMTrading betrouwbaar is? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? Zijn ze een aanbevolen bedrijf? Analyse van 2022

❌ Na dit bedrijf te hebben onderzocht, raden we je aan voorzichtig te zijn: het is een illegaal bedrijf (niet bevoegd om geld te ontvangen of nieuwe klanten te accepteren), we denken dat het is opgericht om geld van mensen te nemen door middel van bedrog en bedrog.

Het is niet erg transparant, omdat het geen juridische informatie over het bedrijf biedt, het toont geen gegevens over zijn registratie of de echte locatie van zijn kantoren.

Bovendien ontbreekt het aan regelgeving (het is een niet-gereguleerd bedrijf).


In het kort: lijkt me geen goed idee we raden aan om voorzichtig te zijn.


Onze advies: we raden altijd aan om te werken alleen bij naar behoren gereguleerde bedrijven, Is het niet beter om de bescherming van een goede regelaar? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen? Waarom beleggen bij een niet-gereguleerde of slecht gereguleerde makelaar, als u kunt beleggen bij een makelaar die wordt gereguleerd door een serieuze toezichthouder?

📌 Vergeet niet: een van de weinige maatregelen die het geld van klanten verzekeren, is de makelaar regelgevingMet andere woorden, het is waarschijnlijk het belangrijkste kenmerk van elke makelaar; HEBBEN GOEDE REGELGEVING. Goede regelgeving betekent dat er een autoriteit waartoe klanten in geval van misverstanden of problemen kunnen een klacht indienen. 📌

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet juist? We nodigen je uit om met ons samen te werken en ook te stemmen laat een reactie achter op onze website met uw ervaring met deze makelaar.

 

🔻🔻 We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen. 🔻🔻

 

[democratie id=”5235″]

 

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «CMTrading: evaluatie en opmerkingen»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Deiby, Nee, het is NIET GEREGLEMENTEERD. Bedankt voor het schrijven over CMTrading. Momenteel wordt deze makelaar als een SCAM beschouwd.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of kijk op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *